Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Αν δε περιγράψει το χώρο /συνθήκες κτλ δεν έχουμε εικόνα
tolhc1234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν δε περιγράψει το χώρο /συνθήκες κτλ δεν έχουμε εικόνα Εεεμ πάντα και παντού
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, tolhc1234 είπε Εεεμ πάντα και παντού To πάντα είναι υπέροχο πλάσμα, δεν μιλάει την ανθρώπινη γλώσσα αλλά είναι cute. Spoiler Είχα γνωρίσει άτομα που φοβούνται, και κοπέλες και αγόρια. Αλλά από ένα σημείο δεν μου κάνει κέφι να συνεχίσω μαζί τους, θέλω να είναι party animal με φράγκα αλλιώς δεν.. Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Όχι αλλά σε φάση awkward δηλαδή κάτι σαν αυτό που είπε ο papoys1 Πάντως το βρίσκω θετικότατο που δεν έκραξε κανείς, εγώ συνήθως απ΄ τα vibes νιώθω ότι με θεωρούν snob κλπ. επειδή δεν μιλάω (ή καταλαβαίνω κάτι λάθος) ή ότι μπορεί κάποιον να το εκνευρίζει αυτό. Η επομένη ερώτηση μετά απ' αυτά είναι, πώς σκατά να ξεκινήσω να μιλάω; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση ούτε ένα pattern. Το πιο απλό είναι να πιαστείς από κάτι, από μια αφορμή. Ε, μετά ακολουθείς τη ροή. Θα πει κάτι κι ο άλλος (εάν είναι ομιλητικός / θέλει να συζητήσετε), κι έτσι κυλάει η συζήτηση.
mic2mic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Η επομένη ερώτηση μετά απ' αυτά είναι, πώς σκατά να ξεκινήσω να μιλάω; Πιάνεσαι από 2 θέματα που είναι σχεδόν αδύνατον να αποτύχουν εκτός αν ο άλλος δεν έχει όντως καμμία διάθεση για κουβέντα τη συγκεκριμένη στιγμή: 1) Απλές, μη απειλητικές παρατηρήσεις σχετικά με τεκταινόμενα ή ειδήσεις, πχ "χαμός έγινε στο συλαλλητήριο χθες" ή "Κοίτα πόσο τρακαρισμένο είναι αυτό το μπλε αυτοκίνητο" ή "πολύ κάπνα έχει εδώ μέσα". 2) Θέματα που αφορούν το άλλο άτομο και για τα οποία οι περισσότεροι δεν βαριούνται ποτέ να μιλάνε πχ "ωραίο αυτό το ρολόι, από πού το πήρες;¨ ή "πώς τα καταφέρνεις και πληκτρολογείς τόσο γρήγορα;" ή "ασχολείσαι καιρό με γυμναστήριο;" κτλ Τώρα βέβαια είναι διαφορετικές οι προσεγγίσεις αν πρόκειται για κουβέντα απλά για να περνάει η ώρα, αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, αν συμμετέχουν κι άλλοι στην κουβέντα κτλ. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι απλά τα πράγματα.
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1) Απλές, μη απειλητικές παρατηρήσεις σχετικά με τεκταινόμενα ή ειδήσεις, πχ "χαμός έγινε στο συλαλλητήριο χθες" ή "Κοίτα πόσο τρακαρισμένο είναι αυτό το μπλε αυτοκίνητο" ή "πολύ κάπνα έχει εδώ μέσα" ? Wtf Σοβαρά με έχεις εκνευρίσει από την πρώτη πρόταση .
theoritikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, mic2mic είπε Πιάνεσαι από 2 θέματα που είναι σχεδόν αδύνατον να αποτύχουν εκτός αν ο άλλος δεν έχει όντως καμμία διάθεση για κουβέντα τη συγκεκριμένη στιγμή: 1) Απλές, μη απειλητικές παρατηρήσεις σχετικά με τεκταινόμενα ή ειδήσεις, πχ "χαμός έγινε στο συλαλλητήριο χθες" ή "Κοίτα πόσο τρακαρισμένο είναι αυτό το μπλε αυτοκίνητο" ή "πολύ κάπνα έχει εδώ μέσα". 2) Θέματα που αφορούν το άλλο άτομο και για τα οποία οι περισσότεροι δεν βαριούνται ποτέ να μιλάνε πχ "ωραίο αυτό το ρολόι, από πού το πήρες;¨ ή "πώς τα καταφέρνεις και πληκτρολογείς τόσο γρήγορα;" ή "ασχολείσαι καιρό με γυμναστήριο;" κτλ Τώρα βέβαια είναι διαφορετικές οι προσεγγίσεις αν πρόκειται για κουβέντα απλά για να περνάει η ώρα, αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, αν συμμετέχουν κι άλλοι στην κουβέντα κτλ. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι απλά τα πράγματα. Αυτού του τύπου smalltalk είναι αποδοτικό σε μικρότερες ηλικίες . Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά τα θεωρούν ανούσια και ίσως να θεωρήσουν ανόητο αυτόν που τα ρωτάει.Όταν ήμουν μικρότερος απαντούσα σε τέτοια θέματα, πλέον τα θεωρώ αδιάφορα. Επίσης, έχω ρίξει κατάρες σε κόσμο που προκειμένου να μου πιάσει κουβέντα με ρωτάει για μπάλα ή ζώδια ... 1
dark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα είναι γι αυτούς που δε πολύ μιλάνε και όλοι λένε γι αυτούς που μιλάνε πολύ. Αυτοί που δεν μιλάνε καθόλου είναι αυτοί που έχουν κάποιο πρόβλημα συνήθως ψυχολογικό. Αυτοί που μιλάνε λίγο σκέφτονται πιο πολύ Αυτοί που μιλάνε πάρα πολύ τα πιο πολλά που λένε είναι μπούρδες 1 1
mic2mic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, theoritikos είπε Αυτού του τύπου smalltalk είναι αποδοτικό σε μικρότερες ηλικίες . Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά τα θεωρούν ανούσια και ίσως να θεωρήσουν ανόητο αυτόν που τα ρωτάει.Όταν ήμουν μικρότερος απαντούσα σε τέτοια θέματα, πλέον τα θεωρώ αδιάφορα. Επίσης, έχω ρίξει κατάρες σε κόσμο που προκειμένου να μου πιάσει κουβέντα με ρωτάει για μπάλα ή ζώδια ... Δε λέμε να μιλάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ γι'αυτά τα πράγματα. Αλλά δεν μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα ρωτώντας "τί γνώμη έχετε για το μανιφέστο του σουρεαλισμού του Breton;" Θα πιαστείς από κάτι απλό και καθημερινό για το οποίο θα μπορούσαν να συζητήσουν οι περισσότεροι, και ύστερα βλέποντας και κάνοντας. Επίσης, δεν θέλουν να πιάσουν όλοι κουβέντα για τον ίδιο λόγο. Άλλοι ενδιαφέρονται πολύ για ένα συγκεκριμένο άτομο, άλλοι θέλουν απλά να ξεφύγουν από την αμηχανία τους, άλλοι ψάχνουν για στήριγμα για να ανοίξουν την ψυχή τους, άλλοι θέλουν να χαζοπεράσουν την ώρα τους κτλ. Αλλά πάντα θα ξεκινήσεις από κάτι απλό, και αν υπάρχει χημεία, σε 5 λεπτά μπορεί να μιλάς για τα πιο ασυνήθιστα θέματα. Το άνοιγμα της συζήτησης με ένα άγνωστο άτομο είναι πάντα διερευνητικό.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Αν θελεις να γινεις πιο κοινωνικος και να ξεκινησεις να μιλας, εχε στο νου σου την παρακατω αληθεια: Οι ανθρωποι λατρευουν να μιλανε για τον εαυτο τους. Αρα αν θελεις να ξεκινησεις να μιλας (εφοσον θεωρησουμε πως εισαι μαζεμενος κλπ), βρες τροπο να ξεκινησεις συζητηση με καποιον, λεγοντας του κατι για εκεινον. Μια παρατηρηση (οπως ειπε και ο @mic2mic στο 2) για κατι δικο τους, θα κανει τους αλλους να μιλανε, οποτε μετα θα μπορεις κι εσυ να παρεις σειρα. Αρκει βεβαια να σταματησουν καποια στιγμη να μιλανε και να μη σε θεωρησουν καλο συζητητη, αφου συνηθως αυτος ειναι εκεινος που ακουει παρα μιλαει Παντως εγω πλεον οσους ειναι μαζεμενοι και δεν μιλανε, τους αφηνω στην ησυχια τους. Οπως προτιμω να αφηνουν κι εμενα συνηθως, αλλα για καποιον λογο ισως λογω φυσιογνωμιας ή μασκας κοινωνικοτητας (λογω δουλειας), ο κοσμος νιωθει την ανεση/υποχρεωση να μου φορτωσει καθε εγκεφαλικη του σαβουρα 1
LouCi4er Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλα αυτοι που μιλανε συνεχεια λες και εχουν φαει γλυστριδα δεν παλευονται.Εχουμε 2 στο χωριο,τους αποφευγουμε οπως ο διαολος το λιβανι.Τον εναν τον εχουμε βγαλει ραδιο(οπως ενα ραδιο που αμα το ανοιξεις δεν σταματαει ποτε και μπαμπαλιζει συνεχεια,ετσι και αυτος).Τωρα αυτα που λετε αμα ο αλλος μιλαει πολυ εχει καταθλιψη,αμα μιλαει λιγο παλι εχει καταθλιψη,αμα δεν μιλαει καθολου παλι εχει καταθλιψη,ε αποφασιστε ποιοι εχουν καταθλιψη τελικα.
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Καλα αυτοι που μιλανε συνεχεια λες και εχουν φαει γλυστριδα δεν παλευονται.Εχουμε 2 στο χωριο,τους αποφευγουμε οπως ο διαολος το λιβανι.Τον εναν τον εχουμε βγαλει ραδιο(οπως ενα ραδιο που αμα το ανοιξεις δεν σταματαει ποτε και μπαμπαλιζει συνεχεια,ετσι και αυτος).Τωρα αυτα που λετε αμα ο αλλος μιλαει πολυ εχει καταθλιψη,αμα μιλαει λιγο παλι εχει καταθλιψη,αμα δεν μιλαει καθολου παλι εχει καταθλιψη,ε αποφασιστε ποιοι εχουν καταθλιψη τελικα. στο Σκαϊνετ θα έχει και καταθλιψόμετρο, και θα σου βγάζει ποπ απ για συμβουλές όπως ο συνδετήρας στο παλιό όφφις που σου έσπαζε τα hoofs από τα σατζέστιονς 🦄
Geocheats2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω τείνω απλα να τους βαζω στο backround και να κανω 1-2 σχολια πανω σε αυτο που ειπαν και να σκευταομαι τα δικα μου, το μονο μειον ειναι οτι οταν ο αλλος σου μιλαει για κατι που δεν εχει αμεσο αντικτιπο σε εσενα ( ασχετα πραγματα κοινος ) δεν μπορεις να ανοιξεις μια συζητηση της προκοπής Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Geocheats2
mic2mic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Αν πάντως έχει κάποιος διάθεση για πειραματισμούς, μπορεί να ανακαλύψει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για πολλούς ανθρώπους που δεν το φανταζόταν. Έτσι πχ μου έχει τύχει να μιλάω με έναν ετοιμόρροπο παππού που μου περιέγραφε τη ζωή στις φυτείες της Τανγκανίκα τη δεκαετία του '60, ή μια γιαγιά που ήταν πρωτοποριακή χορεύτρια μοντέρνου χορού ή μια εντελώς άχρωμη και άοσμη κυρία που αν δεν συζητήσεις λίγο μαζί της δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ ότι έχει γυρίσει όλον τον κόσμο ή έναν μάλλον βαρετό 30άρη που μαθαίνω πως είναι κορυφαίο στέλεχος της Google κτλ. Και πάρα πολλοί άνθρωποι μπορεί να σου μιλάνε για βλακείες επί ώρες, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι να έχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν αν τους δώσεις το κατάλληλο ερέθισμα. Πάντως έχει παρέλθει πλέον για μένα αυτή η εποχή του πειραματισμού και τώρα έχω γίνει εξπέρ στο πώς να αποφεύγω τις συζητήσεις με τον πιο σύντομο τρόπο 😊 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, theoritikos είπε Αυτού του τύπου smalltalk είναι αποδοτικό σε μικρότερες ηλικίες . Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά τα θεωρούν ανούσια και ίσως να θεωρήσουν ανόητο αυτόν που τα ρωτάει.Όταν ήμουν μικρότερος απαντούσα σε τέτοια θέματα, πλέον τα θεωρώ αδιάφορα. Επίσης, έχω ρίξει κατάρες σε κόσμο που προκειμένου να μου πιάσει κουβέντα με ρωτάει για μπάλα ή ζώδια ... Λες ψέματα . Όποτε σε ρώταγε γκομενα το ζώδιο σου χαιρόσουν . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα