Torasu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, ThReSh said: Deja vu Πάλι τα ίδια? Εκεί θα φτάσει πάλι η συζήτηση... Θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσαν έστω στο ελάχιστο να έχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορά το θέμα με την πάροδο του χρόνου (προς το καλύτερο), αλλά τίποτα. Ουδεμία έκπληξη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Torasu 3 2
Zaytsev Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 16 minutes ago, john_shadow said: σιγουρα μενεις στην Ελλαδα? Δεν έγραψες πουθενά για Ελλάδα... 😛 Φυσικά κι όχι κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που χαίρομαι που δε μένω πλέον εκεί. Μην περιμένεις να αλλάξει. Δεν είναι θέμα νόμου, αλλά νοοτροπίας. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού στον διπλανό μας και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Όπως δεν έχει αλλάξει εδώ και 100, 200, 500 χρόνια. Οπότε, ή το ανέχεσαι, ή φεύγεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείς απλά να πηγαίνεις στα ελάχιστα καταστήματα που το τηρούν, αντί να δίνεις να λεφτά σου στους "παράνομους". https://www.akapnos.gr/listings/?search_categories[]=&search_region=2584 3 1
TzortzisJosh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε Δεν είναι θέμα νόμου, αλλά νοοτροπίας. seems legit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Torasu said: Θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσαν έστω στο ελάχιστο να έχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορά το θέμα με την πάροδο του χρόνου (προς το καλύτερο), αλλά τίποτα. Ουδεμία έκπληξη. Μην κοιτάς μόνο το πότε άνοιξε το παλιό topic, αλλά και το πότε έπεσε το λουκέτο. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχω πετύχει κανένα να καπνίζει σε κλειστό χώρο. Ούτε καφέ, ούτε bar, ούτε εστιατόρια και φυσικά μέσα σε γραφεία, δημόσια και ιδιωτικά. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόλημα. Σε κρητικό καφενείο /ταβέρνα εσύ θα έχεις το πρόβλημα .Και θα σε κερασουνε και θα το καπνισεις και θα πεις και μια μαντινάδα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
TzortzisJosh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @ThReSh, Είμαι φανατικός υποστηρικτής της περίφημης φράσης "New Year New Me", οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Ένα θέμα πάντα επίκαιρο, και επειδή έχει κατρακυλήσει πάλι στην πλάκα, αν κάποιος έχει δοκιμάσει το οτιδήποτε αναφορικά με την κατάσταση αυτή, ας το αναφέρει, είμαι εξαιρετικά περίεργος. Επίσης, δυσαρέσκεια που προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των εφήβων καπνίζει. Παλαιότερα, είχα επισκεφθεί το Λιουμπιμετς, χωριό στην Βουλγαρία και βλέποντας παιδάκια κυριολεκτικά 10-12 ετών να καπνίζουν, έλεγα έλα ρε τι κρίμα.. Να που γίνεται πραγματικότητα δειλά δειλά και στην Ελλάδα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TzortzisJosh
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Ε λογικα μεχρι την 3η-4η σελιδα θα μας εχουν βγαλει τρελους/παραξενους/ανωμαλους εμας που δεν καπνιζουμε και επιθυμουμε επιτελους να εφαρμοστει ο σχετικος νομος στα μαγαζια... 14 7 1
liakjim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στην Μπανανία που ζούμε, ο μοναδικός τρόπος για να μην σε ενοχλεί το κάπνισμα, είναι να το αρχίσεις.... Σοβαρά τώρα, το μόνο που νομίζω ότι αξίζει είναι η στήριξη των ακαπνων χώρων που ευτυχώς παρατηρώ ότι δειλά δειλά έχουν αυξηθεί. Πχ Ωρωπό δεν υπήρχε κανένα και τώρα υπάρχουν 4. Με την παρέα , που είναι όλοι ακαπνοι (εκτός από την γυναίκα 😅 αλλά καπνίζει λίγο και πάντα έξω ), πάμε πάντα σε αυτά. Το ίδιο και στην Αθήνα. Τώρα αν η παρέα αλλάξει και είναι καπνιστές , Ε οκ λίγο υπομονή. Δεν σταματάς την νταλίκα αν σταθείς μπροστά της. Σκας σιγά σιγά από ένα λάστιχο τη φορά. 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 λιγο ο νόμος λίγο το ητ βλέπω ελάχιστους να καπνιζουν παντως. Δυσκολα θα βρεθω πλεον σε θέση να με ενοχλει και στην τελική αν κάποιος ειναι κοντα μου μπορω να του πω φίλε με ενοχλει και μάλλον θα αλλάξει θεση η θα καπνισει λιγοτερο. Δηλαδη ειναι ενα προβλημα που αντιμετωπίζω πλεον 1-2 φορες το μηνα. Τωρα βεβαια αν συχναζεις σε μπυραρια στα εξαρχια συγνώμη αλλα μάλλον εσυ εισαι λαθος.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Just now, basilis_k6 said: ...και στην τελική αν κάποιος ειναι κοντα μου μπορω να του πω φίλε με ενοχλει και μάλλον θα αλλάξει θεση η θα καπνισει λιγοτερο. Το 'μαλλον' αντικατεστησε το με 'δεν' XD Οποτε εχω τολμησει να πω σε κάποιον κατι τέτοιο (για να σας προλαβω, με χαμογελο και ευγενεια παντα, οχι με υφος διαταγης ξερωγω), με κοιταζει με υφος σαν να βλεπει εξωγηινη και μετα απανταει κατι πολυ κοντινο στο 'Χεστηκα κοπελια.' Ουτε ενας/μια δεν μου'χει τυχει ως τωρα που να σκεφτει και το πώς νιωθουν οι παθητικοι καπνιστες που βρισκονται ακριβως διπλα τους.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 46 minutes ago, TzortzisJosh said: Γιατί δεν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος; Δεν πρέπει κάποτε να τεθεί σε ισχύ; Απ΄το κράτος, δύσκολο. Αν αποφασίσουν οι καταστηματάρχες να πουλήσουν το "Smoke Free", ίσως. 1
tsipakis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 αφου οσοι επιμενουν να αναβουν τον καρκινο τους μεσα σε κλειστους χωρους ειναι βοσκανθρωποι τι περιμενεις . Απλα καταλαβαινεις οτι παιδεια και αρχες δεν εχουν . Προστιμο γερο στο μαγαζι και στον μαλακα που αναβει σε κλειστο χωρο αλλα αυτα μονο σε σοβαρες χωρες οχι εδω εχω κανει φασαρια σε ταβερνα και σε καφε που αναβουν τα κολοτσιγαρα τους . Στον πρωτο πηρα τηλ αστυνομια ακομα τους περιμενω 2 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Απ΄το κράτος, δύσκολο. Αν αποφασίσουν οι καταστηματάρχες να πουλήσουν το "Smoke Free", ίσως. smoke free πάνω απο 40τμ θα κλείσει. Αντε κάποιο πραγματικα καλο μαγαζι να αντέξει. άλλωστε μπορει οι μη καπνιστες να ειναι αρκετοι αλλα αυτοι που πραγματικα θα τους ενοχλησει ειναι ελάχιστοι. Κυριως γιατι κάποιος μαζι τους καπνιζει οποτε δεν μπορουν να κανουν και πολλα.
TzortzisJosh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Τωρα βεβαια αν συχναζεις σε μπυραρια στα εξαρχια συγνώμη αλλα μάλλον εσυ εισαι λαθος. Μα καλά που το ήξερες ότι συχνάζω σε μπυραρία στα εξάρχεια; Τι; Να αλλάξω μέρος; Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή όχι με το ότι είμαι λάθος (που συχνάζω σε μαγαζιά γνωστά για την κάπνα τους) οπότε καλού κακού χα χα χα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TzortzisJosh
SB_1957 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Κυριως γιατι κάποιος μαζι τους καπνιζει οποτε δεν μπορουν να κανουν και πολλα. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά με τους Ευρωπαίους. Έξω αν κάτι απαγορεύεται το τηρούν και δεν ανέχονται, δεν επιτρέπουν να "παρανομεί" ακόμη και ο πιο δικός τους άνθρωπος, αλλά και επειδή και ο καπνιστής δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τους δικούς του ανθρώπους, ούτε να ενοχλήσει γενικά τους άλλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις