pirmen56 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλοδούλευτο. Είμαι σίγουρος ότι και με την G5 την ίδια εμπειρία θα είχες, αλλά το Cayin μπορεί να έχει υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και άλλες ευκολίες. Δεν χρειάζεσαι πλέον κάρτα ήχου για να έχεις surround. Είπα αρκετά πιο πριν για το hesuvi που έχει όλες τις surround τεχνολογίες σε software μορφή. Το πρόβλημα είναι ότι το hesuvi για να λειτουργήσει θέλει κάρτα/συσκευή ήχου με είσοδο 7.1. Τώρα με το Cayin θα χρειαστεις εκτός από το hesuvi και το voicemeter για να πάρεις virtual surround 7.1 από τα ακουστικά. Γίνεται πολυπλοκότερη η διαδικασία(δεν έχω δουλέψει πάντως με voicemeter για να σε κατευθύνω).
therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Κατσε λες δηλαδη οταν ενεργοποιεις το interface του Dac μεσω Equalizer APO εχεις τη δυνατοτητα να κανεις καποιο Post Processing με Hesuvi και Soundmeter και να δωσεις Surround στο Cayin και να χεις ιδια αποτελεσματα με τα Gaming Amps που ανεφερα στο προηγουμενο; Επειδη δε το κατεχω και ειμαι νουμπας αλλα με ενδιαφερει πολυ το θεμα πως μπορω να το ψαξω ολο αυτο
pirmen56 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, therock είπε Κατσε λες δηλαδη οταν ενεργοποιεις το interface του Dac μεσω Equalizer APO εχεις τη δυνατοτητα να κανεις καποιο Post Processing με Hesuvi και Soundmeter και να δωσεις Surround στο Cayin και να χεις ιδια αποτελεσματα με τα Gaming Amps που ανεφερα στο προηγουμενο; Επειδη δε το κατεχω και ειμαι νουμπας αλλα με ενδιαφερει πολυ το θεμα πως μπορω να το ψαξω ολο αυτο Ναι αυτό εννοώ. Αλλά η κάρτα που είναι default(σε σένα το Cayin) στα windows πρέπει να ρυθμιστεί σε 7.1 mode. Άσχετα αν τελικά δίνει ήχο σε ακουστικά 2 καναλιών. Υπάρχει όμως και άλλη λύση. Να χρησιμοποιείς ως default την κάρτα της μητρικής σου και μετά να στέλνεις τα δεδομένα με SPDIF(οπτική ίνα ή coaxial) κατευθείαν στο Cayin που θα το χρησιμοποιείς πλέον ως ένα εξωτερικό dac-amp.
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Οκ θα το παλεψω να δω τι θα βγαλω. Ασχετο επειδη θελω να τραβηξω καλωδιο περιπου 7 μετρων να φτανει μεχρι το ενισχυτακι, υπαρχει καποια καλη μαρκα, επειδη καθε φορα που παιρνω επεκτατικα μεγαλου μηκους, ολο τσακιζουν τρυπανε χαλανε. -Τι υπαρχει σε ποιοτικο -Και επισης να παρω μονοκοπανια επεκτατικο αρσενικο-αρσενικο σε λολ το μηκος, η αρσενικο θυληκο μεχρι ενα σημειο να δημιοργησω αναμονη και μετα ενα μικρο διμετρο αρσενικο-αρσενικο μεχρι τον ενισχυτη?
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 ΠΧ εδω valueline σε ενα καλωδιο ρευματος κοντεψε να μου καψει μια ηλεκτρικη συσκευη https://www.skroutz.gr/s/3193788/Valueline-Audio-Cable-3-5mm-male-3-5mm-female-5m-CABLE-423-5.html Δε θελω τετοιο η κατι αντιστοιχο. Εστω με 10 και πανω κατι καλω με επενδυση που να κρατησει εχει κανεις υποψιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα