Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα p20 pro όταν ειναι κλειστό το κινητό και με παίρνουν τηλεφωνο ενώ το έχω κλειστό και το ανοίγω μετά δν φαίνονται οι κλήσεις πιοι με πήραν φταίει το κινητό ή ο παροχος;;; ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Κανενα κινητο ή παροχος δεν εμφανίζει κλήσεις οταν το εχεις κλειστό και μετα το ανοίξεις.

Εκτος αν λες το sms που λεει ποιος σε πήρε οταν ηταν κλειστό που ειναι ευθυνη του παροχου, μιλας μαζι τους

Δημοσ.

Ο πάροχος λογικά δεν σε ενημερώνει για τις κλήσεις που έχεις χάσει.

Το κινητό πως να σε ενημερώσει; αφού είναι κλειστό έτσι και αλλιώς πως να ξέρει ποιος σε κάλεσε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κανενα κινητο ή παροχος δεν εμφανίζει κλήσεις οταν το εχεις κλειστό και μετα το ανοίξεις.

Εκτος αν λες το sms που λεει ποιος σε πήρε οταν ηταν κλειστό που ειναι ευθυνη του παροχου, μιλας μαζι τους

Αυτό εννοώ φίλε σορρυ αν δεν το έθεσα σωστά τα SMS εννοώ δεν μου ερχονται καν.. Πρέπει να πάω από τον Παροχο; ή μπορώ και με τηλεφωνο; 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

λογικά με ενα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να λυθεί το πρόβλημα.

Αν δεν θες να περιμένεις στο τηλέφωνο, η cosmote μέσα απο την εφαρμογή της (My cosmote) έχει νομιζω να σε καλέσουν αυτοί η να συνομιλήσεις με κάποιον μέσω chat, το ίδιο ισχύει και για το CU μέσα απο τη σελίδα τους (μπες απο υπολογιστή καλύτερα, δεν ξέρω αν λειτουργεί απο browser κινητού).

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα έχω ένα p20 pro όταν ειναι κλειστό το κινητό και με παίρνουν τηλεφωνο ενώ το έχω κλειστό και το ανοίγω μετά δν φαίνονται οι κλήσεις πιοι με πήραν φταίει το κινητό ή ο παροχος;;; ευχαριστώ. 

Ιδιοποίηση κλήσεων λέγεται και ανάλογα ποιο πάροχο έχεις κάνεις εσύ και τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Πάρε την εξυπηρέτηση του παρόχου σου και ρωτά τη πρέπει να κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...