sakis91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από το Sportdirect Πρώτη φορά ξεκινάει η παραγγελία από BRUSSELS - BELGIUM και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην SOFIA - BULGARIA Τελικός προορισμός είναι για επαρχία ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες θα μου έρεθι το δέμα? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από sakis91
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 11:06 ΜΜ, sakis91 είπε Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από το Sportdirect Πρώτη φορά ξεκινάει η παραγγελία από BRUSSELS - BELGIUM και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην SOFIA - BULGARIA Τελικός προορισμός είναι για επαρχία ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες θα μου έρεθι το δέμα? Επικοινώνησε με την ταχυμεταφορική να σου πουν.
dimitris_sal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 11:06 ΜΜ, sakis91 είπε Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από το Sportdirect Πρώτη φορά ξεκινάει η παραγγελία από BRUSSELS - BELGIUM και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην SOFIA - BULGARIA Τελικός προορισμός είναι για επαρχία ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες θα μου έρεθι το δέμα? Εφόσον βρίσκεται σήμερα Βουλγαρία υποθέτω οτι θα είναι στα χέρια σου την τρίτη Εχει μείνει ακόμα μια στάση στην Αθήνα και μετά γίνεται κατανομή στο courier αν δεν κάνω λάθος
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εφόσον βρίσκεται σήμερα Βουλγαρία υποθέτω οτι θα είναι στα χέρια σου την τρίτη Εχει μείνει ακόμα μια στάση στην Αθήνα και μετά γίνεται κατανομή στο courier αν δεν κάνω λάθος Βουλγαρία ήταν...Δευτέρα, σήμερα είναι Πέμπτη!
dimitris_sal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρα πρέπει ο TS να μας πει που λεει οτι βρισκεται τωρα,αν δεν εχει ηδη παραλάβει Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από dimitris_sal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα