georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάω σε μια ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας Μου δίνουν κάμποσα χαρτιά να υπογράψω με ονοματεπώνυμο και υπογραφή Ανάμεσα στα πολλά αντιλαμβανομαι και ενα ερωτηματολόγιο με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ που έπρεπε να κλικαρω και να βάλω και υπογραφή.Το ερωτηματολόγιο αφορουσε αν δέχομαι να με ενημερώνουν στο email,μπλα μπλα γενικώς αφορούσε προσωπικά δεδομένα και διαφημιστικά τρικ Της λέω της κοπελιτσας παρτο αυτό πισω,λεω σε ολα ΟΧΙ Και μου απαντάει η κοπελίτσα "βαλτε υπογραφή εσείς και αφήστε τα κουτάκια κενα" Δηλαδή έλεος προσπαθούσε να με ξεγελάσει η πιτσιρίκα....έλεος τσαντιστηκα σηκώθηκα και εφυγα "θα ξαναρθω" Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από georgeγ 1 3
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Βάση αυτών που της είπες, μια χαρά απάντηση η κοπελίτσα 1 1
georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Βάση αυτών που της είπες, μια χαρά απάντηση η κοπελίτσα 1)το να σου πασάρουν ένα χαρτί να υπογράψεις ανάμεσα σε κάποια άλλα απαραίτητα χαρτιά το θεωρώ απόπειρα εξαπάτησης Και αυτό είναι ευθύνη της εταιρίας που βάζει την δεσποινίς να πασάρει το χαρτί 2)ε τώρα όταν η δεσποινίς το συνεχίζει και σου λέει βάλε υπογραφή και άσε τα κουτάκια κενά...ε δηλ σε περνάει για χαζό Πιστεύω πολύ καλά έκανα.Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι θα χάνουν πελάτες αν προσπαθούν να διαφημιστούν με αυτον τον τρόπο 2
*Kopanos* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, georgeγ είπε Πιστεύω πολύ καλά έκανα.Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι θα χάνουν πελάτες αν προσπαθούν να διαφημιστούν με αυτον τον τρόπο Γιατί νομίζεις ότι αν πας σε άλλη εταιρία ότι θα είναι καλύτερα;; Δυστυχώς παντού τα ίδια κάνουν.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, georgeγ είπε 1)το να σου πασάρουν ένα χαρτί να υπογράψεις ανάμεσα σε κάποια άλλα απαραίτητα χαρτιά το θεωρώ απόπειρα εξαπάτησης Και αυτό είναι ευθύνη της εταιρίας που βάζει την δεσποινίς να πασάρει το χαρτί 2)ε τώρα όταν η δεσποινίς το συνεχίζει και σου λέει βάλε υπογραφή και άσε τα κουτάκια κενά...ε δηλ σε περνάει για χαζό Πιστεύω πολύ καλά έκανα.Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι θα χάνουν πελάτες αν προσπαθούν να διαφημιστούν με αυτον τον τρόπο Τώρα δεν ξέρω τα πιστεύεις αυτα που γράφεις ή ετσι για να γίνεται κουβέντα 3
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην εταιρεία αυτή πήγες να κάνεις κάποιες εξετάσεις υγείας ή πήγες να αναζητήσεις εργασία;;;; Όσο για το email που λες ενδεχομένως ήθελαν τη συναίνεσή σου γιατί πλέον απαγορεύεται να σου στέλνει κάποιος διαφημιστικό μήνυμα.Τυπικό είναι και το κάνουν όλοι για να μην έχουν πρόβλημα να σου στέλνουν.Ακόμη και media ή στο ΙΚΕΑ αν πας να βγάλεις κάρτα μέλους που σου δίνουν κάποιες εκπτώσεις σε βάζουν να υπογράψεις τέτοιο χαρτί.Αν ρωτούσες την κοπέλα θα σου το έλεγε. Δεν είναι κάτι κρυφό και πονηρό. Και να το υπογράψεις δεν χάθηκε ο κόσμος.Στο πρώτο διαφημιστικό αν θέλεις να μη σου ξαναστείλουν έχει στο τέλος ερώτηση απαντάς να σταματήσουν και τέρμα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 3
georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Στην εταιρεία αυτή πήγες να κάνεις κάποιες εξετάσεις υγείας ή πήγες να αναζητήσεις εργασία;;;; Όσο για το email που λες ενδεχομένως ήθελαν τη συναίνεσή σου γιατί πλέον απαγορεύεται να σου στέλνει κάποιος διαφημιστικό μήνυμα.Τυπικό είναι και το κάνουν όλοι για να μην έχουν πρόβλημα να σου στέλνουν.Ακόμη και media ή στο ΙΚΕΑ αν πας να βγάλεις κάρτα μέλους που σου δίνουν κάποιες εκπτώσεις σε βάζουν να υπογράψεις τέτοιο χαρτί.Αν ρωτούσες την κοπέλα θα σου το έλεγε. Δεν είναι κάτι κρυφό και πονηρό. Και να το υπογράψεις δεν χάθηκε ο κόσμος.Στο πρώτο διαφημιστικό αν θέλεις να μη σου ξαναστείλουν έχει στο τέλος ερώτηση απαντάς να σταματήσουν και τέρμα. Ως πελάτης πηγα ναι για εξετάσεις Εντάξει το ξέρω ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό να υπογράψω αλλά με τσαντισε πιο πολύ η κουτοπονηριά που προσπαθούν να πασάρουν δικά τους χαρτιά να υπογράψεις ανάμεσα στα απαραίτητα χαρτιά και μάλιστα σε φάση που εσύ είσαι σε στιγμή αδυναμίας,αδιάθετος κτλ 2 2
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, georgeγ είπε Ως πελάτης πηγα ναι για εξετάσεις Εντάξει το ξέρω ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό να υπογράψω αλλά με τσαντισε πιο πολύ η κουτοπονηριά που προσπαθούν να πασάρουν δικά τους χαρτιά να υπογράψεις ανάμεσα στα απαραίτητα χαρτιά και μάλιστα σε φάση που εσύ είσαι σε στιγμή αδυναμίας,αδιάθετος κτλ Και καλά τους έκανες.Αυτοί το κάνουν και όπου πιάσει.Πελατολόγιο φτιάχνουν να στέλνουν διαφημιστικά μηνύματα.Πρέπει να το λένε ξέρεις υπέγραψε να σε ενημερώνουμε για αυτό αν επιθυμείς και όχι να πηγαίνουν πονηρά. 4
kon1to Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, georgeγ είπε Ως πελάτης πηγα ναι για εξετάσεις Εντάξει το ξέρω ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό να υπογράψω αλλά με τσαντισε πιο πολύ η κουτοπονηριά που προσπαθούν να πασάρουν δικά τους χαρτιά να υπογράψεις ανάμεσα στα απαραίτητα χαρτιά και μάλιστα σε φάση που εσύ είσαι σε στιγμή αδυναμίας,αδιάθετος κτλ Δεν είναι κουτοπονηριά, GDPR λέγεται, και εφαρμόζεται για να είσαι εσύ καλυμμένος απέναντι σε αυτούς... 4 1
georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, kon1to είπε Δεν είναι κουτοπονηριά, GDPR λέγεται, και εφαρμόζεται για να είσαι εσύ καλυμμένος απέναντι σε αυτούς... Δηλαδή; Όταν υπογράψω εν αγνοία μου ότι δέχομαι να μου στελνουν email,sms κτλ το κάνουν για να είμαι εγω καλυμμένος απέναντί τους ;περίεργη άποψη για ανελυσε τη φίλε μου 1 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καταλάβαμε... Όλη η ιστορία έγινε για το 1 δευτερόλεπτο που θα επέλεγες όχι στο κουτάκι. Και προφανός ήταν για τον GDPR γιατί είναι απαραίτητο να υπογράψεις ότι συναινείς ή όχι στη διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων. Η κοπελίτσα κατάλαβε οτι δεν θα βγάλει άκρη και είπε να υπογράψεις και λογικά θα επέλεγε αυτή το όχι στα κουτάκια. 6 2
kon1to Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, georgeγ είπε Δηλαδή; Όταν υπογράψω εν αγνοία μου ότι δέχομαι να μου στελνουν email,sms κτλ το κάνουν για να είμαι εγω καλυμμένος απέναντί τους ;περίεργη άποψη για ανελυσε τη φίλε μου μα το προβλημα στην περιπτωση που συζηταμε, ηταν οτι βαριώσουν να συμπληρωσεις το χαρτι, οχι οτι έγινε εν αγνοία σου... αν λοιπον, είχες βάλει σε όλα τα κουτάκια "ΟΧΙ" και το είχες υπογράψει, τότε αυτοί δεν θα είχαν δικαίωμα να καταχωρήσουν κανένα προσωπικό σου στοιχείο και αν στο μέλλον λάμβανες κάποιο SMS ή κάποιο email διαφημιστικής ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως, θα μπορούσες να τους καταγγείλεις... 2
BadBoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Τους έδειξες και κατάλαβαν, ακόμη το συζητούν σίγουρα. 2
DrLo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, georgeγ είπε Πάω σε μια ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας Μου δίνουν κάμποσα χαρτιά να υπογράψω με ονοματεπώνυμο και υπογραφή Ανάμεσα στα πολλά αντιλαμβανομαι και ενα ερωτηματολόγιο με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ που έπρεπε να κλικαρω και να βάλω και υπογραφή.Το ερωτηματολόγιο αφορουσε αν δέχομαι να με ενημερώνουν στο email,μπλα μπλα γενικώς αφορούσε προσωπικά δεδομένα και διαφημιστικά τρικ Της λέω της κοπελιτσας παρτο αυτό πισω,λεω σε ολα ΟΧΙ Και μου απαντάει η κοπελίτσα "βαλτε υπογραφή εσείς και αφήστε τα κουτάκια κενα" Δηλαδή έλεος προσπαθούσε να με ξεγελάσει η πιτσιρίκα....έλεος τσαντιστηκα σηκώθηκα και εφυγα "θα ξαναρθω" Ήθελε την υπογραφή σου ο Σόρος. 54 λεπτά πριν, Silverage είπε Η κοπελίτσα κατάλαβε οτι δεν θα βγάλει άκρη και είπε να υπογράψεις και λογικά θα επέλεγε αυτή το όχι στα κουτάκια. Τι τραβάνε και αυτές οι "κοπελίτσες" με το κάθε ψεκασμένο. 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 9 hours ago, georgeγ said: Πάω σε μια ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας Μου δίνουν κάμποσα χαρτιά να υπογράψω με ονοματεπώνυμο και υπογραφή Ανάμεσα στα πολλά αντιλαμβανομαι και ενα ερωτηματολόγιο με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ που έπρεπε να κλικαρω και να βάλω και υπογραφή.Το ερωτηματολόγιο αφορουσε αν δέχομαι να με ενημερώνουν στο email,μπλα μπλα γενικώς αφορούσε προσωπικά δεδομένα και διαφημιστικά τρικ Της λέω της κοπελιτσας παρτο αυτό πισω,λεω σε ολα ΟΧΙ Και μου απαντάει η κοπελίτσα "βαλτε υπογραφή εσείς και αφήστε τα κουτάκια κενα" Δηλαδή έλεος προσπαθούσε να με ξεγελάσει η πιτσιρίκα....έλεος τσαντιστηκα σηκώθηκα και εφυγα "θα ξαναρθω" Κανείς δεν προσπάθησε να ξεγελάει και είναι απλά ένα σενάριο που δημιούργησες μέσα στο μυαλό σου. Το έντυπο στο δώσανε να το υπογράψεις δηλώνοντας αν θέλεις ή όχι μελλοντικές ενημερώσεις. Απλό δεν είναι? 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις