k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Updated: Μου απαντησαν απο το super market... Συγνωμη ηταν λαθος του συστηματος μπλαμπλα μπλαμπλα... Σας κανουμε εκπτωση την αξια του (7€) σε επομενη σας αγορα.... Ουτε στον κοπο να μου στειλουν ενα αλλο δεν μπηκαν.... Θα πρεπει να ξαναπαραγγειλω απο αυτους... 1
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Όλοι βγάζουν σε προσφορά τέτοια προϊόντα λίγες μέρες πριν τη λήξη τους οπότε αν αγοράζουμε κάτι σε προσφορά πρέπει να προσέχουμε γιατί κάτι μπορεί να τους ξεφύγει και να το αφήσουν και μετά την ημερομηνία λήξης. Ναι λάθος τους αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το έκαναν επίτηδες.Όλοι νομίζω έχουν το δικαίωμα ληγμένα να τα επιστρέφουν στην εταιρεία. Εάν δεν το πήρες σε προσφορά αλλά σε κανονική τιμή (υπόψη γάλα ΝΟΥΝΟΥ π.χ. σε προσφορά λόγω κοντινής ημερομηνίας λήξης να το βρούμε 60-70 λεπτά ενώ το άλλο έχει 92)τους ρίχνω και αυτών μία μεγάλη ευθύνη.Δεν θα έφτανα στο σημείο να τους κάνω καταγγελία αλλά θα σκεφτόμουν πολύ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα προιόντα τους γιατί αυτό που έγινε δείχνει αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό κάτι που δεν επιτρέπεται και δεν δικαιολογείται. 2
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Όλοι βγάζουν σε προσφορά τέτοια προϊόντα λίγες μέρες πριν τη λήξη τους οπότε αν αγοράζουμε κάτι σε προσφορά πρέπει να προσέχουμε γιατί κάτι μπορεί να τους ξεφύγει και να το αφήσουν και μετά την ημερομηνία λήξης. Ναι λάθος τους αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το έκαναν επίτηδες.Όλοι νομίζω έχουν το δικαίωμα ληγμένα να τα επιστρέφουν στην εταιρεία. Εάν δεν το πήρες σε προσφορά αλλά σε κανονική τιμή (υπόψη γάλα ΝΟΥΝΟΥ π.χ. σε προσφορά λόγω κοντινής ημερομηνίας λήξης να το βρούμε 60-70 λεπτά ενώ το άλλο έχει 92)τους ρίχνω και αυτών μία μεγάλη ευθύνη.Δεν θα έφτανα στο σημείο να τους κάνω καταγγελία αλλά θα σκεφτόμουν πολύ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα προιόντα τους γιατί αυτό που έγινε δείχνει αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό κάτι που δεν επιτρέπεται και δεν δικαιολογείται. Δεν ηταν σε προσφορα .. Στην τιμη που εχει παντου ηταν..
chill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μου το έχουν κάνει με παιδική κρέμα από φαρμακείο. Μου έδωσαν ληγμένη!!! Είναι τα λεγόμενα μαγαζάκια του τρόμου αυτά που δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει απλούς τρόπους ελέγχου αποθεμάτων. Με τετράδιο είναι όλοι οι τσαντιρηδες να πούμε και ζούνε επιχειρησιακά με δεδομένα ενός αιώνα πίσω. Δεν έτρεξα καμία διαδικασία προσωπικά....στην Ελλάδα ζω....τι να τρέξεις στο μπουρδέλο εξάλλου. Απλά δεν ξαναπάτησα ποτέ. 2 1
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν ηταν σε προσφορα .. Στην τιμη που εχει παντου ηταν.. Απλά δεν ξαναψωνίζεις τότε γιατί είναι διπλή η ευθύνη τους. α)Δεν ήταν σε προσφορά που να δικαιολογεί κοντινή ημερομηνία λήξης και β)Αγορά μέσω ίντερνετ που δεν είχες εσύ τη δυνατότητα να ελέγξεις την ημερομηνία άρα έπρεπε πριν το βάλουν στο καλάθι να την ελέγξουν αυτοί. 2
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχουν πολυ πλακα τελικα.. Τσεκαρα το παραστατικο αγορας πριν λιγο . Στα χαρτια του POS θεωρειται Ψιλικα!!!!!!! και μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα του χωρου.... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από k_w_t
vagos789 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Σε παραγγελια που εκανα στα μεσα Δεκεμβριου αναμεσα στα προιοντα υπηρχε και γαλα εβαπορε για παιδια σε πολυσυσκευασια. Το γαλα ελεγε ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 αρα μου ειχε παραδωθει ληγμενο. Δεν νομιζω οτι σου ειχε παραδοθει ληγμενο,απλα ηταν κοντα στη ληξη Πρακτικα δεν ειναι πιθανον το γαλα να εχει καποιο προβλημα,εξαρταται βεβαια περισσοτερο απο τις συνθηκες αποθηκευσης παρα απο τις αναγραφομενες ημερομηνιες Κατα τη γνωμη μου πρεπει να τους ειδοποιησεις για να ειναι πιο προσεκτικοι και να ζητησεις ενα καινουριο,οι καταγγελιες δεν θα εχουν καποιο αποτελεσμα
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν νομιζω οτι σου ειχε παραδοθει ληγμενο,απλα ηταν κοντα στη ληξη Πρακτικα δεν ειναι πιθανον το γαλα να εχει καποιο προβλημα,εξαρταται βεβαια περισσοτερο απο τις συνθηκες αποθηκευσης παρα απο τις αναγραφομενες ημερομηνιες Κατα τη γνωμη μου πρεπει να τους ειδοποιησεις για να ειναι πιο προσεκτικοι και να ζητησεις ενα καινουριο,οι καταγγελιες δεν θα εχουν καποιο αποτελεσμα Οταν δεν λεει 18 /12/2018 αλλα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 εγω θεωρω την 1/12/2018 σαν ημερομηνια ληξης .. Οποτε για μενα παραδωθηκε ληγμενο...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Όταν αναφέρει "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018" ολόκληρος ο Δεκέμβριος είναι εντός ημερομηνίας κατανάλωσης. Διαφορετικά θα έλεγε ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 1/12/2018.
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην συσκευασια λεει ανάλωση κατά προτίμηση πριν βλεπε βαση.. Στην βαση λεει ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018.. ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018... Και για να το τελειωνουμε το παραδεχτηκαν οτι ηταν ληγμενο και απο την Νestle και απο το SuperMarket..... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από k_w_t
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Στην συσκευασια λεει ανάλωση κατά προτίμηση πριν βλεπε βαση.. Στην βαση λεει ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018.. ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018... Αυτό δεν το διευκρίνησες, πριν από... μέχρι και... το σχόλιό μου. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
green gordon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να παραγγείλω τρόφιμα από μη φυσικό κατάστημα.Οχι ότι είσαι απόλυτα σίγουρος τι αγοράζεις και από τα μάρκετ αλλά νιώθω πιο σίγουρος να έχω οπτική επαφή πριν αγοράσω κάτι.
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε Αυτό δεν το διευκρίνησες, πριν από... μέχρι και... το σχόλιό μου. Ουτε το ενα ειπα ουτε το αλλο,εσυ το συμπερανες... 1 λεπτό πριν, green gordon είπε Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να παραγγείλω τρόφιμα από μη φυσικό κατάστημα.Οχι ότι είσαι απόλυτα σίγουρος τι αγοράζεις και από τα μάρκετ αλλά νιώθω πιο σίγουρος να έχω οπτική επαφή πριν αγοράσω κάτι. Μονο μακρας διαρκειας τροφιμα κονσερβες κτλ. Κυριως απορρυπαντικα ψωνιζω σε ποσοτητες για να μην κουβαλαω και για τις προσφορες..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ουτε το ενα ειπα ουτε το αλλο,εσυ το συμπερανες... Είπες για "ημερομηνία λήξης" ενώ το προιόν γράφει το "Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από ". Αυτά τα δύο έχουν σημαντικές διαφορές! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Είπες για "ημερομηνία λήξης" ενώ το προιόν γράφει το "Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από ". Αυτά τα δύο έχουν σημαντικές διαφορές! Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος... Το θεμα δεν ειναι εαν εληξε εαν ληξει σε 2 μερες αλλα οτι ενα προιον που αφορα βρεφικο γαλα δεν ελεγχεται απο το δικτυο διανομης ενος Supermarket... Μιλαμε για ενα προιον το οποιο εχει διαρκεια ζωης 12-18 μηνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις