Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΤΟΚΥΟ είπε

Φοιτητής και έχεις πίεση και άγχος όταν θα πας 50 τι θα έχεις . Άλλαξε δουλειά και χαλάρωσε 

Ακριβος.Ελευθερος επαγγελματιας να δεις ξενυχτια και στριφογυρισματα.Ειδικα οταν υπαρχουν αναδουλειες και "πιστολιασματα" απο κακοπληρωτες και το παγια να τρεχουν.Ενοικια-τεβε κτλ.Χαλαρωσε, εχεις χρονια για ανγχος μπροστα σου.Παντρεψου, κανε παιδια, ανοιξε σπιτικο και τοτε θα θυμασε τα σημερινα σαν παιδικο παιχνιδι.Ειδικα εσυ που δεν εισαι εγκλοβισμενος πουθενα και την κανεις αναπασα στιγμη.Ενας 50αρης εμπορος που δεν παταει κανενας στο μαγαζι του και εχει καμια 20-30 χιλαδες εμπορευμα μεσα.Τι κανει;Και τι μπορει να κανει σε αυτη την ηλικια.Ειναι με την θηλια στον λαιμο.

Υστερα το αγχος ειναι και θεμα χαρακτηρα και σταρχιδισμου.Η κορη μου πηγαινει ενα τεταρτο νωριτερα στο σχολιο και ο γιος  βγαινει απο την πορτα του σπιτιου, την ωρα που χτυπαει κουδουνι για μεσα.Τελειος αταραχος και χαλαρος, ενω η συζηγος ωρυεται.Βεβαια το σχολειο ειναι σχεδον απεναντι, αλλα ειναι δειγμα διαφορετικης αντιμετωπισης του ιδιου πραγματος.Μακαρι να ειναι ετσι σε ολη του ζωη.Τον ζηλευω.Εγω θα κατεβαινα με το ενα παπουτσι και με την μπουκια στο στομα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Υστερα το αγχος ειναι και θεμα χαρακτηρα και σταρχιδισμου.Η κορη μου πηγαινει ενα τεταρτο νωριτερα στο σχολιο και ο γιος  βγαινει απο την πορτα του σπιτιου, την ωρα που χτυπαει κουδουνι για μεσα.Τελειος αταραχος και χαλαρος, ενω η συζηγος ωρυεται.Βεβαια το σχολειο ειναι σχεδον απεναντι, αλλα ειναι δειγμα διαφορετικης αντιμετωπισης του ιδιου πραγματος.Μακαρι να ειναι ετσι σε ολη του ζωη.Τον ζηλευω.Εγω θα κατεβαινα με το ενα παπουτσι και με την μπουκια στο στομα.

To "διαφορετική αντιμετώπιση", δε σημαίνει και σωστή αντιμετώπιση.

Το να μη σε ενδιαφέρει κάτι το σημαντικό, πόσο σωστό είναι; Σήμερα είναι το σχολείο χωρίς συνέπειες, μεθαύριο θα αργήσει σε συνέντευξη για δουλειά και θα απορριφθεί.

Το να είσαι συνεπής στα σημαντικά, είναι κάτι που πρέπει να μάθουν τα παιδιά και όχι το "έλα μωρέ εντάξει, όλα διορθώνονται".

• Like 1
Δημοσ.

όταν κάνεις σπαστό είναι ότι χειρότερο ειδικά αν κανεις 1 ώρα πάνε-έλα στην ουσία δεν σου μένει και τίποτα απο τα 500...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

όταν κάνεις σπαστό είναι ότι χειρότερο ειδικά αν κανεις 1 ώρα πάνε-έλα στην ουσία δεν σου μένει και τίποτα απο τα 500...

Ακριβως αυτο..

2 ώρες πριν, toyo73 είπε

Ακριβος.Ελευθερος επαγγελματιας να δεις ξενυχτια και στριφογυρισματα.Ειδικα οταν υπαρχουν αναδουλειες και "πιστολιασματα" απο κακοπληρωτες και το παγια να τρεχουν.Ενοικια-τεβε κτλ.Χαλαρωσε, εχεις χρονια για ανγχος μπροστα σου.Παντρεψου, κανε παιδια, ανοιξε σπιτικο και τοτε θα θυμασε τα σημερινα σαν παιδικο παιχνιδι.Ειδικα εσυ που δεν εισαι εγκλοβισμενος πουθενα και την κανεις αναπασα στιγμη.Ενας 50αρης εμπορος που δεν παταει κανενας στο μαγαζι του και εχει καμια 20-30 χιλαδες εμπορευμα μεσα.Τι κανει;Και τι μπορει να κανει σε αυτη την ηλικια.Ειναι με την θηλια στον λαιμο.

Το ταξι ειναι του πατερα μου..οποτε μονο την ασφαλεια μου θα πληρωνω..Με 500-600 ευρω οικογενεια δεν γινετε..και με αυτα τα ωραρια δεν εχω καθολου προσωπικη ζωη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lanike71 είπε

To "διαφορετική αντιμετώπιση", δε σημαίνει και σωστή αντιμετώπιση.

Το να μη σε ενδιαφέρει κάτι το σημαντικό, πόσο σωστό είναι; Σήμερα είναι το σχολείο χωρίς συνέπειες, μεθαύριο θα αργήσει σε συνέντευξη για δουλειά και θα απορριφθεί.

Το να είσαι συνεπής στα σημαντικά, είναι κάτι που πρέπει να μάθουν τα παιδιά και όχι το "έλα μωρέ εντάξει, όλα διορθώνονται".

Πρεπει να  βρεις την χρυση τομη αναμεσα στην συνεπεια και το αγχος, γιατι η τρελα ειναι κοντα.Π.χ βλεπεις οτι χανεις την πρωτη ωρα στο σχολειο, δεν ειναι αναγκη να σε πατησουν τα αυτοκινητα, η να παθεις καρδια απο την αγωνια.Αναλογως ζυγιζεις το πραγματα μεχρι το γεραματα σου και σε καθε περιπτωση στην ζωη σου.Αναλογα με την βαρυτητα και τη σημασια αυτων.Εαν μπορει να παει το παλιαμπελο, ας παει, παρα να πας εσυ.Υστερα εκτος απο το δικο σου ανγχος, υπαρχει και το αυτο για τα  συγγενικα προσωπα.Παιδιων-συζηγου.Λεπτες γραμμες δυσκολα διαχειρισιμες και φυσικα μην με ρωτας για συνταγη.Απλα δεν εχω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...