Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Μια ερώτηση να κάνω πάνω στο θέμα των χρεώσεων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λοιπόν, μου ήρθε ο λογαριασμός από την Vodafone 200 ευρώ επιπλέον. Έχω συμβόλαιο με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και μηνύματα.

Κοιτάζοντας την ανάλυση, η χρέωση ήταν αποτέλεσμα των κλήσεων που πραγματοποίησα στον γερμανικό αριθμό του αδερφού μου όταν αυτός ήταν στην στην Ελλάδα. 

Η Vodafone λέει ότι η χρέωση ισχύει... Ο ισχυρισμός της στέκει; Αφού καλούσα πρακτικά εντός Ελλάδας...

Όποιος γνωρίζει ας μου πει και αν είναι εφικτό να βάλει και τον υπερσύνδεσμο από κάποια επίσημη ιστοσελίδα. Θα πάω αύριο από το υποκατάστημα που έκανα το συμβόλαιο μου.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν καλούσες εντός Ελλάδας

Καλούσε γερμανια, ο πάροχος της γερμανιας έστελνε την κλήση σου στην ελλαδα και κουδούνιζε το τλφ του αδερφού σου.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τα οικονομικά σου, αλλά εμένα ένα 200αρι θα με εβγαζε εκτός προυπολογισμού.

Δεν μπορείς να το αρνηθείς, τις έκανες τις κλήσεις. Απλά νόμιζες ότι ήταν εντός Ελλάδος.

Τρέξε άμεσα για διακανονισμό, εκτός και αν έχεις πλήρωσέ το. Το είχα αφήγσει ετσι και γω και τώρα χρωστάω ένα χιλάρικο και στις τρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν καλούσες εντός Ελλάδας

Καλούσε γερμανια, ο πάροχος της γερμανιας έστελνε την κλήση σου στην ελλαδα και κουδούνιζε το τλφ του αδερφού σου.

Αυτό ακριβώς. Ο Ελληνικός πάροχος ξέρει μόνο ότι καλούσες ένα Γερμανικό αριθμό. Το που ήταν ο Γερμανικός αριθμός δεν γίνεται να το γνωρίζει ο Ελληνικός πάροχος.

Δες λεπτομέρειες από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm

http://ec.europa.eu/newsroom/document.cfm?doc_id=45391

Επεξ/σία από fivdis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikolaos13 είπε

Καλησπέρα σας!

Μια ερώτηση να κάνω πάνω στο θέμα των χρεώσεων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λοιπόν, μου ήρθε ο λογαριασμός από την Vodafone 200 ευρώ επιπλέον. Έχω συμβόλαιο με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και μηνύματα.

Κοιτάζοντας την ανάλυση, η χρέωση ήταν αποτέλεσμα των κλήσεων που πραγματοποίησα στον γερμανικό αριθμό του αδερφού μου όταν αυτός ήταν στην στην Ελλάδα. 

Η Vodafone λέει ότι η χρέωση ισχύει... Ο ισχυρισμός της στέκει; Αφού καλούσα πρακτικά εντός Ελλάδας...

Όποιος γνωρίζει ας μου πει και αν είναι εφικτό να βάλει και τον υπερσύνδεσμο από κάποια επίσημη ιστοσελίδα. Θα πάω αύριο από το υποκατάστημα που έκανα το συμβόλαιο μου.

Ευχαριστώ!

εσυ εκανες διεθνεις κλησεις, φυσικα και στεκουν οι Χρεωσεις, δεν εκανες roaming. Παραπανω χρεωση δε θα ειχες αν εκανες roaming (αν δηλαδη ησουν Γερμανια και καλουσες γερμανικο κινητο). Σε αυτη τη περιπτωση θα ειχες παραπανω χρεωσεις αν ησουν Γερμανια και καλουσες Ελληνικα κινητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

εσυ εκανες διεθνεις κλησεις, φυσικα και στεκουν οι Χρεωσεις, δεν εκανες roaming. Παραπανω χρεωση δε θα ειχες αν εκανες roaming (αν δηλαδη ησουν Γερμανια και καλουσες γερμανικο κινητο). Σε αυτη τη περιπτωση θα ειχες παραπανω χρεωσεις αν ησουν Γερμανια και καλουσες Ελληνικα κινητα.

Στην περίπτωση που είσαι με Ελληνικό αριθμό π.χ στη Γερμανία και καλούσε Ελληνικό αριθμό ΔΕΝ χρεώνεσαι κάτι εξτρα . 

Όταν ήμουν Ευρώπη με Ελληνικό αριθμό vodafone cu με πακέτο ομιλίας για σταθερά και κινητά Ελλάδας  (κλασσικό πακέτο ομιλίας)  . Καλούσα αβέρτα απο Σλοβακία , Αυστρία και Ουγγαρία Ελληνικούς αριθμούς (που οι αριθμοί αυτοί που καλούσα ήταν εντός Ελλάδας) και δεν χρεώθηκα τίποτα . Μόνο τα λεπτά ομιλίας του πακέτου . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ισχύει αυτό που είπαν η προηγούμενοι. Έκανες διεθνή κλήση ανεξάρτητα που ο αριθμός βρισκόταν στην Ελλάδα. Πχ. Αν πάρεις Ελληνικό αριθμό και αυτός έχει πάει εξωτερικό, δεν θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Μετα την κατάργηση του roaming πλέον ούτε ο Ελληνικός αριθμός που λαμβάνει κλήση και είναι στο εξωτερικό πληρώνει κάτι.

Στην περίπτωση σου τώρα, θα προσπαθούσα να μιλήσω με Vodafone. Κλάψου λίγο ότι δεν ήξερες οτι ισχύει αυτό, μπας και σου κάνουν καμία έκπτωση.

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

ouch!!! that hurts! δυστυχώς ορθά σε χρέωσαν επειδή εσύ καλούσες γερμανικό αριθμό άσχεται από πού βρισκόταν. Τρέχα στη Vodafone, φόρα πλερέζα, μαύρα, ξεκίνα τα κλάματα και ζήτα διακανονισμό. Το θέμα είναι οτι για να μην μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις, ίσως απαιτήσουν το μισό ποσό μπροστάντζα. Και ζήτα να μπαίνει φραγή μόλις ξεπεράσει κάποιο ποσό για να μην μπλέξεις πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...