Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν εχω εμπειρια απο σεταρισμα router,access point κτλπ ας ρωτησω τα παρακατω

1)σε modem/router θελω να συνδεσω router η access point με ethernet για να παιρνω wi-fi,αλλα το modem εχει πανω ethernet που παιρνω ιντερνετ απο εκει.αμα βαλω το ρουτερ θα δουλευει κανονικα και το ιντερνετ απο το modem που το χρειαζομαι?

2)εχω βρει ενα οικονομικο wireless router για να το συνδεσω με το ethernet καλωδιο,ενα tp-link 841n αυτο μπορει να μπει ευκολα σε access point,ακομα και αν δε το γραφει στα χαρακτηριστικα του?γιατι εχω διαβασει εδω μεσα οτι σχεδον καθε ρουτερ μπορει να γινει  access point

Δημοσ.

Θέλεις να δώσεις ασύρματα ή και ενσύρματα. Γενικά το καθένα κάνει καλά μία συγκεκριμένη δουλειά αλλά χοντρικά ο router δουλεύει και ως ΑΡ, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Γράψε αναλυτικά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Το εύκολο είναι να σου πούμε προχώρα στην αγορά, αλλά μπορεί να μη σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η συσκευή.

Δημοσ.

Αυτά τα αναφέρεις και στο πρώτο μήνυμα. Για ποια ακριβώς χρήση προορίζεται η συσκευή;

Θέλεις να συνδεθούν ασύρματα ή/και ασύρματα και άλλες συσκευές;

Αν θέλεις μόνο ασύρματα, δεν σου κάνει ο router που έχεις; Μήπως θέλεις να επεκτείνει το σήμα σε περιοχή που  δεν φθάνει το σήμα αυτού;

Αν θέλεις ενσύρματα, δεν σου κάνει ο router ή τυχόν ένα switch;

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα άλλο δίκτυο ανεξάρτητο με του modem/router ή να υπάρχει μεταξύ των 2 δικτύων επικοινωνία (πρόσβαση στο διαδίκτυο ούτω ή άλλως θα έχουν);

Θέλεις να κάνει κάτι άλλο που δεν αναφέρεις;

Γενικά τι θέλεις να κάνεις/πετύχεις με τον router ή το ΑΡ που ρωτάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να τραβήξω καλώδιο ethernet απο το  modem γυρω στα 15 μέτρα και από εκεί να παίρνω ασύρματο Internet(μόνο ίντερνετ δεν ενδιαφέρομαι για media server κτλπ) από router η access point(όποιο μπορώ να σεταρω μόνος μου ποιο εύκολα) .Το θέμα πού έχω είναι ότι θελω να χρησιμοποιώ το ίντερνετ και απο το modem με καλώδιο ethernet ξεχωριστό απο αυτό που θα χρησιμοποιήσω για το router/ac. Γίνεται; 

Επεξ/σία από greengr21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...