georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ανακατεμένο? Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα τα υπέγραψες αέρα πατέρα και στάθηκες σε αυτό? Μπορεί ο κακός επιχειρηματίας να έχει ήδη πάρει την υπογραφή σου για κάποιο άλλο κακό σκοπό απο ένα απο τα υπόλοιπα χαρτιά. Να πας πίσω και να απαιτήσεις να λάβεις αντίγραφο για όλα. Αλλά μην τα ζητήσεις απο την κοπελίτσα. Να φωνάξεις τον ίδιο τον πρόεδρο της επιχείρησης. κοιταξε δεν φοβαμαι οτι θα κανουν κατι με την οποιαδηποτε υπογραφη μου,ουτε νομιζω οτι εxω την ωραιοτερη υπογραφη του κοσμου και θελουν να μου την κλεψουν η κουτοπονηρια με χαλαει το εχω γραψει και πριν byeeee Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από georgeγ
Silverage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιά κουτοπονηριά; Δηλαδή αν στο είχαν τελευταίο ή πρωτο πρώτο δεν θα είχες θέμα αλλά τώρα που ήταν μετά απο 2 χαρτιά έχεις; Για μένα πάντως, με αυτά που διαβάζω μου φαίνεσαι σαν ένας κλασσικός "περίεργος" που σκάει που και πού σε κάθε υπηρεσία και σπάει τα νεύρα του κόσμου. Αν πήγαινες στην τράπεζα π.χ.για να ανοίξεις λογαριασμό και σου το έδιναν πάλι θα έλεγες όχι, δεν υπογράφω; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Silverage 2
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κρίμα μόνο τους υπαλλήλους που έχουν να αντικρύσουν τέτοιες συμπεριφορές. Μεγάλο σχολείο η εξυπηρέτηση πελατών. 1
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kon1to είπε Δεν είναι κουτοπονηριά, GDPR λέγεται, και εφαρμόζεται για να είσαι εσύ καλυμμένος απέναντι σε αυτούς... GDPR είναι ο κανονισμός για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των δεδομένων, ακριβώς δηλαδή για να ΜΗΝ σου στέλνουν ενημερώσεις για τις οποίες ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ δεν συναίνεσες να λάβεις. Το χαρτί που του έδωσαν ήταν ακριβώς αυτό. Το ότι του είπε η κοπελίτσα βάλε εσύ την υπογραφή και άσε τα κουτάκια κενά, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ κουτοπονηριά γιατί ΘΑ συμπληρώνανε ΝΑΙ στο να λαμβάνεις ενημερώσεις, και αν εσύ τους έκανες φασαρία θα σου δείχνανε το χαρτί αυτό (το οποίο είναι πλέον υποχρεωμένοι να κρατάνε) και θα σου λέγανε μα εδω κύριε έχετε πει ΝΑΙ και έχετε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ κιολας. Θα μπορούσε κάλλιστα ο φίλος να έβαζε ΟΧΙ και να υπέγραφε. Το έβγαζε και μία φωτογραφία μετά, και τέλος. Παρόλαυτά το ίδιο μου είχε γίνει εμένα στο γυμναστήριο που πάω και είχα γράψει ΟΧΙ σε καμία ενημέρωση. Και μου έρχεται ενημέρωση από το gym για καλοκαιρινή προσφορά. Τους παίρνω τους το λέω μου λένε δεν θα σας ξαναστείλουμε, το αφήνω εκεί. Και αρχές Δεκεμβρίου μου στέλνουν με SMS χριστουγεννιάτικη προσφορά. Επειδή είχα βγάλει φωτογραφία το έγγραφο που είχα υπογράψει, το έστειλα στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL) με cc στο email του γυμναστηρίου. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα. Το γυμναστήριο ήταν το Mega Gym. Παρόμοια SMS έχω λάβει και από το BODYTRAINER και το GYMTONIC, URBAN ARENA (και τα 4 στη Γλυφάδα), PRINCE OLIVER, FFGROUP, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, YAVAFITNESS (δεν έχω γραφτεί ποτέ σε αυτό, ούτε απ'εξω δεν έχω περάσει). 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κρίμα μόνο τους υπαλλήλους που έχουν να αντικρύσουν τέτοιες συμπεριφορές. Μεγάλο σχολείο η εξυπηρέτηση πελατών. 17 λεπτά πριν, Silverage είπε Ποιά κουτοπονηριά; Δηλαδή αν στο είχαν τελευταίο ή πρωτο πρώτο δεν θα είχες θέμα αλλά τώρα που ήταν μετά απο 2 χαρτιά έχεις; Αν πήγαινες στην τράπεζα π.χ.για να ανοίξεις λογαριασμό και σου το έδιναν πάλι θα έλεγες όχι, δεν υπογράφω; Θέλω και οι 2 σας να καταλάβετε ότι το πρόβλημα του παιδιού ΔΕΝ είναι το να του δώσουν ένα χαρτί να υπογράψει, αλλά το ότι ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ, η κοπέλα παρόλαυτα του είπε ουσιαστικά ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ακριβώς ώστε μετά να μπορούν "νόμιμα" να του στέλνουν αυτές ακριβώς τις ενημερώσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ!!! Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνετε από αυτό? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, polaki είπε GDPR είναι ο κανονισμός για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των δεδομένων, ακριβώς δηλαδή για να ΜΗΝ σου στέλνουν ενημερώσεις για τις οποίες ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ δεν συναίνεσες να λάβεις. Το χαρτί που του έδωσαν ήταν ακριβώς αυτό. Το ότι του είπε η κοπελίτσα βάλε εσύ την υπογραφή και άσε τα κουτάκια κενά, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ κουτοπονηριά γιατί ΘΑ συμπληρώνανε ΝΑΙ στο να λαμβάνεις ενημερώσεις, και αν εσύ τους έκανες φασαρία θα σου δείχνανε το χαρτί αυτό (το οποίο είναι πλέον υποχρεωμένοι να κρατάνε) και θα σου λέγανε μα εδω κύριε έχετε πει ΝΑΙ και έχετε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ κιολας. Θα μπορούσε κάλλιστα ο φίλος να έβαζε ΟΧΙ και να υπέγραφε. Το έβγαζε και μία φωτογραφία μετά, και τέλος. Παρόλαυτά το ίδιο μου είχε γίνει εμένα στο γυμναστήριο που πάω και είχα γράψει ΟΧΙ σε καμία ενημέρωση. Και μου έρχεται ενημέρωση από το gym για καλοκαιρινή προσφορά. Τους παίρνω τους το λέω μου λένε δεν θα σας ξαναστείλουμε, το αφήνω εκεί. Και αρχές Δεκεμβρίου μου στέλνουν με SMS χριστουγεννιάτικη προσφορά. Επειδή είχα βγάλει φωτογραφία το έγγραφο που είχα υπογράψει, το έστειλα στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL) με cc στο email του γυμναστηρίου. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα. Το γυμναστήριο ήταν το Mega Gym. Παρόμοια SMS έχω λάβει και από το BODYTRAINER και το GYMTONIC, URBAN ARENA (και τα 4 στη Γλυφάδα), PRINCE OLIVER, FFGROUP, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, YAVAFITNESS (δεν έχω γραφτεί ποτέ σε αυτό, ούτε απ'εξω δεν έχω περάσει). Θέλω και οι 2 σας να καταλάβετε ότι το πρόβλημα του παιδιού ΔΕΝ είναι το να του δώσουν ένα χαρτί να υπογράψει, αλλά το ότι ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ, η κοπέλα παρόλαυτα του είπε ουσιαστικά ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ??? Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνετε από αυτό? Πίστεψε με η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί. Κανένας υπάλληλος του 500ρικου δεν θα κάτσει να ασχοληθεί στον βαθμό που όλοι σας περιγράφετε μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει θύμα για επικοινωνία marketing. Όσοι γκρινιάζουν έχουν απλά έλλειψη τρόπων, τίποτα περισσότερο. Ο υπόλοιπος κόσμος, συμπληρώνουμε το χαρτί και τελειώνουμε το θέμα εκεί. 8 λεπτά πριν, polaki είπε Το γυμναστήριο ήταν το Mega Gym. Παρόμοια SMS έχω λάβει και από το BODYTRAINER και το GYMTONIC, URBAN ARENA (και τα 4 στη Γλυφάδα), PRINCE OLIVER, FFGROUP, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, YAVAFITNESS (δεν έχω γραφτεί ποτέ σε αυτό, ούτε απ'εξω δεν έχω περάσει). Κάνεις στοχευμένη δυσφήμιση. Δεν νομίζω πως επιτρέπεται απο τους κανόνες του φόρουμ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από zx1234r 1
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πίστεψε με η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί. Κανένας υπάλληλος του 500ρικου δεν θα κάτσει να ασχοληθεί στον βαθμό που όλοι σας περιγράφετε μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει θύμα για επικοινωνία marketing. Όσοι γκρινιάζουν έχουν απλά έλλειψη τρόπων, τίποτα περισσότερο. Ο υπόλοιπος κόσμος, συμπληρώνουμε το χαρτί και τελειώνουμε το θέμα εκεί. Κάνεις στοχευμένη δυσφήμιση. Δεν νομίζω πως επιτρέπεται απο τους κανόνες του φόρουμ. Τί κάνω? Στοχευμένη διαφήμιση? Όχι φίλε, απλά μιλάω με δεδομένα. Έχω και το έγγραφο φωτογραφία, μπορώ να το ανεβάσω και αυτό να δείτε αν ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ή όχι στο SPAM τους. 8 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πίστεψε με η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί. Αν η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί, θα μπορούσε να του πει να επιλέξει ΟΧΙ. Παρολαυτα επέλεξε η ίδια να του πει κάτι το οποίο ακόμα και αν δεν το εννοούσε έτσι, αφήνει ευθυτατη υπόνοια για κουτοπονηριά. Ας πρόσεχε.
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, polaki είπε Αν η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί, θα μπορούσε να του πει να επιλέξει ΟΧΙ. Παρολαυτα επέλεξε η ίδια να του πει κάτι το οποίο ακόμα και αν δεν το εννοούσε έτσι, αφήνει ευθυτατη υπόνοια για κουτοπονηριά. Ας πρόσεχε. Πωπω αίσχη!!!! Να απολυθεί πάραυτα ο υπάλληλος!!!!!!!!!! 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, polaki είπε Τί κάνω? Στοχευμένη διαφήμιση? Όχι φίλε, απλά μιλάω με δεδομένα. Έχω και το έγγραφο φωτογραφία, μπορώ να το ανεβάσω και αυτό να δείτε αν ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ή όχι στο SPAM τους. Αν η κοπέλα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί, θα μπορούσε να του πει να επιλέξει ΟΧΙ. Παρολαυτα επέλεξε η ίδια να του πει κάτι το οποίο ακόμα και αν δεν το εννοούσε έτσι, αφήνει ευθυτατη υπόνοια για κουτοπονηριά. Ας πρόσεχε. Του το έδωσε να το συμπληρώσει, έκανε μανούρα και επειδή τον έκοψε που είναι περίεργος του λέει βάλε την υπογραφή και μην ασχολείσαι με τα κουτάκια. Αυτό που είπε δεν είναι σωστό αλλά ξεκάθαρε ήταν απο την αρχή περίεργος, όχι όταν του το είπε. 1
margaritagr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, georgeγ είπε Ωραίοι είσαστε ρε εδω στο ινσομνια Έχετε το πρόβλημα υγεια σας και αντι ο άλλος να καθησει να ασχοληθεί με αυτό σας δινει να συμπληρώσετε χαρτιά με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ και εσείς τα συμπληρώνετε δουλευομαστε λέμε Για πάτα μια το 0
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Silverage είπε Του το έδωσε να το συμπληρώσει, έκανε μανούρα και επειδή τον έκοψε που είναι περίεργος του λέει βάλε την υπογραφή και μην ασχολείσαι με τα κουτάκια. Αυτό που είπε δεν είναι σωστό αλλά ξεκάθαρε ήταν απο την αρχή περίεργος, όχι όταν του το είπε. Συμφωνώ ότι εν μέρει ίσως να μπορούσε και εκείνος απλά να επιλέξει το όχι ή απλά να μην συμπληρώσει το χαρτί καθόλου και να τελειώνει η υπόθεση. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε υποχρεώνει να συμπληρώσεις κάτι αν δεν το θες, και δεν μπορεί να σου αρνηθεί την παροχή υπηρεσίας με πρόσχημα το ότι δεν συμπλήρωσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Το χαρτί αυτό αυτός θα μπορούσε να το πάρει, να το τσαλακώσει, και να το βάλει 3ποντο στο καλάθι των αχρήστων από πίσω απ'την κοπέλα. Η ΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Καλό είναι να γνωρίζουμε λίγο τα δικαιώματά μας, όπως φυσικά και τις υποχρεώσεις μας. Τώρα ο άλλος παραπάνω (προσπαθεί να) με τρολάρει, βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Θα έπρεπε να πάρει μέρος και η κοπέλα κανονικά να φτάσουμε τις 100 σελιδες 😂😂
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, polaki είπε Τώρα ο άλλος παραπάνω (προσπαθεί να) με τρολάρει, βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Μια χαρά το έχω πιάσει το δάσος. Αλλά το δέντρο και το δάσος το ίδιο, το έχουν χάσοι πρωτίστως αυτοί που είναι αγενείς και ψάχνουν εχθρούς παντού.
rizla7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Ποιά κουτοπονηριά; Δηλαδή αν στο είχαν τελευταίο ή πρωτο πρώτο δεν θα είχες θέμα αλλά τώρα που ήταν μετά απο 2 χαρτιά έχεις; Για μένα πάντως, με αυτά που διαβάζω μου φαίνεσαι σαν ένας κλασσικός "περίεργος" που σκάει που και πού σε κάθε υπηρεσία και σπάει τα νεύρα του κόσμου. Αν πήγαινες στην τράπεζα π.χ.για να ανοίξεις λογαριασμό και σου το έδιναν πάλι θα έλεγες όχι, δεν υπογράφω; Τι δε καταλαβαίνεις; Aν είναι πρώτο, γκρινιάζουμε γιατί το βάζουν πρώτο λες και είναι αυτό το σημαντικό χαρτί. Aν είναι τελευταίο, γκρινιάζουμε επειδή μας καθυστερούν με ένα επιπλέον χαρτί τέτοιες ώρες. Τώρα που ναι ανακαταμένο, είναι κουτοπόνηροι... Όταν αργότερα στείλουν το διαφημιστικό μνμ, θα γκρινιάξουμε γιατί θιγόμαστε που μας εκμεταλλεύονται σαν προιον. win/win 3
papp0us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, polaki είπε Συμφωνώ ότι εν μέρει ίσως να μπορούσε και εκείνος απλά να επιλέξει το όχι ή απλά να μην συμπληρώσει το χαρτί καθόλου και να τελειώνει η υπόθεση. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε υποχρεώνει να συμπληρώσεις κάτι αν δεν το θες, και δεν μπορεί να σου αρνηθεί την παροχή υπηρεσίας με πρόσχημα το ότι δεν συμπλήρωσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Το χαρτί αυτό αυτός θα μπορούσε να το πάρει, να το τσαλακώσει, και να το βάλει 3ποντο στο καλάθι των αχρήστων από πίσω απ'την κοπέλα. Η ΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Καλό είναι να γνωρίζουμε λίγο τα δικαιώματά μας, όπως φυσικά και τις υποχρεώσεις μας. Τώρα ο άλλος παραπάνω (προσπαθεί να) με τρολάρει, βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Μπορεί κάλλιστα να σου αρνηθεί την παροχή υπηρεσίας αν για να στην παρέχει ζητάει απο εσένα μια σειρά απο χαρτιά με την υπογραφή σου μεταξύ των οποίων πολυ εύκολα θα μπορούσε να είναι και ένα ερωτηματολόγιο. Το πόσο σοβαρό ειναι αυτό το ερωτηματολόγιο το αποφασίζει η εταιρία που σου ζητάει να το υπογράψεις και το θεωρεί αναγκαιο για την παροχή της υπηρεσίας , ή απλά συνοδεύτικό, οπότε μπορείς αν θέλεις, να το συμπληρώσεις ενυπόγραφα. Δεν ξέρεις τι όρους έχει το συμβόλαιο που υπέγραψε το TS, οπότε δεν ξέρεις αν μπορεί ή δεν μπορεί να το κάνει τρίποντο και να το ρίξει στο καλάθι. Δεν πήγε η υπάλληλος σπίτι του και του είπε "να πάρε αυτά και υπέγραφε". Ο TS πήγε σε κάποια εταιρία με σκοπό να συνάψει συμβόλαιο με αυτή. Απο εκει και πέρα, κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ανάγκασε κανένα να δεχτεί διαφημίσεις, η δεν ξέρω εγώ τι. Μπορούσε να κάνει 10 τικ στο όχι και να βάλει μια υπογραφή, η να συζητήσει με την υπάλληλο το κατα πόσο είναι απαραίτητο αυτό το χαρτί,και σε περίπτωση που δεν είναι, να της πεί πολύ ευγενικά "με συγχωρείς, αλλα δεν με ενδιαφέρει να το συμπληρώσω". Αυτό κάνουν οι άνθρωποι, τα υπόλοιπα ειναι ιστορίες. 1
ooaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Παίδες τα πράγματα ειναι απλά... Όταν δίνεις ερωτηματολογιο στον πελάτη του το λες εξαρχης για να υπαρχει διαφάνεια. Δεν το βάζεις ανακατεμένο μαζι με άλλα προς υπογραφη και δεν αναφερεις τιποτα... Ειναι λογικο να φανει ύποπτη κινηση σε μερικους. Οσων αφορα την "τυφλη" υπογραφη... Ζουμε σε μια εποχή που τα παντα απαιτουν υπογραφες και ειναι φυσιολογικο πολλες φορες να μην καθεσαι να διαβασεις κατι που ίσως κάνεις καθε χρόνο... π.χ. μια ανανεωση ετησιου συμβολαιου στην πασιγνωστη ασφαλιστικη σου ή σε μια εταιρια τηλεπικοινωνιας ή εστώ στην προκειμενη περιπτωση μιας ιδ. κλινικης που κανεις το τακτικο τσεκαπ σου. Απο την μια ειστε σουπερ κουλ "πφφ για ενα απλο GDPR κανεις ετσι" αλλα για τις τοσο "σημαντικες" υπογραφες που βαζουμε καθε μέρα κάνετε λες και ειναι υπογραφή για αγορα ουρανοξυστη... Σε λιγο θα μου πειτε οτι διαβασατε και κατανοησατε πληρως και τους Ορους του fortnite σας πριν μπειτε να παίξετε. Δεν βάλατε απλως ενα τσεκ στο "αποδεχομαι"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις