Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεδομενου οτι με τους γειτονες απεναντι παραειμαστε κοντα, θελω να εγκαταστησω μια τεντα σε χρωμα κρεμ με βραχίονες κυριως για λογους ιδιωτικοτητας καθως απο αυτη την μερια ο ηλιος δεν πεφτει. Οπως το εχω μετρησει το μηκος ειναι 4,40 και το υψος απο το ταβανι μεχρι τα καγκελα 1.60, οποτε μαλλον 2.40 πανι, δηλαδη 4.40 * 2.40 =  10.5 τετραγωνικά μέτρα. Σε καποιες ιστοσελιδες βλεπω προσφορες για 30 ευρω το τμ + ΦΠΑ με βραχιονες, οποτε θα μπορεσω με 350 ευρω (+ΦΠΑ..) να βαλω την τεντα που θελω πιστευετε?

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους επαγγελματιες που να εξυπηρετουν το δημο Παπαγου/Χολαργου με γνωμονα την οικονομια και -προφανως- μια αποδεκτη ποιοτητα εγκαταστασης. Σε πρωτη αναγνωση δεν με ενδιαφερουν αυτοματισμοι καθως μαλλον μονιμα κατεβασμενες θα ειναι, αν και θα ηθελα να ακουσω μια προσφορα για ηλεκτρικη τεντα.

Επεξ/σία από panos4tw
Δημοσ.

εχετε αερηδες στην περιοχη?αν εχετε και την εχεις μονιμα κατεβασμενη,την τεντα ντε,δεν θα κρατησει και πολυ.και για να μην επιβαρυνθει στις βασεις της,βαλε με σιδερο που πιανει καγκελο,και οχι ανοιγομενα μπρατσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να βάλεις και μοτέρ ταυτόχρονα. Γιατί μετά θα σου πάρει άλλη εργασία ο τεντάς αν αποφασίσεις να βάλεις πχ σε 1-2 μήνες. Ενώ τώρα απλά θα το κουμπώσει μέσα στον άξονα και μετά θα τον βιδώσει στην πλαινή βάση.

Απο κει και πέρα υπάρχουν ένα σωρό αυτοματισμοί

Λογικά στα 4,40 θες 2 βραχίονες 

Απλά υπολόγισε οτι αν βάλεις μετά το μοτέρ μπορεί να σου πάρει ο τεντάς άνετα και ενα 80άρι παραπάνω εργασία συν το κόστος του μοτέρ

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις καλαμωτη η οποια θα σου ερθει πολυ φθηνοτερα απο το να βαζεις τεντα ? την πιανεις απο τα καγκελα του μπαλκονιου και τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...