Cham_eleon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μένω σε πολυκατοικία, φοιτητής, το από πάνω διαμέρισμα κάνει συνεχώς φασαρία, είτε μαλώνουν και ακούγονται μέσα από τοίχους ή τον φωταγωγό, ή κάνουν έρωτα και πάλι φωνάζουν και τους ακούει ολόκληρη η πολυκατοικία, και το χειρότερο από το πρωί η ώρα 8-9 ξεκινάνε και τρυπάνε πατώματα ή κτυπάνε (δεν ξέρω τι στο καλό κάνουν) και αυτό πάει ολόκληρες τις πρωινές ώρες και κάποιες φορές και απογεύματα. Είχα ξυπνήσει κατά τις 06:00 τους άκουγα να τσακώνονται, η ώρα 01:00 ακούγονται που κάνουν πάλι έρωτα και ουσιαστικά κάνουν διαρκή φασαρία. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για όλο αυτό με τη φασαρία, κοιμάμαι αργά λόγω διαβάσματος, και αναγκάζομαι να ξυπνάω από θόρυβους που κάνουν. Έχω εξεταστική και αυτό που κάνει ο από 'πάνω δεν βοηθάει. Μια άλλη φοιτήτρια στη πολυκατοικία του έκανε παρατήρηση, απολογήθηκε αλλά πάλι τώρα είναι το μόνο που ακούγετε.... Αν έχω κάποιο δικαίωμα σαν ένοικος κτλ. θα ήθελα να το ήξερα. Πριν πάω να του κάνω παρατήρηση να ξέρω τι δικαιώματα έχω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Cham_eleon
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αν η συζήτηση δεν πιάνει τότε μόνο αστυνομία. Οι ώρες κοινής ησυχίας αναφέρονται στο site της ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες: Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου. Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.
green gordon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Όταν κάνουν...έρωτα βγαζε κ εσύ κραυγές και καλά ότι αυνανιζεσαι με τους ήχους τους.Αν τους ξανακουσεις γράψε μου 7 2
Cham_eleon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν η συζήτηση δεν πιάνει τότε μόνο αστυνομία. Οι ώρες κοινής ησυχίας αναφέρονται στο site της ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες: Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου. Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών. Δεν κάνουν φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, απλα κάνουνε υπερβολική φασαρία τις υπόλοιπες ώρες που προσπαθώ να διαβάσω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Cham_eleon
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, green gordon είπε Όταν κάνουν...έρωτα βγαζε κ εσύ κραυγές και καλά ότι αυνανιζεσαι με τους ήχους τους.Αν τους ξανακουσεις γράψε μου Εκτός αν είναι μερακλήδες και το κάνουν ακόμα εντονότερα. It's a trap. 4
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ή αλλάζεις σπίτι (ρισκάροντας φυσικά να πας σε άλλο που μπορεί να είναι και χειρότερα) ή παίρνεις ένα ζευγάρι ωτοασπίδες και τελειώνει η ιστορία
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Έγραψες πως κάνουν φασαρία στις 6 το πρωί και στην 1 τα ξημερώματα. Αυτές είναι ώρες κοινής ησυχίας. Το επόμενο βήμα θα ήταν μήνυση και σε 5 χρόνια που θα δικαστεί, ίσως σε αποζημιώσουν με κάποιο ποσό. 1
tz3s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Cham_eleon είπε Δεν κάνουν φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, απλα κάνουνε υπερβολική φασαρία τις υπόλοιπες ώρες που προσπαθώ να διαβάσω. Και η συνεχομενη φασαρια ειναι παρανομη αν γνωριζω καλα.. Οταν λες φασαρια εννοεις τσακωνονται συνεχεια? Μια λυση ειναι να κολλησεις χαρτι-ανακοινωση στην πολυκατοικια ζητωντας στο ζευγαρι του ταδε οροφου να μην κανει φασαρια συνεχεια... Καντους ρεζιλι 1
-WISE- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, tz3s είπε Και η συνεχομενη φασαρια ειναι παρανομη αν γνωριζω καλα.. Οταν λες φασαρια εννοεις τσακωνονται συνεχεια? Μια λυση ειναι να κολλησεις χαρτι-ανακοινωση στην πολυκατοικια ζητωντας στο ζευγαρι του ταδε οροφου να μην κανει φασαρια συνεχεια... Καντους ρεζιλι "Παρακαλώ το ζευγάρι του τρίτου ορόφου να μην κάνει έρωτα στη 1 τα ξημερώματα γιατί έχουμε και διάβασμα. Από τη διαχείριση" 2
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Και ώρες μη κοινής ησυχίας να είναι, υπάρχουν όρια ειδικά για φασαρία που γίνεται συστηματικά και όχι λόγω πχ μιας ανακαίνισης
Cham_eleon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, overpower είπε Και ώρες μη κοινής ησυχίας να είναι, υπάρχουν όρια ειδικά για φασαρία που γίνεται συστηματικά και όχι λόγω πχ μιας ανακαίνισης νομίζω κάτι σαν ανακαίνιση κανουν… σε αυτή την περίπτωση τι γινεται?
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Cham_eleon είπε νομίζω κάτι σαν ανακαίνιση κανουν… σε αυτή την περίπτωση τι γινεται? Στην ανακαινιση δεν μπορεις να κανεις πολλα μονο υπομονη. Εφοσον τηρουν τις ωρες κοινης ησυχιας.
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Cham_eleon είπε νομίζω κάτι σαν ανακαίνιση κανουν… σε αυτή την περίπτωση τι γινεται? Τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Αν ήμουν εγώ στην θέση σου και δεν είχα τις υπόλοιπες φασαρίες, τότε απλά θα έκανα υπομονή. Ίσως μπορέσεις να βρεις πάτημα, σε περίπτωση που η φασαρία συνεχίζεται και το μεσημέρι που είναι πάλι ώρες κοινής ησυχίας (3:30-5:30) Για τα υπόλοιπα, χτύπα με σκούπα ξερωγω στο ταβάνι. Ακόμα και αστυνομία να φέρεις, τι θα τους πεις, κάνουν "έρωτα" και ενοχλούν?
Cham_eleon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, overpower είπε Τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Αν ήμουν εγώ στην θέση σου και δεν είχα τις υπόλοιπες φασαρίες, τότε απλά θα έκανα υπομονή. Ίσως μπορέσεις να βρεις πάτημα, σε περίπτωση που η φασαρία συνεχίζεται και το μεσημέρι που είναι πάλι ώρες κοινής ησυχίας (3:30-5:30) Για τα υπόλοιπα, χτύπα με σκούπα ξερωγω στο ταβάνι. Ακόμα και αστυνομία να φέρεις, τι θα τους πεις, κάνουν "έρωτα" και ενοχλούν? σωστο και αυτό.... υπομονή τοτε...
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Και γω ειχα μια ρωσιδα απο κατω στο παλιο σπιτι και σχεδον καθε βραδυ περναγανε καλα με το αγορι της και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε. Καποια στιγμη την ξυλοφορτωσε ηρθε η αστυνομια και μετα απο 2 μηνες την κλεψανε και τελικα αλλαξε σπιτι.Παρεπιπτοντως πανεμορφη η ρωσιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα