Pleo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Επίσης η πηγή του άρθρου λέει ότι η apple θα το πάει και σε ανώτερο δικαστήριο, άρα δεν είναι οριστικό ακόμη.
Tetrabitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Άμα γυρνούσα πίσω στον χρόνο δεν θα έφτιαχνα Google και ιστορίες. Θα έπαιρνα domain names. Fb, Twitter, Google/googl, κτλπ. Μετά πατέντες smartphone με 1 κουμπί και όλο γυαλί κτλπ. Θα καθόμουν στην βιλαρα μου μετά. Θα έφερνα δασκάλους karate, πιάνου, καλλιγραφίας και ο,τι άλλο υπάρχει να περνάω δημιουργικά τον χρόνο μου. Πολλά ταξίδια και γυναίκες. Θα επέλεγα την καλύτερη trophy wife και gg. Ζουν την ζωή μάγκες και εμείς λέμε καλημέρα, συγγνώμη και ευχαριστώ για βασικούς μισθούς...😥
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Pleo είπε Μισό γιατί μπερδεύτηκα τώρα. Εσύ δεν θεωρείς ότι δεν υποστηρίζω την apple; Γιατί μέχρι τώρα διάβαζα ότι την υποστηρίζω... . 😵 Λοιπόν, όχι δεν ισχύει τίποτε από αυτά που ρωτάς. Ισχύει μόνο το τι ζητείται από τους (έστω) ικανοποιημένους χρήστες. Πολύ απλά υπάρχει εγκατεστημένη βάση χρηστών και αυτά ζητάει. Έγραψες για αποκλειστικότητα στο video κομμάτι, ας πούμε ότι και στο audio το ίδιο συμβαίνει. Chromecast σε εγκατάσταση; ΟΚ, αν θέλεις να κατασκηνώσεις όλη την ώρα στην εγκατάσταση για να το κάνεις να δουλέψει αξιοπρεπώς.... πάσο. Κατά τα λοιπά, όπως σου εξήγησα. Αν θέλεις να έχεις τα πάντα χωρίς υποβιβασμό στην ποιότητα, για παράδειγμα ασύρματο multiroom χωρίς downsampling από τη μια συσκευή στην άλλη όταν θέλεις συγχρονισμένο ήχο σε όλες τις ζώνες, πολύ απλά ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσεις chromecast. Αν θελήσεις να κάνεις ακόμα και ένα απλό cast από το tidal Hi-Fi κάποιο master, αυτομάτως γίνεται down sampled και στο δείχνει το app. Μπορεί επίσης να θέλεις mesh network, μπορεί να θέλεις multiroom μέσω airplay2 γιατί θες να πατάς ένα πλήκτρο και να τα κάνεις αυτά, μπορεί να θες άλλα χίλια πράγματα. Γενικά έχεις να αντιμετωπίσεις χρήστες που δεν θα αλλάξουν αυτό που κάνουν, ούτε στην ευκολία, ούτε στην ποιότητα. Και ναι αυτό ισχύει γιατί αυτοί πληρώνουν. End of story.- Χμμ, την υποστηρίζεις; Νομίζω όχι! (?) Υπάρχουν πολλοί ενισχυτές διαφόρων brands με Airplay 1, πάρα πολλά χρόνια. Και αρκετοί με Airplay 2. Φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά. Ποια είναι η αποκλειστικότητα; Είναι feature, ο κατασκευαστής θα αποφασίσει αν το θέλει στο προϊόν του ή όχι - δεν τον εμποδίζει η Apple, μια χαρά του το πουλάει! That was my point. Προς τον πελάτη σου: Θες Tidal Masters? Πάρε dedicated audio streamer! Θες mesh network? Πλήρωνε! Θες multiroom Airplay? Πολύ νέο αυτό, πλήρωνε πιο πολλά. Θες Chromecast που να δουλεύει πάντα; Πάρε καλό router και μην κρατάς το CONNX που σου δωσε ο ΟΤΕ πριν 10 χρόνια! (έχω 1st gen + 3rd gen και δεν τα χάνω ποτέ σε Asus router 3ετίας) Θες όλα να είναι και γρήγορα; Hardwire them! Θες να είναι όλα Apple στη μεζονέτα; Ξηλώσου! Όλα δουλεύουν αν ξοδευτείς! 33 λεπτά πριν, Istros είπε Αν το έμαθες από το Wikipedia θα είναι έγκυρο. Opa. Ειδικά τα λήμματα που έχουν σήμανση πάνω πως είναι χαμηλής ποιότητας δε τα παίρνουμε και τοις μετρητοίς. 36 λεπτά πριν, Pleo είπε Επίσης η πηγή του άρθρου λέει ότι η apple θα το πάει και σε ανώτερο δικαστήριο, άρα δεν είναι οριστικό ακόμη. Δε νομίζω (δεν το υπογράφω κιόλας όμως) να έχει πάρει καν ούτε σεντ η VirnetX από την Apple. Από έφεση σε έφεση και από δικαστήριο σε δικαστήριο πάνε.
Istros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SeaLion είπε Opa. Ειδικά τα λήμματα που έχουν σήμανση πάνω πως είναι χαμηλής ποιότητας δε τα παίρνουμε και τοις μετρητοίς. Ειρωνικά το είπα
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Istros είπε Ένα από τα πειστήρια στο δικαστήριο.Αν το έμαθες από το Wikipedia θα είναι έγκυρο.Μ αρέσει που ενώ έχει βγει δύο φορές καταδικαστική απόφαση κατά τις apple προσπαθείτε να βρειτε ελαφρυντικά.Ο πόνος όσο αφορά την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας σας πιάνει αν κατεβάσει κανένας πιτσιρικάς κανένα παιχνίδι από Torrent Δεν είμαι εγώ αυτός που μπαίνει σε κάθε θέμα που αφορά την apple(ή ακόμα και σε άσχετα θέματα) για να «ασκήσω κριτική». Όποτε κανένας πόνος δε με πιάνει να υπερασπιστώ καμία apple, αλλωστε εγώ 1 σχόλιο έκανα εν αντίθεση με σενα που τα μισά μηνύματα σε αυτό το τοπικ τα έγραψες εσυ. Λες ότι είναι πειστήριο στο δικαστήριο. Πηγή λοιπόν για αυτό που λες;
Pleo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, SeaLion είπε Δε νομίζω (δεν το υπογράφω κιόλας όμως) να έχει πάρει καν ούτε σεντ η VirnetX από την Apple. Από έφεση σε έφεση και από δικαστήριο σε δικαστήριο πάνε. Καλά κάνεις και δεν το υπογράφεις: The US Court of Appeals for the Federal Circuit upheld the original verdict, but Apple is planning to appeal once more with a higher court, according to Reuters. https://www.gsmarena.com/apple_loses_appeal_to_pay_440m_for_virnetx_patents-news-35120.php
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Και στο τελος οπως γινεται συνηθως θα καταληξουν σε συμβιβασμο...με ενα ποσο που θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι και δεν θα εχει καμια σχεση με το αρχικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Έλα μωρέ σιγά τώρα θα πουλήσει τίποτα γρήγορους φορτιστές και θα γίνει η απόσβεση, σιγά τα αυγά 🥚
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Pleo είπε Καλά κάνεις και δεν το υπογράφεις: The US Court of Appeals for the Federal Circuit upheld the original verdict, but Apple is planning to appeal once more with a higher court, according to Reuters. https://www.gsmarena.com/apple_loses_appeal_to_pay_440m_for_virnetx_patents-news-35120.php Καλημέρα. Δε νομίζω να λέει κάτι νέο σε αυτό το λινκ. Εκτός αν υποννοείς πως κατά τη έξοδο από το δικαστήριο κάνουν και μεταφορά χρημάτων η μία εταιρία στην άλλη. "VirnetX is owed about $1.80 for every sold device" λέει μεταξύ άλλων στο άρθρο αυτό. Από το άρθρο στο Ars Technica που πρωτοδιάβασα την είδηση, "the Patent Trial and Appeal Board has already invalidated VirnetX's patents, which VirnetX is appealing" και βεβαίως στον τίτλο "Apple ... owes VirnetX $440M in FaceTime dispute" Η έφεση της έφεσης λοιπόν, σε μια υπόθεση που σίγουρα δεν έχει κλείσει ακόμα, και λεφτά μάλλον μόνο οι δικηγόροι έχουν δει. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από SeaLion
Pleo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, SeaLion είπε Καλημέρα. Δε νομίζω να λέει κάτι νέο σε αυτό το λινκ. Εκτός αν υποννοείς πως κατά τη έξοδο από το δικαστήριο κάνουν και μεταφορά χρημάτων η μία εταιρία στην άλλη. "VirnetX is owed about $1.80 for every sold device" λέει μεταξύ άλλων στο άρθρο αυτό. Από το άρθρο στο Ars Technica που πρωτοδιάβασα την είδηση, "the Patent Trial and Appeal Board has already invalidated VirnetX's patents, which VirnetX is appealing" και βεβαίως στον τίτλο "Apple ... owes VirnetX $440M in FaceTime dispute" Η έφεση της έφεσης λοιπόν, σε μια υπόθεση που σίγουρα δεν έχει κλείσει ακόμα, και λεφτά μάλλον μόνο οι δικηγόροι έχουν δει. Καλησπέρα. Αυτό είναι η πηγή του άρθρου στο θέμα και λέει αυτό ακριβώς. Copy paste το έκανα. Και λέει ότι η apple θα το πάει σε υψηλότερο βαθμό δικαιοσύνης, που όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχει στο U.S. Αυτή την πρόθεση εξεδήλωσε η apple τουλάχιστον, αν αλλάξει γνώμη στην πορεία μέχρι εκεί, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Choulio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Fun fact: Η χρηματιστηριακη αξια της VirnetX ειναι αυτη τη στιγμη γυρω στα $370 εκ. Συμφέρει περισσοτερο την Apple να την αγορασει παρα να πληρωσει αποζημιωση Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Choulio
Gilmen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αpple και καινοτομια λεμε....δεν κοιταει να σοβαρευτει και να γινει μια εταιρια που να αξιζει το ονομα που εφτιαξε αυτην συνεχιζει να κλεβει απλα ετοιμες ιδεες και πατεντες αλλων και να πουλαει απλα μουρη η σαπιο εταιρια.........
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Πολυ λιγα τα χρηματα που θα χρειαστει να δωσει. 440 εκατομμυρια για την apple ειναι υποθεση ημερων να τα βγαλει αν οχι ημερας. Να χουν να ασχολουνται για μενα οι δικηγοροι τετοιων εταιριων.
oliz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλα είναι για μια εταιρεία που εχει εσοδα οσο το αεπ πολλών χωρών Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από oliz
Yiannis87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2019 στις 10:03 ΜΜ, Tetrabitos είπε Άμα γυρνούσα πίσω στον χρόνο δεν θα έφτιαχνα Google και ιστορίες. Θα έπαιρνα domain names. Fb, Twitter, Google/googl, κτλπ. Μετά πατέντες smartphone με 1 κουμπί και όλο γυαλί κτλπ. Θα καθόμουν στην βιλαρα μου μετά. Θα έφερνα δασκάλους karate, πιάνου, καλλιγραφίας και ο,τι άλλο υπάρχει να περνάω δημιουργικά τον χρόνο μου. Πολλά ταξίδια και γυναίκες. Θα επέλεγα την καλύτερη trophy wife και gg. Ζουν την ζωή μάγκες και εμείς λέμε καλημέρα, συγγνώμη και ευχαριστώ για βασικούς μισθούς...😥 Εμείς γράφουμε στο ινσόμνια και κάνουμε fight Apple-Google και αυτοί κονομάνε από το fight μας. Αυτά. Πάω για κονόμα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα