theoritikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Εχω μια κάρτα ΑΤΜ από Πειραιώς η οποία λήγει τον άλλο μήνα. Η κάρτα λήγει με το που μπει ο μήνας ή στο τέλος του ; Πήρα στην εξυπηρέτηση αλλά δεν ηξέραν να μου πουν . Θα την χρειαστώ και δεν θα είμαι σπίτι για να μου στείλουν την καινούρια..
antbyron Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικά στο τέλος του(υποθέτω), παράξενο που δεν ήξεραν στην εξυπηρέτηση. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από antbyron
TechnoState Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, θα σου πω εγώ.... Η υφιστάμενη κάρτα θα λειτουργεί κανονικά εως το τέλος του μήνα λήξης (ο οποίος αναγράφεται πάνω στο πλαστικο). .... μέσα στον μήνα αυτό όμως, έχει δρομολογηθεί ήδη η επανέκδοση κ αποστολή (στην διεύθυνση αλληλογραφίας που έχεις δηλώσει αρχικά) η αντικατάσταση αυτής, αυτόματα/συστημικά. Μόλις σου έρθει ο φάκελος (απλή αλληλογραφία) κ ενεργοποιήσεις την κάρτα σε οποιοδήποτε atm (Πειραιώς) με το ισχύον pin που έχεις, αυτόματα η παλιά γίνεται ανενεργή κ ισχύει ως είχε, η νέα κάρτα.(αν προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις την ανενεργή απλά θα στην κρατήσει το μηχάνημα η δεν θα εκτελεστεί/ αποτύχει η συναλλαγή/pos). Εφόσον τωρα θα βρίσκεσαι σε άλλη τοποθεσία... πρέπει να εντοπίσεις εάν έχει εκδοθεί κ αποσταλεί η νέα κάρτα (σε κατάστημα ξέρουν να την εντοπίσουν 100%) στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση .... εξαρτάται τον υπάλληλο (ναι , καλά διάβασες). Εφόσον δεν έχει εκδοθεί ακόμα, (κ εφόσον έχεις phone banking ενεργό) προλαβαίνεις να δηλώσεις(μέσω του phone banking) ένα κατάστημα το οποίο σε εξυπηρετεί κατά τις μέρες που δεν σε εξυπηρετεί η διεύθυνση της έδρας σου (αυτή την οποία έχεις δηλώσει αρχικά) κ να παραλάβεις απο εκεί με ταυτότητα στο χέρι. Τώρα, αν κάνεις τα παραπάνω κ τελικά διαβεβαιωθεις ότι έχει σταλεί ήδη κ δεν την πρόλαβες... συνεχίζουμε με pm... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 3 3
Masamune Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, theoritikos said: Εχω μια κάρτα ΑΤΜ από Πειραιώς η οποία λήγει τον άλλο μήνα. Η κάρτα λήγει με το που μπει ο μήνας ή στο τέλος του ; Πήρα στην εξυπηρέτηση αλλά δεν ηξέραν να μου πουν . Θα την χρειαστώ και δεν θα είμαι σπίτι για να μου στείλουν την καινούρια.. H κάρτα λήγει στο τέλος του μήνα, δηλαδή θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς ολόκληρο τον Φεβρουάριο. Εφόσον όμως θα λείπεις από το σπίτι και δεν θα μπορείς να την παραλάβεις, μπορείς να πας από ένα κατάστημα με το που μπει ο Φεβρουάριος και τους λες ότι η κάρτα σου λήγει και θα σου βγάλουν τη νέα εκείνη τη στιγμή.
TechnoState Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Masamune είπε H κάρτα λήγει στο τέλος του μήνα, δηλαδή θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς ολόκληρο τον Φεβρουάριο. Εφόσον όμως θα λείπεις από το σπίτι και δεν θα μπορείς να την παραλάβεις, μπορείς να πας από ένα κατάστημα με το που μπει ο Φεβρουάριος και τους λες ότι η κάρτα σου λήγει και θα σου βγάλουν τη νέα εκείνη τη στιγμή. .....κ 6eur η ταρίφα.
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, theoritikos είπε Εχω μια κάρτα ΑΤΜ από Πειραιώς η οποία λήγει τον άλλο μήνα. Η κάρτα λήγει με το που μπει ο μήνας ή στο τέλος του ; Πήρα στην εξυπηρέτηση αλλά δεν ηξέραν να μου πουν . Θα την χρειαστώ και δεν θα είμαι σπίτι για να μου στείλουν την καινούρια.. Όπως είπαν και παραπάνω, η κάρτα λήγει στο τέλος του μήνα. Επίσης από ότι έχω ακούσει την καινούργια δεν στην στέλνουν όπως παλιότερα, πρέπει να πας από κατάστημα να τη ζητήσεις, αφού βεβαίως πληρώσεις τα 6€ για την αντικατάσταση της.
TechnoState Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 @Masamune....θα τον στείλουν σπίτι κ θα του πουν να κοιτάζει προσεκτικά το γραμματοκιβωτιο μέχρι να σκάσει ο φάκελος με την νέα κάρτα μέσα. @Joshua21.... ισχύει αυτό αλλά μόνο για τις περιπτώσεις απώλειας, φθοράς, κλοπής (αν την έχεις σε secure wallet δεν τα πληρώνεις)...κ όχι λόγω λήξης... προς το παρόν.
theoritikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις Η αγωνία μου ήταν μην έρθει η νεα κάρτα και ακυρωθεί η παλιά. Προλαβαίνω να παραλάβω την καινούρια, καθώς δεν θα λείπω όλο τον Φεβρουάριο
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TechnoState είπε @Joshua21.... ισχύει αυτό αλλά μόνο για τις περιπτώσεις απώλειας, φθοράς, κλοπής (αν την έχεις σε secure wallet δεν τα πληρώνεις)...κ όχι λόγω λήξης... προς το παρόν. Κάνεις λάθος: Έκδοση κάρτας ΔΩΡΕΑΝ Ανανέωση κάρτας (κάθε 5 έτη) €6 https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Joshua21
TechnoState Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 @joshua21.....γι αυτό είπα προς το παρόν (η ανανέωση της δικιάς μου ήρθε μέσα στα Χριστούγεννα, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση μου)
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε @joshua21.....γι αυτό είπα προς το παρόν (η ανανέωση της δικιάς μου ήρθε μέσα στα Χριστούγεννα, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση μου) Ε τα Χριστούγεννα που ήταν πριν κανα μήνα δεν το λες και παρόν...
gia_nnis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, theoritikos είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις Η αγωνία μου ήταν μην έρθει η νεα κάρτα και ακυρωθεί η παλιά. Προλαβαίνω να παραλάβω την καινούρια, καθώς δεν θα λείπω όλο τον Φεβρουάριο Θα σου αφαιρεθουν τον επομενο μηνα απο τον λογαριασμο 6 ευρω
mindreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, theoritikos είπε Εχω μια κάρτα ΑΤΜ από Πειραιώς η οποία λήγει τον άλλο μήνα. Η κάρτα λήγει με το που μπει ο μήνας ή στο τέλος του ; Πήρα στην εξυπηρέτηση αλλά δεν ηξέραν να μου πουν . Θα την χρειαστώ και δεν θα είμαι σπίτι για να μου στείλουν την καινούρια.. Και η δικη μου ληγει τον επομενο μηνα. Μου ειπαν οτι εχει εκδοθει (τηλεφωνησα στο helpdesk), θα στειλει αρχες Φεβρουαριου με απλο ταχυδρομειο. 6 ευρω κοστος, που θα αφαιρεθουν απο το λογαριασμο. Αναμονη λοιπον.
JohnConstantine Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, theoritikos είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις Η αγωνία μου ήταν μην έρθει η νεα κάρτα και ακυρωθεί η παλιά. Προλαβαίνω να παραλάβω την καινούρια, καθώς δεν θα λείπω όλο τον Φεβρουάριο Πηγαινε δηλωσε οτι την εχασες η οτι σου την εκλεψαν. Εκεινη τη στιγμη με το αφμ σου και την φορολογικη σου δηλωση βγαζεις σε λιγοτερο απο 5 λεπτα καινουργια καρτα. Και εγω ειχα ακρυωσει μια επειδη νομιζα οτι την εχασα και σε 5 λεπτα ειχανε καινουργια.Αμα ηταν εθνικη θα σου ελεγα και του χρονου αλλα προσωπικα αυτη τη στιγμη πιστευω η Πειραιως ειναι η καλυτερη τραπεζα σε ολα της. 1
mindreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Θυμηστε μου, η καινουρια καρτα εχει ιδιο αριθμο με τον παλιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα