Προς το περιεχόμενο

Oral b heads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7427722/Oral-B-Precision-Clean-7-1τμχ.html βρηκα αυτο. Εχει βρει κανεις κανα καλυτερο απο amazon; Η απο καπου αλλου; Εστω και απομιμησεις;

https://www.amazon.co.uk/FIRIK-Toothbrush-Compatible-Electric-Replacement/dp/B0749MNW3N/ref=sr_1_18_sspa?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1548103801&sr=1-18-spons&keywords=Oral+b+heads&psc=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυθεντικά κοίτα στο Amazon. 

Αν έχεις κάποιον στην Γερμανία που έρχεται συχνά πες του να σου αγοράσει από κάποιο Rossmann ή DM με λιγότερο από 10€ μια πεντάδα.

EDIT 

Καλή τιμή  αυτή στο skroutz για τα 8.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Αυθεντικά κοίτα στο Amazon. 

Αν έχεις κάποιον στην Γερμανία που έρχεται συχνά πες του να σου αγοράσει από κάποιο Rossmann ή DM με λιγότερο από 10€ μια πεντάδα.

EDIT 

Καλή τιμή  αυτή στο skroutz για τα 8.

Δεν εχω. Στελνουν στο,σπιτι; Τα φτηνα απο aliexpress τι λενε;

Δημοσ.

Μια  χαρά είναι. Αρχικά χρησιμοποιούσα το κλασικό που έχει μέσα το κουτί και μετα πήγα στο Ali. Σαν αρνητικό είναι ότι δεν κουμπώνουν όσο εύκολα τα γνήσια. Θέλει λίγη δύναμη παραπάνω δηλαδη. Κατά τα αλλά μια χαρά είναι. Δεν βρίσκω λόγο να πληρώσει κάποιος να αγοράσει γνήσιες βούρτσες. 

Ποιοτικα είναι λίγο χαμηλότερα αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. Κάθε 1-2 μήνες αλλάζω και είμαι μια χαρά. Ούτε φθείρεται ούτε τπτ (να φεύγουν τρίχες)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, txcellas είπε

Μια  χαρά είναι. Αρχικά χρησιμοποιούσα το κλασικό που έχει μέσα το κουτί και μετα πήγα στο Ali. Σαν αρνητικό είναι ότι δεν κουμπώνουν όσο εύκολα τα γνήσια. Θέλει λίγη δύναμη παραπάνω δηλαδη. Κατά τα αλλά μια χαρά είναι. Δεν βρίσκω λόγο να πληρώσει κάποιος να αγοράσει γνήσιες βούρτσες. 

Ποιοτικα είναι λίγο χαμηλότερα αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. Κάθε 1-2 μήνες αλλάζω και είμαι μια χαρά. Ούτε φθείρεται ούτε τπτ (να φεύγουν τρίχες)

Παραγγειλα. Αν δεν σε πειραζει δειξε ποιο πηρες με λινκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...