Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά, παιδιά! Γνωρίζει κανείς αν μια ήδη τοποθετημένη εξώπορτα αλουμινίου(απλή όχι θωρακισμένη κτλ) μπορεί να αφαιρεθεί και να κοπεί από κάτω μερικά εκατοστά ώστε να τοποθετηθεί σε άλλο κούφωμα πόρτας;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ναι μπορει Αλλά δεν κόβεται απο κάτω αποσυναρμολογείται και κόβονται τα πλαϊνά Τώρα να βρεθεί μάστορας να το κανει αυτό και ποσο θα παει δεν ξέρω
haris_216 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και κυρίως έχει να κάνει με την γενικότερη κατασκευή της πόρτας, σαν γενική απάντηση ναι, γίνεται. Βέβαια δεν θα κοπεί όπως λες "από κάτω" (αυτό γίνεται σε ξύλινες πόρτες). Θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, να κοπούν τα πλαϊνά στο σωστό μήκος, μετά να κοπεί το πάνελ της πόρτας με την όποια ευκολία ή δυσκολία ανάλογα το υλικό(αλουμίνιο, γυαλί ή ότι άλλο είναι) και μετά να ξαναδεθεί. Ανάλογα την πόρτα και την δουλειά μπορεί να αξίζει να το κάνει κανείς ή και όχι ΥΓ Με πρόλαβε ο Νίκος Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από haris_216
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μια κλασική κουζινόπορτα πρόκειται όπως της φωτο, κι αφού λέτε πως γίνεται να "κοντύνει", ελπίζω πως θα γλιτώσω το 600άρι της αγοράς καινούργιας. Σας ευχαριστώ που με κατατοπίσατε! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
chill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Γίνεται. Το έκανα εγώ σπίτι μου προ 2ετιας. 50,00 € στοίχισε και έκανε περίπου μισή μέρα. Την πήρε πρωί την έφερε μεσημέρι.
mclein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 πιστευω κατω απο 80€ δυσκολα θα βρεις αυτη την περιοδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα