Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Παιδια απο τις 1/1 το δεμα μου εχει κολλησει στο τελωνειο Αθηνων και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Υπαρχει καποιος απο εδω που να γνωριζει γιαιτ καθυστερει τοσο.Τους εχω παρει ενα σωρο τηλεφωνα και τους ρωταω τι γινεται και μου λενε αυτο που βλεπω και εγω "α ναι ειναι στο τελωνειο πρεπει να περιμενετε".Ποσο να περιμενω??Κοντευει μηνας.Υπαρχει κανενας που να του εχει τυχει κατι παρομοιο η πολυ απλα το δεμα μου εχει χαθει και δεν ξερουν τι τους γινεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει υπομονή αν μπει κάτι τελωνείο.

Κάτσε να φωνάξουμε ενισχύσεις @vrwmiaris βοηθά την κοπέλα λίγο.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 1
Δημοσ.

Κατερίνα καλησπέρα, υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις .Είναι πολλοί ου βρίσκονται στην ίδια θέση με εσένα α.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντα οι παραγγελίες πριν τα Χριστούγεννα έχουν μεγαλύτερη καθυστέρηση.
Γενικότερα πλέον, υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία με το τελωνείο, μην ανησυχείς, θα παραλάβεις, απλά κάνε λίγη ακόμα υπομονή.

Δημοσ.

Δυστυχώς ξαναγυρίσαμε στα περσινά δεδομένα,  τουρ που έκανε τρίμηνο να εκτελωνιστει ένα δέμα 

• Sad 1
Δημοσ.

Τελευταια τα δεματα με china,singapore και τα συναφη καθυστερουν υπερβολικα,περιμενω πανω απο 5 δεματα 2+ μηνων,με belgium post σταθερα 10-15 μερες

Δημοσ.

εγω παιδια ειχα παραγγειλει παλι απο Κινα,Νοεμβρη..μπηκε τελωνειο 12/12 και μου ηρθε 3/1/2019....οποτε μαλλον κατα τον Φλεβαρη να το περιμενω αυτο...

Δημοσ.

Καλό είναι όταν παραγγέλνουμε από Κίνα, αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας, να ξεχάσουμε τελείως οτι παραγγείλαμε!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντα όταν πλησιάζουν γιορτές και ρίξουμε παραγγελία από τέλος Οκτωβρίου και μετα,άντε γεια.

έρχονται τέλος Ιανουαρίου η Φεβρουάριο.

Δυστυχώς. Μπουκωνουν όλα μαζί και κάνουν 2 μήνες και βάλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...