Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pleo είπε

Στην εγκατάσταση δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο. όλοι σου λένε ότι πρέπει να δουλεύει με apple αλλιώς δεν το βάζουν καν στο πλάνο. Και όπως καταλαβαίνεις τα ποσά εκεί είναι πολλαπλάσια.

Εγώ μαζί σου είμαι, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ολοκληρωτική.

Φιλαράκι του Billdanou είσαι?

• Sad 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Φιλαράκι του Billdanou είσαι?

Όχι. Αντιθέτως δεν είμαι υπέρ της apple γιατί πρέπει κάθε φορά να απαντάω στην ερώτηση με ποιο τρόπο θα δουλέψει το iPhone/iPad με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εγκατάστασης. Αν δεν είναι συμβατά με apple, τότε δεν έχει εγκατάσταση, πάνε και τα εξαρτήματα.

Τη μέρα που θα βρεθεί κάποιος να μου πει ότι δεν τον νοιάζει να παίζει με apple το οικοσύστημα που εγκαθίσταται, θα μπορέσω να πω κι εγώ αλληλούια. Μέχρι τότε όμως... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 λεπτά πριν, Pleo είπε

Όχι. Αντιθέτως δεν είμαι υπέρ της apple γιατί πρέπει κάθε φορά να απαντάω στην ερώτηση με ποιο τρόπο θα δουλέψει το iPhone/iPad με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εγκατάστασης. Αν δεν είναι συμβατά με apple, τότε δεν έχει εγκατάσταση, πάνε και τα εξαρτήματα.

Τη μέρα που θα βρεθεί κάποιος να μου πει ότι δεν τον νοιάζει να παίζει με apple το οικοσύστημα που εγκαθίσταται, θα μπορέσω να πω κι εγώ αλληλούια. Μέχρι τότε όμως... 

Η παίζεις με Google translate η κάπου σε χανω

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Η παίζεις με Google translate η κάπου σε χανω

Με χάνεις στην εγκατάσταση μάλλον. Εσύ θα εννοείς κάποιο λειτουργικό σύστημα ενώ εγώ εννοώ εγκατάσταση ήχου και εικόνας σε σπίτια και ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα.

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Pleo είπε

Με χάνεις στην εγκατάσταση μάλλον. Εσύ θα εννοείς κάποιο λειτουργικό σύστημα ενώ εγώ εννοώ εγκατάσταση ήχου και εικόνας σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Σωστός!

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Pleo είπε

Άρα κάνουν κάτι λάθος οι υπόλοιποι. Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Τι κάνουν λάθος οι υπόλοιποι; Πολύ απλά έχουν ανεπάρκεια στην εγκαθίδρυση των δικών τους προϊόντων στη συνείδηση της βάσης και κατ' επέκταση όλα τα οικοσυστήματα οφείλουν να έχουν συμβατότητα με apple αλλιώς τα τρώει η μαρμάγκα.

Game, set, match.

Δηλαδή αν δεν είσαι συμβατός με Android που έχει το 85% της αγοράς είσαι οκ. Λες παραμύθια για αγρίους. Εκτός και αν ασχολείσαι με κάτι πολύ εξειδικευμένο. 

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, possiz είπε

Δηλαδή αν δεν είσαι συμβατός με Android που έχει το 85% της αγοράς είσαι οκ. Λες παραμύθια για αγρίους. Εκτός και αν ασχολείσαι με κάτι πολύ εξειδικευμένο. 

Για ποια αγορά μιλάς; Για εκείνη που δεν θα κάνει εγκατάσταση; 😂

Ας μιλήσουμε σοβαρά. Εκείνος που έχει δεν έχει 150 ευρώ για ένα smartphone δεν πρόκειται να πληρώσει για εγκατάσταση χιλιάδων ευρώ.

Εγώ σας καταλαβαίνω αλλά ρωτήστε και κανένα επαγγελματία να δείτε τι θα σας πει για το μερίδιο αγοράς εκεί που έχει νόημα και σημασία. Το android δεν προυποθέτει κάποια πράγματα που ζητούνται στις εγκαταστάσεις.

Όπως βλέπετε, το λάθος που κάνουν οι υπόλοιποι εξακολουθεί να υφίσταται.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pleo είπε

Ας μιλήσουμε σοβαρά. Εκείνος που έχει δεν έχει 150 ευρώ για ένα smartphone δεν πρόκειται να πληρώσει για εγκατάσταση χιλιάδων ευρώ.

Εγώ σας καταλαβαίνω αλλά ρωτήστε και κανένα επαγγελματία να δείτε τι θα σας πει για το μερίδιο αγοράς εκεί που έχει νόημα και σημασία. Το android δεν προυποθέτει κάποια πράγματα που ζητούνται στις εγκαταστάσεις.

Δηλαδή αν τους πει σε Android δεν θα παίζει δεν τους νοιάζει. Πάσο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δηλαδή στους αυτοματισμούς στα ξενοδοχεία και στα συνέδρια χρησιμοποιούν συστήματα βασισμένα σε Mac os?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, possiz είπε

Δηλαδή αν τους πει σε Android δεν θα παίζει δεν τους νοιάζει. Πάσο. 

Δεν έχει δηλαδή, ούτε κανενός είδους άλλο whataboutism. Τα πράγματα είναι απλά. Η εγκατεστημένη βάση που μπορεί και θέλει εγκατάσταση έχει ή και θέλει να έχει apple και αυτό προϋποθέτει συμβατότητα με apple σε όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εγκατάστασης. Το θέλει γιατί αυτό είναι που ζητείται, είτε από τους πελάτες των ιδίων είτε εκ των πραγμάτων που θέλει η εγκατεστημένη βάση να θέλει apple. Το android δεν προϋποθέτει συμβατότητα με κάτι, επομένως το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Όπως έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα, εγώ μαζί σας είμαι αλλά...

3 λεπτά πριν, Istros είπε

Δηλαδή στους αυτοματισμούς στα ξενοδοχεία και στα συνέδρια χρησιμοποιούν συστήματα βασισμένα σε Mac os?

Και στα σπίτια. Αυτό ζητάνε. Βρες το λάθος που κάνουν οι υπόλοιποι...

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δεν έχει δηλαδή, ούτε κανενός είδους άλλο whataboutism. Τα πράγματα είναι απλά. Η εγκατεστημένη βάση που μπορεί και θέλει εγκατάσταση έχει apple και αυτό προϋποθέτει συμβατότητα με apple σε όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα της εγκατάστασης. Το android δεν προϋποθέτει συμβατότητα με κάτι, επομένως το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Όπως έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα, εγώ μαζί σας είμαι αλλά...

Και στα σπίτια. Αυτό ζητάνε. Βρες το λάθος που κάνουν οι υπόλοιποι...

Στα σπίτια είναι καθαρά υποκειμενικό.Στα ξενοδοχεία και στα συνέδρια συστήματα αυτοματισμού βασισμένα σε Mac os?Πρώτη φορά το ακουω.Μάλλον το λάθος το κάνουν αυτοί που τα ζητάνε.Αν και είμαστε τελείως εκτός θεματος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Στα σπίτια είναι καθαρά υποκειμενικό.Στα ξενοδοχεία και στα συνέδρια συστήματα αυτοματισμού βασισμένα σε Mac os?Πρώτη φορά το ακουω.Μάλλον το λάθος το κάνουν αυτοί που τα ζητάνε.Αν και είμαστε τελείως εκτός θεματος

Δεν είναι υποκειμενικό. Στα σπίτια εγκατάσταση σημαίνει multiroom, multiroom σημαίνει μεζονέτα, μεζονέτα σημαίνει apple. Έτσι τους αρέσει, iphone και iPad έχουν. Τι να κάνουμε τώρα;

Στα ξενοδοχεία είναι απαραίτητος όρος στο συμβόλαιο, εκτός κι αν νομίζεις ότι ο αμερικάνος ή ρώσος τουρίστας χρησιμοποιεί κάτι άλλο εκτός από apple. Ο ένας γιατί αυτό ξέρει και αυτό εμπιστεύεται και ο άλλος γιατί είναι νεόπλουτος.

Στα συνεδριακά κέντρα εννοείται ότι θέλεις apple καθώς συρρέουν από όλες τις γωνιές του κόσμου, άρα και από τις προαναφερθείσες περιοχές. Και δεν μιλάμε για Mac OS εδώ.

Sad but true, άτιμη κΕνωνία κλπ.

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Στα ξενοδοχεία και στα συνέδρια συστήματα αυτοματισμού βασισμένα σε Mac os?Πρώτη φορά το ακουω.

Παρομοίως! Να δω τι άλλο θα διαβάσω απόψε... άσε, πάω για ύπνο, συνεχίστε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Παρομοίως! Να δω τι άλλο θα διαβάσω απόψε... άσε, πάω για ύπνο, συνεχίστε

Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάμε για λειτουργικό σύστημα αλλά για οικοσύστημα. Μάθε πρώτα τη διαφορά και μετά. Στο οικοσύστημα οφείλεις να έχεις συμβατότητα με apple. Στο android δεν χρειάζεται και πάλι συμβατότητα. Δες ποιος κάνει το λάθος και πάλι και με ποιο τρόπο κερδίζει λεφτά και υποχρεώνει τους υπόλοιπους να είναι συμβατοί με αυτό... .

Με λίγα λόγια, πρόκειται για τρίψιμο στη μούρη του εξής: Θα είστε συμβατοί με εμένα αν θέλετε να υπάρχετε. Το γιατί και πως το έχει καταφέρει η apple και όχι οι υπόλοιποι αφορά την ανικανότητα των υπολοίπων.

Sad but true κλπ.

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pleo είπε

Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάμε για λειτουργικό σύστημα αλλά για οικοσύστημα. Μάθε πρώτα τη διαφορά και μετά.

Μια χαρά εχω καταλάβει. Εσύ δεν κατάλαβες οτι εγώ εχω καταλάβει αλλά απλά είπες να "προσβάλεις". Όσο για να μάθω την διαφορά... το πιο πιθανό είναι οτι όταν εγώ ασχολιόμουν με τέτοια οικοσυστήματα (ακόμα το κάνω) μάλλον έπαιζες με κουκλάκια

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...