rudigarcia222 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ειμαι σεκιουριτη εδω και 1.5 χρονο..ημουν σε ψιλοχαλια φυλαξη.εφυγα ευτηχως αλλα μου εκατσε αλλο στραβο..με πηγαν σε φυλαξη που ναι μεν καθεσε αλλα εχει μια παγιδα..εισαι μονο καθημερινες και εκτος απο αυτο πρεπει ο πρωινος να σχολαει 2 το μεσημερι και να ξαναρχετε παλι στης 5.30 το απογευμα για μια ωρα και ο απογευματινος να ερχετε το πρωι 9 για μια ωρα και μετα να φευγει και να ερχετε κανονικα για δουλεια 2 το μεσημερι..αυτο καθε μερα.δευτερα-παρασκευη.το θεμα μου ειναι οτι ολη αυτη η διαδρομη ειναι μιση ωρα πηγαινε και μιση ωρα ελα..μετα απο αυτο με εχει πιασει υπερταση 15 η μεγαλη και 10 η μικρη και 84 σφυγμους..και δεν μπορω να κοιμηθω..και δεν ξερω τι να κανω. δουλευω σεκιουριτι σε περιπολιες σε περιοχη με εργοστάσια και υψηλή εγκληματικοτητα,μονο βραδια...ανα ημερα εχουμε επεισοδιο και διαρρηξη/απο πακιστανους γυφτους ως οργανωμένη σπείρα,εχω δει τα παντα...υποτιθεται ο ρολος μας ειναι προληψη και οχι αντιμετώπιση,εχω βρεθει ομως αρκετες φορες σε καταστασεις ΄΄περιεγες΄΄ που χρειαζεται να αυτοσχεδιασεις...και το χειροτερο ειναι οτι οχι απλα μπορει να κινδυνεψει η σωματικη μου ακεραιότητα αλλα να μου κανουν και μήνυση αν ''εμποδίσω'' πιθανο διαρρήκτη που πιανω επ αυτοφώρω , ηθικο διδαγμα χαλαρωσε υπαρχουν και χειροτερα 2
agrio.imeros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο μόνος σεκιουριτάς που έκανα κέφι, ήταν ένας χτιστός πιτσιρικάς που κάθε πρωί όταν πηγαίναμε στο εργοτάξιο τον ξυπνούσαμε για να μην τρομάξει και το μεσημεράκι τον ξυπνούσαμε για να σχολάσει. Καμιά φορά στα ενδιάμεσα τον ξυπνούσαμε και για να φάει. Όχι θα καθόταν να σκάσει... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από agrio.imeros 1
panatha1369 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 ετσι πρεπει να εισαι..να μην σε νοιαζει τιποτα..
SilverCloak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Όταν κάτι μας προκαλεί άγχος, το αλλάζουμε. Δεν εννοώ μόνιμα, απαραίτητα. Πήγαινε μια βόλτα στο δάσος. Γυμνάσου. Σταρχιδολ των 500mg. Ζήτα άδεια για 2 μέρες και πήγαινε καμμένα βούρλα, δεν ξέρω, κάπου οικονομικά. Είναι τρομερό τι μπορεί να κάνει μια αλλαγή σκηνικού. Δε χρειάζεται καν παρέα. Επίσης, πήγαινε σε γιατρό. Έτσι για το τσεκαπ, να σου φύγει το πιθανό άγχος που, αν δεν είχες, απέκτησες εδώ, για το ότι έχεις κάτι παθολογικό. 3
nightwalker1990 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 11:43 ΜΜ, panatha1369 είπε Ειμαι σεκιουριτη εδω και 1.5 χρονο..ημουν σε ψιλοχαλια φυλαξη.εφυγα ευτηχως αλλα μου εκατσε αλλο στραβο..με πηγαν σε φυλαξη που ναι μεν καθεσε αλλα εχει μια παγιδα..εισαι μονο καθημερινες και εκτος απο αυτο πρεπει ο πρωινος να σχολαει 2 το μεσημερι και να ξαναρχετε παλι στης 5.30 το απογευμα για μια ωρα και ο απογευματινος να ερχετε το πρωι 9 για μια ωρα και μετα να φευγει και να ερχετε κανονικα για δουλεια 2 το μεσημερι..αυτο καθε μερα.δευτερα-παρασκευη.το θεμα μου ειναι οτι ολη αυτη η διαδρομη ειναι μιση ωρα πηγαινε και μιση ωρα ελα..μετα απο αυτο με εχει πιασει υπερταση 15 η μεγαλη και 10 η μικρη και 84 σφυγμους..και δεν μπορω να κοιμηθω..και δεν ξερω τι να κανω. δεν ξερω ποσο εισαι αλλα απ τα λεγομενα σου δεν εισαι ικανοποιημενος...+οτι τζαμπα χαλιεσαι... αν ψαχτεις λιγο η εχεις προυπηρεσια σε παιρνουν αερα. Αυτη την μια ωρα συνολικα θα μπορουσες να την αξιοποιησεις διαφορετικα πχ. Ψαξε κατι αλλο δεν χανεις τιποτα και stay cool.
panatha1369 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 τι να κανω δηλαδη αυτη τι μια ωρα;;αφου πρεπει και καλα να ειμαι εκει..
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2019 στις 11:43 ΜΜ, panatha1369 είπε Ειμαι σεκιουριτη εδω και 1.5 χρονο..ημουν σε ψιλοχαλια φυλαξη.εφυγα ευτηχως αλλα μου εκατσε αλλο στραβο..με πηγαν σε φυλαξη που ναι μεν καθεσε αλλα εχει μια παγιδα..εισαι μονο καθημερινες και εκτος απο αυτο πρεπει ο πρωινος να σχολαει 2 το μεσημερι και να ξαναρχετε παλι στης 5.30 το απογευμα για μια ωρα και ο απογευματινος να ερχετε το πρωι 9 για μια ωρα και μετα να φευγει και να ερχετε κανονικα για δουλεια 2 το μεσημερι..αυτο καθε μερα.δευτερα-παρασκευη.το θεμα μου ειναι οτι ολη αυτη η διαδρομη ειναι μιση ωρα πηγαινε και μιση ωρα ελα..μετα απο αυτο με εχει πιασει υπερταση 15 η μεγαλη και 10 η μικρη και 84 σφυγμους..και δεν μπορω να κοιμηθω..και δεν ξερω τι να κανω. Την κάνω την δουλειά 6-7 χρόνια.Ημουν σε μεγάλη εταιρεία 5 χρόνια σε 1 απο τις καλύτερες φυλάξεις,πολύ ήσυχα,πολύ κοντά στο σπίτι μου κάπου 2 χμ. αλλά με απάνθρωπα ωράρια 16 ώρες το 24 ωρο και δεν έπαιρνα ποτέ ρεπό ΣΚ.Μετά με έστειλαν σε φύλαξη 25χμ μακριά μόνο βράδυ και απο τα 700€ χρειαζόμουν για βενζίνη τα 120€. Παραιτήθηκα γιατί είχα ήδη αρρωστήσει ψυχολογικά και σωματικά, έμεινα 1+ χρόνο άνεργος και ηρέμησα.Απο τα μέσα του 2018 έχω αλλάξει άλλες 3 εταιρίες γιατί το 1 πόστο ήταν χειρότερο απο το άλλο.Ειδικά το 2ο.Τώρα ψάχνω για άλλη εταιρεία γιατί με έχουν έξω 5.5-7 ώρες στο κρύο όρθιο.Μόλις βρω γειά σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα σπαστό ωράριο.Σε αυτή την δουλειά οι εταιρείες σε στέλνουν όπου υπάρχει κενή θέση που έχει παραιτηθεί κάποιος,δηλαδή στις πιο χάλια,όπως εμένα τώρα.Δεν μου δίνουν επιλογή αλλαγής πόστου και είναι αυστηρά.Στα καλά πόστα έχουν τους γνωστούς και τους συγγενείς. Τα αρνητικά αυτής της δουλειάς είναι: 1)Διαφορετικά ωράρια που δεν μπορείς να προσαρμοστείς τελείως.Η κάθε φύλαξη έχει διαφορετικά ωράρια ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.Κάποια πόστα είναι 12ωρα. 2)Ποτέ άδεια Καλοκαίρι Πάσχα η Χριστούγεννα 3)Επικινδυνότητα σε κάποια πόστα πχ Μενίδι Ασπρόπυργος και σε εταιρίες που υπάρχει χρηματοκιβώτιο η κάτι αξίας.Σε κάποια πόστα τρέχεις και δεν φτάνεις πχ σε εταιρίες που μπαίνουν 800-1000 υπάλληλοι και πρέπει να διαχειρίζεσαι το Parking η να καταγράφεις σαν τρελός χειρόγραφα. 4)Εχουν το δικαίωμα(Το έχεις υπογράψει στην σύμβαση) να σε αλλάζουν πόστα.Εκεί που είσαι στα 5-7 χμ σε πάνε στα 10-15 χμ. 5)Οταν υπάρχει κενό στην φύλαξη επειδή κάποιος αρρώστησε η 2 φορές τον χρόνο που δίνονται άδειες το πρόγραμμα πάει χάλια.Συνήθως φέρνουν έξτρα άτομο για να καλύψει το κενό. 6)Δεν μπορεί να φύγεις κατά την διάρκεια της βάρδιας αν δεν σε αλλάξει ο άλλος.Πχ σου τυχαίνει κάτι προσωπικό. 7)Σε κάθε πόστο η κάνεις αυτά που θέλει ο πελάτης η αποχωρείς.Συν πράγματα για τα οποία δεν είσαι υποχρεωμένος,πχ να προσέχεις σε δημόσιο δρόμο μην παρκάρει κανείς και να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με κόσμο. 8)Πρίν υπογράψεις δεν σου λένε που θα σε στείλουν,αν δηλώσεις οτι έχεις μεταφορικό μέσον έχεις περισσότερες πιθανότητες για πρόσληψη αλλά και να σε στείλουν μακριά. 9)Φοράς αλεξίσφαιρο.Το καλοκαίρι είναι μαρτύριο εκτός αν είσαι σε φυλάκιο η μέσα σε κτίριο με Arcondition. 10)Σε βλέπουν ως κατώτερο και ας έχεις γνώσεις και ικανότητες για κάτι καλύτερο. 11)Οι περισσότερες εταιρίες δεν πληρώνουν όλα τα νόμιμα.Σε αυτές δεν αξίζει να ασχοληθείς για 500€.Κυρίως δεν πληρώνουν δώρα η προσαυξήσεις.Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτές. 12)Λίγα χρήματα.600-650€ 13)Σε πολλά πόστα δεν επιτρέπουν το τσιγάρο,κυρίως σε εσωτερικούς χώρους και περιμένεις το διάλλειμα για να καπνίσεις. Θετικά: 1)Δεν έχει σωματική κούραση εκτός απο τα πόστα που είσαι όρθιος που συνηθίζεται σε 2 εβδομάδες. Αν αγχώνεσαι τόσο πολύ απο τώρα δεν νομίζω να μπορείς να ανταπεξέλθεις.Φύγε το συντομότερο απο'κεί και πήγαινε σε άλλη εταιρεία. Εχω ρίξει πολλά βρισίδια σε αυτή την κωλοδουλειά.Η φάση είναι να σου τύχει καλό πόστο,να σε θέλει ο πελάτης και να μείνεις καιρό εκεί.Δυστυχώς και τότε μπορεί να έρθει άλλος με βύσμα και να σε "φάει". ΥΓ:Τώρα είμαι βάρδια.Τουλάχιστον είναι ήσυχα το βράδυ. 😎 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR 6
panatha1369 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 αυτο με τη μια ωρα θα το κανω αλλιως με το συναδελφο..και οσο κρατησει..εχω κατι στο μυαλο μου αλλα θα δω..δεν με πολυνοιαζει και απολυση να φαω..σε αποστασαση ειμαι 3 χιλιομετρα απο το ποστο..αλλα δεν εχω ροδα και τα μεσα ειναι τελειως κοντρα για να παω.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε αυτο με τη μια ωρα θα το κανω αλλιως με το συναδελφο..και οσο κρατησει..εχω κατι στο μυαλο μου αλλα θα δω..δεν με πολυνοιαζει και απολυση να φαω..σε αποστασαση ειμαι 3 χιλιομετρα απο το ποστο..αλλα δεν εχω ροδα και τα μεσα ειναι τελειως κοντρα για να παω. Μα χωρίς αργίες και νύχτες μόνο με καθημερινές ούτε 500€ δεν θα παίρνεις.Και χωρίς μεταφορικό μέσον ακόμα χειρότερα.Σε αυτή την δουλειά είναι απαραίτητο.Εχω το αμάξι που παίρνω όταν βρέχει η όταν έχει πολύ κρύο και το παπί για τις καλές ημέρες η όταν είμαι βάρδια απογεύματα που δεν γίνεται να παρκάρω εδώ που είμαι,μόνο αν κάνω 10-15 λεπτά κύκλους η αν τύχει να ξεπαρκάρει άλλος.Σε 10-15' απόσταση 8 χμ πηγαίνω η επιστρέφω.Με λεωφορεία θα χρειαζόμουν 45'-1 ώρα και το 8ωρο θα γινόταν 10ωρο. Ομως το αμάξι είναι ασύμφορο να το παίρνεις όλο τον μήνα λόγω βενζίνης.Επίσης έχει ασφάλειες και σήμα ακριβά.Το παπί χρειάζεται το 1/4 βενζίνη.Αν έχουν απεργία τα ΜΜΜ την έκατσες. Επίσης υπάρχουν πόστα που τα ΜΜΜ δεν έχουν πρόσβαση,συνήθως σε απομακρυσμένες περιοχές πχ Βόρεια Προάστεια σε εργοστάσια-εταιρίες.οι Κάνε 1 προσπάθεια να τους πείς να σε πάνε σε άλλο πόστο αλλιώς θα παραιτηθείς.Αν και κατά 90% δεν θα γίνει κάτι γιατί την επόμενη ημέρα θα έχουν βρεί άλλον.Ειδικά αν είσαι σε μεγάλη πολυεθνική που έχουν 1.200 +άτομα,θα τραβήξουν κατευθείαν άτομο απο αλλού. Εμένα με έχουν έξω όρθιο στο κρύο,φοράω πόσα ρούχα και με τρυπάει η υγρασία,δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω εδώ καλοκαίρι στον ήλιο χωρίς φυλάκιο,ούτε καν σκέπαστρο.Τις προάλλες που είχε 4 βαθμούς με που αέρα η 2 βράδια που είχε 2 βαθμούς με υγρασία και βροχή τα είδα όλα.Αυτοί που είναι μέσα είναι μια χαρά. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR
panatha1369 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στο ποστο που ειμαι ειναι μονο 5νθημερο σου κου εξω και ωρες 6-2 2-10..
papoys1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, panatha1369 είπε τι να κανω δηλαδη αυτη τι μια ωρα;;αφου πρεπει και καλα να ειμαι εκει.. Φίλε χαλάρωσε. Πάντα υπάρχουν αδικίες στην κοινωνία και ελάχιστοι είναι ευχαριστημένοι από αυτό που κάνουν.Το θέμα είναι να είσαι μέσα σε αυτούς που είναι ευχαριστημένοι ότι και αν κάνεις. Αν δεν είσαι ότι και αν κάνεις δεν θα περνάς καλά.Μάλλον σε μπέρδεψα αλλά τι να γίνει έτσι έχουν τα πράγματα.Τίποτε στην ζωή μας δεν είναι απλό και εύκολο. Από τη στιγμή που έχεις ανάγκη αυτή τη δουλειά και δεν έχεις προς το παρόν κάτι καλύτερο και δεν υπάρχει λύση να βρεις κάτι καλύτερο ούτε να γίνει αλλαγή για αυτή την ώρα πας και δεν το σκέφτεσαι.Όταν βρεις κάτι καλύτερο λες απλά ευχαριστώ και την κάνεις. Συμβουλή.Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μηχανάκι και να αγοράσεις έστω ένα φτηνό μεταχειρισμένο παπάκι.Θα σου λύσει πολλά προβλήματα και τώρα και στο μέλλον.Είμαι μεγάλος (δεν λέω την ηλικία σαν τις γυναίκες) και ακόμη όταν θέλω να κατέβω Αθήνα κέντρο κατεβαίνω με το παπί του γιου μου γιατί αν κατέβω με το αυτοκίνητο πριν ξεκινήσω με πιάνω το άγχος (όχι άνχος ☺️) όπως εσένα ,τι ώρα θα φτάσω που θα παρκάρω , μη με γράψουν , μη μου πάρουν τις πινακίδες και όλα αυτά. Με το παπί δεν έχω κανένα άγχος.Αράζω έξω από εκεί που θέλω να πάω και κάνω τη δουλειά μου χαλαρά και άνετα.Να ξέρεις πάντα υπάρχουν μικρές ή μεγαλύτερες λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας λύσουν πολλά από τα προβλήματα που μας φαίνονται βουνό και όσα βουνά και αν ξεπεράσουμε να ξέρεις ότι πάντα θα εμφανίζονται και κάποια καινούργια. Και αν δεν πάρεις και παπί πες ότι κάνεις και άσκηση ρε αδερφέ περπατώντας και 4-5 χιλιόμετρα τη μέρα.Ο άλλος και η άλλη για να κάνουν ωραίο σώμα και πόδια κάνουν διάδρομο τρέχοντας 5 και 10 χιλιόμετρα τη μέρα πληρώνοντας για αυτό.Εσύ το κάνεις τζάμπα.☺️ Για αυτό όπως είπα και στην αρχή χαλάρωσε διώξε το άγχος γιατί είναι η πρώτη αιτία για ασθένειες και ψάξε ήρεμα και ωραία να βρεις την καλύτερη λύση για σένα.Καλημέρα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 3
panatha1369 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 εχω ειδικη αδεια ταξι..οποτε μπορω να παω σε ταξι.. 1
papoys1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδεχομένως να κουράζω αλλά άκου ιστορία με ένα σεκιουριτά στη ΔΕΗ Κορωπίου. Κάνει τη βάρδια του έξω από τη ΔΕΗ ενδεχομένως με τα ποσά που λέτε εγώ πάω μέσα να πληρώσω. Υπάρχουν δύο ταμίες μία παλιά μάλλον μόνιμη μία άλλη πιο νέα πιθανώς με σύμβαση. Είναι οι πρώτες μέρες που έχει εφαρμοστεί πληρωμή με κάρτα πάω στην πιο νέα τα μπερδεύει προσπαθεί να τα ξεμπερδέψει πάπαλα.Έρχεται και η διπλανή αυτή είναι πιο μεγάλη σχεδόν της ηλικίας μου σιγά μην ξεμπέρδευε τα κάνει χειρότερα οπότε η παλιά λέει στη νέα. -Φώναξε το Γιάννη. Βγαίνει η άλλη έξω φωνάζει το σεκιουριτά μπαίνει μέσα νεαρό παιδί γύρω στα 25-27 πάει από μέσα φτιάχνει το σύστημα και με χαμόγελο ξαναφεύγει και πάει έξω στο δρόμο να συνεχίσει τη βάρδια του. Με χαμόγελο μπήκε με χαμόγελο βγήκε. Πλήρωσα και έφυγα.Σκέφτηκα ότι είναι άδικο να είναι αυτός στο δρόμο για 500 - 600 ευρώ και οι άλλες δύο άσχετες από μέσα ενδεχομένως για διπλάσια αλλά έτσι είναι η ζωή. Και ο Γιάννης το ήξερε αλλά το χαμόγελό του έδειξε ότι δεν το σκεφτόταν. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τον βρει αν δεν τον έχει βρει ήδη το δρόμο του Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 4
ΤΟΚΥΟ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/1/2019 στις 12:42 ΠΜ, panatha1369 είπε γιατι δεν γουσταρω να με θεωρουν ζωο..ετσι φαιροντε..σαν να ειμαστε ζωα..ειμαι φοιτητης σε τει αθηνα..τι εννοεις σημαδεμενο;; Φοιτητής και έχεις πίεση και άγχος όταν θα πας 50 τι θα έχεις . Άλλαξε δουλειά και χαλάρωσε
christopher0016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, panatha1369 είπε εχω ειδικη αδεια ταξι..οποτε μπορω να παω σε ταξι.. Άμα έχεις άγχος σαν σεκιούριτι το ταξί θα σε τσακίσει 1000% από το άγχος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις