The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Εχετε να μου προτείνετε κάποια αντιστατικά γάντια, για χρήση σε υπολογιστές και λαπτοπ; https://www.ebay.com/itm/1-Pair-Anti-static-Antiskid-Gloves-Computer-Phone-Repair-Working-Garden-Kit/401431115271?hash=item5d7728b607:m:mzDD_d3gTijAl5VJd2aS_Qw:rk:1:pf:0&LH_BIN=1 Αυτά αξίζουν; Κάποια άλλη πρόταση;
Fubar.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αυτά για ESD λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με γειωμένο αντιστατικό λουράκι καρπού ή ποδιού ή τέλοσπάντων με κάποια άλλη μέθοδο γείωσης. Απο μόνα τους είναι καλά για να μην αφήνεις δαχτυλιές σε οθόνες κτλ.
KiriosD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε Αυτά για ESD λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με γειωμένο αντιστατικό λουράκι καρπού ή ποδιού ή τέλοσπάντων με κάποια άλλη μέθοδο γείωσης. Απο μόνα τους είναι καλά για να μην αφήνεις δαχτυλιές σε οθόνες κτλ. όπως είπε και ο προλαλήσας θέλεις γείωση κάτι τέτοιο θα ήταν προτιμότερο: https://www.ebay.com/itm/Anti-Static-ESD-Adjustable-Wrist-Strap-Discharge-Band-Ground-Bracelet-electronic/312377430610?epid=1693031410&hash=item48bb255252:g:YGQAAOSwGotWlY3A:rk:6:pf:0
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οκ έλεγα μήπως υπάρχει κάποια πιο εύκολη λύση χωρίς καλώδια. Στο αντιστατικό βραχιόλι που συνδέω την τσιμπίδα; Οταν είμαι σε σταθερό υπολογιστή είναι εύκολο να το συνδέσω με το σασί, αλλά αν δουλεύεις σε φορητό υπολογιστή; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas
Fubar.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στη γείωση της πρίζας με κάτι σαν αυτο https://www.ebay.com/itm/ESD-Anti-Static-Grounding-Kit-with-Wrist-Strap-12ft-Cable-EU-Grounding-Plug/350517453559?hash=item519c77e2f7:g:KS8AAOSw-ndTotwK:rk:1:pf:0
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το να ακουμπάμε κάτι μεταλλικό πριν την "εγχείριση" π.χ κουτί/καλοριφέρ δεν είναι ενδεδειγμένη λύση?
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι καλό είναι... και εγώ αυτό έκανα εδώ και καιρό. Αλλά ορισμένες φορές μπορεί να είσαι σε περιβάλλον που δεν έχει κουτιά υπολογιστή ή καλοριφέρ. Επίσης για κάποιο λόγο το σώμα ορισμένες φορές μαζεύει πολύ στατικό ηλεκτρισμό. Μου έχει τύχει να ακουμπάω υπολογιστή και να γυρνάνε οι ανεμιστήρες από το φορτίο. Δεν έχει τύχει βέβαια ποτέ να κάψω κάτι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Επίσης για κάποιο λόγο το σώμα ορισμένες φορές μαζεύει πολύ στατικό ηλεκτρισμό. Μου έχει τύχει να ακουμπάω υπολογιστή και να γυρνάνε οι ανεμιστήρες από το φορτίο. Δεν έχει τύχει βέβαια ποτέ να κάψω κάτι. Δεν μου χει τύχει κάτι τέτοιο,Εντυπωσιακό! Υ.γ Τώρα που άλλαξα καρέκλα γραφείου με πλάτη από mesh(Ikea jarvfallet η όπως διάολο την λενε), παρατήρησα πως μαζεύω πολύ συχνά φορτιο.-Δεν έχει τύχει να κατσαβίδωσω ακομα τίποτα , απλά το αναφέρω μήπως κάποιος συμφορουμιτης βρει ενδιαφέρουσα την πληροφορια-
Stamer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, The_Judas είπε Επίσης για κάποιο λόγο το σώμα ορισμένες φορές μαζεύει πολύ στατικό ηλεκτρισμό. Μου έχει τύχει να ακουμπάω υπολογιστή και να γυρνάνε οι ανεμιστήρες από το φορτίο. Δεν έχει τύχει βέβαια ποτέ να κάψω κάτι.
Stamer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, The_Judas είπε ΧΑΧΑ καλά κοίτα μη κάνεις το tower έτσι καμια ώρα! χαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα