NiaUu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιος που παιρνει ΚΕΑ ανω των 100 ευρω? Διάβασα οτι σ αυτην την περιπτωση το μισο ποσο μπορει να χρησιμοποιηθει μονο μεσω χρεωστικης καρτας? Εχω μπερδευτει. Πως θα γινεται αυτό? Πρέπει να χαλάω το μισο ποσο μονο σε online αγορές κι αγορές με χρεωστική κάρτα? Ξέρεικανεις να μου εξηγήσει?
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 ΑΝ ισχυει κατι τετοιο, που ειναι το θεμα να πληρωσεις σε κανα πχ σουπερ με την καρτα?
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, NiaUu είπε Υπάρχει κάποιος που παιρνει ΚΕΑ ανω των 100 ευρω? Διάβασα οτι σ αυτην την περιπτωση το μισο ποσο μπορει να χρησιμοποιηθει μονο μεσω χρεωστικης καρτας? Εχω μπερδευτει. Πως θα γινεται αυτό? Πρέπει να χαλάω το μισο ποσο μονο σε online αγορές κι αγορές με χρεωστική κάρτα? Ξέρεικανεις να μου εξηγήσει? Το μισο μπαινει στο λογαριασμο σου και το κανεις οτι θελεις και το αλλο μισο μπαινει σε prepaid καρτα, την οποια κανεις παλι οτι θελεις, μονο που δε μπορεις να σηκωσεις τα χρηματα ως μετρητα. 1
NiaUu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Το μισο μπαινει στο λογαριασμο σου και το κανεις οτι θελεις και το αλλο μισο μπαινει σε prepaid καρτα, την οποια κανεις παλι οτι θελεις, μονο που δε μπορεις να σηκωσεις τα χρηματα ως μετρητα. Μπραβο προπληρωμένη διαβασα. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε προπληρωμενη. Ξέρεις τι πρεπει να κανω για να βγαλω? Εδωσα ibank εθνικης.
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, NiaUu είπε Μπραβο προπληρωμένη διαβασα. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε προπληρωμενη. Ξέρεις τι πρεπει να κανω για να βγαλω? Εδωσα ibank εθνικης. Ειναι αναλογα την τραπεζα. Εγω δεν ειχα Εθνικη, αλλα νομιζω η συγκεκριμενη στη στελνει σπιτι χωρις να κανεις κατι. 1
NiaUu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, overpower είπε ΑΝ ισχυει κατι τετοιο, που ειναι το θεμα να πληρωσεις σε κανα πχ σουπερ με την καρτα? Πουθενα, προσπαθω να αταλαβω τη διαδικασια και οπως ειπε το παιδι μπαινουν τα μισα σε προπληρωμενη κι οχι στον λογαριασμο. Νόμιζα οτι μπαιναν ολα μαζι στον λογαριασμο και μπορουσες να χαλασεις τα μισα σε ονλαιν αγορες ή αγορες με χρεωστικη 1 λεπτό πριν, Miracle Worker είπε Ειναι αναλογα την τραπεζα. Εγω δεν ειχα Εθνικη, αλλα νομιζω η συγκεκριμενη στη στελνει σπιτι χωρις να κανεις κατι. Σ'ευχαριστω. Θα παρω αυριο τηλέφωνο να ρωτησω. Αν κάποιος ξερει παντως για Εθνικη θα θελα να μου πει
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν μέσα στην αίτηση δηλώσεις iban εθνικής η εθνική αυτόματα θα σου στειλει την προπληρωμενη ανάλογα αν έχεις επιλέξει Πειραιώς αναλαμβάνει να στην στειλει αυτόματα αυτή....Έστω δικαιουσαι 150€ ...Τα μισά θα μπούνε στον λογαριασμό και τα άλλα μισά στην προπληρωμενη...Τα χρήματα της κάρτας μόνο σε λογαριασμούς και σε σουπερμάρκετ καταστήματα...όχι σε τζόγο όχι σε paypal κτλ κτλ
MikeJ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, tzoyris7 said: Τα χρήματα της κάρτας μόνο σε λογαριασμούς και σε σουπερμάρκετ καταστήματα...όχι σε τζόγο όχι σε paypal κτλ κτλ Αν το εννοείς σαν συμβουλή συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός στο να χρησιμοποιείς τη κάρτα σε paypal πχ
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά ψωνίζεις και από εξωτερικό με την πρωπληρωμενη όμως όσοι παίρνουν Κέα η πρώτη τους ανάγκη δεν θα έπρεπε να είναι ο τζόγος και το amazon. Μόλις τώρα, MikeJ είπε Αν το εννοείς σαν συμβουλή συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός στο να χρησιμοποιείς τη κάρτα σε paypal πχ Δεν υπάρχει όχι γι'αυτό πάρτε Κέα και φάτε τα στον τζόγο και στο paypall 300.000 άτομα παίρνουν Κέα τι να λέμε τώρα Το καλοκαίρι ίσως πάνε και Μύκονο και πληρώνουν την belve με την πρωπληρωμενη του Κέα
NiaUu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, tzoyris7 είπε Αν μέσα στην αίτηση δηλώσεις iban εθνικής η εθνική αυτόματα θα σου στειλει την προπληρωμενη ανάλογα αν έχεις επιλέξει Πειραιώς αναλαμβάνει να στην στειλει αυτόματα αυτή....Έστω δικαιουσαι 150€ ...Τα μισά θα μπούνε στον λογαριασμό και τα άλλα μισά στην προπληρωμενη...Τα χρήματα της κάρτας μόνο σε λογαριασμούς και σε σουπερμάρκετ καταστήματα...όχι σε τζόγο όχι σε paypal κτλ κτλ Σ'ευχαριστω Αφοτου μου την στειλουν γνωριζεις αν πρεπει να κανω κάποια διαδικασία ενεργοποιησης κλπ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, MikeJ είπε Αν το εννοείς σαν συμβουλή συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός στο να χρησιμοποιείς τη κάρτα σε paypal πχ Υπάρχει περιορισμός σίγουρα και περιλαμβάνει και άλλες κατηγορίες εκτός από αυτές που ανεφερα 13 λεπτά πριν, NiaUu είπε Σ'ευχαριστω Αφοτου μου την στειλουν γνωριζεις αν πρεπει να κανω κάποια διαδικασία ενεργοποιησης κλπ? Ναι σου γράφει μέσα ο φάκελος που θα παραλάβεις αναλυτικές οδηγίες...ένα τηλέφωνο κάνεις μην αγχώνεσαι
fastnq2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, NiaUu είπε Σ'ευχαριστω Αφοτου μου την στειλουν γνωριζεις αν πρεπει να κανω κάποια διαδικασία ενεργοποιησης κλπ? Να δηλωσεις λογαριασμο ταχυδρομικου ταμιευτηριου να μπαινουν ολα σε λογαριασμο.Πριν καποιο καιρο γινοταν. 37 λεπτά πριν, MikeJ είπε Αν το εννοείς σαν συμβουλή συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός στο να χρησιμοποιείς τη κάρτα σε paypal πχ Ποιο paypal,εχω δει τυπα να πληρωνει με προπληρωμενη κεα σε προποτζιδικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Να δηλωσεις λογαριασμο ταχυδρομικου ταμιευτηριου να μπαινουν ολα σε λογαριασμο.Πριν καποιο καιρο γινοταν. Ποιο paypal,εχω δει τυπα να πληρωνει με προπληρωμενη κεα σε προποτζιδικο. Πως κατάλαβες αν η κάρτα ήταν Κέα.....ίδια κάρτα με την κανονική προπληρωμενη της εκάστοτε τράπεζας ειναι
fastnq2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, tzoyris7 είπε Πως κατάλαβες αν η κάρτα ήταν Κέα.....ίδια κάρτα με την κανονική προπληρωμενη της εκάστοτε τράπεζας ειναι Ρώτησε τον προποτζη αν μπορεί να πληρώσει με κάρτα Κέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα