Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι και τετοια βιντεο εχουμε δει, που υποσχονται φωτορεαλιστικα γραφικα ingame και στο τελος είτε ποτε δεν εξελισονται σε παιχνιδια ειτε ερχονται downgraded.  οποτε αν δεν τα δουμε με τα ματια μας στις οθονες μας, ας κραταμε μικρο καλαθι...

για το χειριστηριο, η δονηση δεν νομιζω να ανεβαζει τη τιμη...Πιο πολυ με ανησυχει μη κανουν καμια ακριβη χαζομαρα με το touchpad.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Εγώ τροφοδοτώ το νήμα με περιεχόμενο.

12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και γαμω τις μουσικές επενδύσεις ειχε το βιντεάκι του dev kit. 

Στο ζουμι των διαρροων τωρα, πολύ νωρίς βεβαια για εξαγωγή των οποίων συμπερασματων, αλλα θα βγει αληθινός ο Pds μου φαίνεται. Τερματισμενα visuals, 25 καρέ και άγιος ο θεος..

To cinematic του 2014 γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει καμία μουσική από dev kit.

8 λεπτά πριν, xavier είπε

το θεμα ειναι οτι και τετοια βιντεο εχουμε δει, που υποσχονται φωτορεαλιστικα γραφικα ingame και στο τελος είτε ποτε δεν εξελισονται σε παιχνιδια ειτε ερχονται downgraded.  οποτε αν δεν τα δουμε με τα ματια μας στις οθονες μας, ας κραταμε μικρο καλαθι...

για το χειριστηριο, η δονηση δεν νομιζω να ανεβαζει τη τιμη...Πιο πολυ με ανησυχει μη κανουν καμια ακριβη χαζομαρα με το touchpad.

To touchpad θα είναι εκεί λόγω BC.

Όπως και το Light Bar πιο φωτεινό από ποτέ λόγω VR? :D 

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

ναι αυτο λεω, θα εχουν που θα εχουν το αχρηστο touchpad στα χειριστηρια, μη κανουν καμια βλακεια και το κανουν ακομα ακριβοτερο βαζοντας καμια touch screen...εκει ναι, θα ξεφυγει η τιμη....

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Inside X said:

Σωστά, τόσα games το χρησιμοποιούν, πως θα τα παίξουμε. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν leaks για 7 TF (navi όπως λέμε nvidia) + discreet RT hardware.

Από την άλλη έγινε Leak αυτό:

https://wccftech.com/rumor-amd-bringing-ray-tracing-support-to-navi-in-december-driver-release/

Δεν ξέρω ποια εταιρεία από τις δύο θα χρησιμοποιήσει (AN) dedicated RT hardware.

Η λογική μου λέει, όχι η MS λόγω DXR. Έχουμε να φροντίσουμε και κάτι εκατομμύρια Steam Users..

Από την άλλη αν η Sony πάει σε discreet λύση (στυλ cell) θα έχει θέμα με τα multiplatform.

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σωστά, τόσα games το χρησιμοποιούν, πως θα τα παίξουμε. 

Θα μπορούσαν Sony+MS να συνεννοηθούν σε κάτι αυτονόητο όπως τα Gyro κτλ.

Με το Azure τα βρήκανε πάντως.

Για να δούμε.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Inside X said:

Θα μπορούσαν Sony+MS να συνεννοηθούν σε κάτι αυτονόητο όπως τα Gyro κτλ.

Εάν η MS βάλει motion controls στο X2 gamepad, ακόμα και €200 να κάνει πετάω στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα gamepads επιτόπου.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα το gamepad του ps4 θεωρω χαλια τοσα χρονια το lightbar, πολλες φορες θελω να παιξω με τα χερια λιγο ποιο ψηλα ξερω γω και στην οθονη της tv αντανακλαει το φως...δεν το σκεφτηκαν αυτο οτι θα συμβαινει? μακαρι τωρα στο επομενο να το βαλουνε απο κατω η δεν ξερω γω πως και τι...ακομα και στο dim που το εχω ενοχλει...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, markoliaz είπε

προσωπικα το gamepad του ps4 θεωρω χαλια τοσα χρονια το lightbar, πολλες φορες θελω να παιξω με τα χερια λιγο ποιο ψηλα ξερω γω και στην οθονη της tv αντανακλαει το φως...δεν το σκεφτηκαν αυτο οτι θα συμβαινει? μακαρι τωρα στο επομενο να το βαλουνε απο κατω η δεν ξερω γω πως και τι...ακομα και στο dim που το εχω ενοχλει...

Αν θυμαμαι καλα στις ρυθμισεις μπορεις να χαμηλωσεις η κ να το σβησεις εντελως.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Inside X είπε

Δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Εγώ τροφοδοτώ το νήμα με περιεχόμενο.

To cinematic του 2014 γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει καμία μουσική από dev kit.

Όπως και το Light Bar πιο φωτεινό από ποτέ λόγω VR? :D 

Ωρε το μουσικο χαλι που ετρεχε απο πισω στο βιντεακι εννοουσα. Οτι ηταν σαπιλα σκετη, δεν θα μπορουσε να βαλει χειροτερη.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, soundou είπε

Αν θυμαμαι καλα στις ρυθμισεις μπορεις να χαμηλωσεις η κ να το σβησεις εντελως.

να το χαμηλώσεις ναι αλλα να το σβήσεις εντελώς δε μπορείς. ή τουλάχιστον δε μπορούσες μεχρι την τελευταία φορα που το ειχα κοιταξει γιατι κ εμενα μου σπαει στα νευρα αυτη η αντανακλαση τα βραδια. θα το ξαναδω σημερα μπας κ αλλαξε τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ πανω που είμασταν ετοιμοι να τσιμπήσουμε απο φιλο το  ps4 1tb μεταχειρισμένο 1 χρονο στα 180€ με δυο χειριστήρια έρχονται τα νέα για το ps5 . 

Ο γιος μου επιμένει να πάρουμε το ps4 γιατι ολοι σχεδον οι φίλοι του εχουν περάσει σε αυτο ή στο Xbox κ παίζουν μεταξύ τους Fortnite κυριως ενω αυτός με το PS3 δε μπορεί 

Εγω πιστεύω οτι ειναι βλακεία απο τη στιγμη που σε ένα χρονο βγαίνει το 5 να πάρουμε τωρα το 4 .  Εσείς τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να κανω . 

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, totalius είπε

Κ πανω που είμασταν ετοιμοι να τσιμπήσουμε απο φιλοτο  ps4 1tb μεταχειρισμένο 1 χρονο στα 180€ με δυο χειριστήρια έρχονται τα νέα για το ps5 . 

Ο γιος μου επιμένει να πάρουμε το ps4 γιατι ολοι σχεδον οι φίλοι του εχουν περάσει σε αυτο ή στο Xbox κ παίζουν μεταξύ τους Fortnite κυριως ενω αυτός με το PS3 δε μπορεί 

Εγω πιστεύω οτι ειναι βλακεία απο τη στιγμη που σε ένα χρονο βγαίνει το 5 να πάρουμε τωρα το 4 .  Εσείς τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να κανω . 

Παρε ps4  γιατι ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα ο  1 χρονος να παιξει  και το παιδι με τους φιλους του αντι να τους κοιταει .

Και παιρνεις  ps5 μετα απο 2 χρονια και οχι   day one   οπως θα κανουν και οι περισσοτεροι φιλοι του .Αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα (που φανταζομαι πως ειναι για να ρωτας )  παρε και τα 2  , το ps4 τωρα και το ps5   με το που βγει .

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, totalius είπε

Κ πανω που είμασταν ετοιμοι να τσιμπήσουμε απο φιλο το  ps4 1tb μεταχειρισμένο 1 χρονο στα 180€ με δυο χειριστήρια έρχονται τα νέα για το ps5 . 

Να πάρεις μία νέα κονσόλα στα 500€ για ποιο λόγο; Καταρχήν πριν το δεύτερο χρόνο δε θα έχει πολλά παιχνίδια. 

Από την άλλη, με 180€ παίρνεις μία κονσολάρα που θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια και έχει ένα τεράστιο κατάλογο με παιχνιδάρες που μπορείς να αγοράσεις, επίσης πάμφθηνα! Δεν υπάρχει δίλημμα για εμένα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...