Ison_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, ktf είπε Είναι βολικό να συγκρίνεις παράνομες συμπεριφορές που δεν αναφέρθηκαν πουθενά στο thread για να περάσεις το point σου. Αν κάποιος ενοχλήται από καθόλα νόμιμη και αντικειμενικά δικαιολογημένη φασαρία (ανακαίνιση, σεξ), δεν είμαι εγώ "μάγκας και καραμπουζουκλής" που λέω τα αυτονόητα, ούτε υπονόησα ότι είναι φασίστας και ψυχοπαθής. Το έθεσα με τρόπο που τον αναγκάζει να το δει από την απέναντι μεριά, πως θα του φαινότανε αν του τα κάνανε άλλοι. Αν ο op ήθελε να κάνει ανακαίνιση, σεξ, πάρτι ή δεν ξέρω γω τι από αυτές τις "δικαιολογημένες φασαρίες", στοιχηματίζω θα έβρισκε τον τρόπο να μην άφηνε κανέναν από τους γείτονες του στο τέλος τσαντισμένο. Οπότε έκανες quote τον cumulus, που αν και υπερβάλλει, ξέρει καλά τι λέει.
ktf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ison_ είπε Αν ο op ήθελε να κάνει ανακαίνιση, σεξ, πάρτι ή δεν ξέρω γω τι από αυτές τις "δικαιολογημένες φασαρίες", στοιχηματίζω θα έβρισκε τον τρόπο να μην άφηνε κανέναν από τους γείτονες του στο τέλος τσαντισμένο. Οπότε έκανες quote τον cumulus, που αν και υπερβάλλει, ξέρει καλά τι λέει. Το πρόβλημα μερικών είναι ότι είναι τόσο αποροφημένοι με τον μικρόκοσμό τους που δεν μπαίνουν στην θέση (δεν προσπαθούν καν) να κατανοήσουν τον απέναντι. Εχθές, και πολλές άλλες βραδιές, έβαλε η από πάνω μου το πλυντήριο αργά. Και όταν λέω αργά, εννοώ ότι το άκουγα στις 3 την νύχτα. Γνωρίζω όμως ότι η γυναίκα την μέρα δουλεύει και έχει έναν άντρα και τρία παιδιά (για όσους δεν γνωρίζουν, άπειρα πλυντήρια). Να τις κάνω παράπονο να τις πω τι? Λες εκείνη να μην είχε κάτι καλύτερο να κάνει βραδιάτικα? Τότε πρόλαβε, τότε το έβαλε πριν κοιμηθεί. Ζούμε σε πολυκατοικίες, καλώς ή κακώς δεν γίνονται να μένουν όλοι πάντα ικανοποιημένοι. Για πες μου δηλαδή πως θα έβρισκε ο op τρόπο να μην παραπονιούνται οι γείτονες? Θα τους περνούσε ηχομόνοση? Θα έλεγε τους μαστόρους να "μην βαράνε δυνατά"? Η φαντασία μου δεν πάει ως εκεί, εξήγησέ μου. 3
Ison_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ktf είπε Για πες μου δηλαδή πως θα έβρισκε ο op τρόπο να μην παραπονιούνται οι γείτονες? Θα τους περνούσε ηχομόνοση? Θα έλεγε τους μαστόρους να "μην βαράνε δυνατά"? Η φαντασία μου δεν πάει ως εκεί, εξήγησέ μου. Θα έπιανε τους γείτονες και θα τους έλεγε φιλικά για τρεις μέρες δείξτε λίγο κατανόηση. Επίσης, θα έλεγε στα μαστόρια να βάζουν τα κομπρεσέρ μετά τις 10 το πρωί. Και διάφορα άλλα τέτοια. Μη γράφω τώρα έκθεση. Αν θες να είσαι εντάξει μπορείς.
ktf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Ison_ είπε Θα έπιανε τους γείτονες και θα τους έλεγε φιλικά για τρεις μέρες δείξτε λίγο κατανόηση. Επίσης, θα έλεγε στα μαστόρια να βάζουν τα κομπρεσέρ μετά τις 10 το πρωί. Και διάφορα άλλα τέτοια. Μη γράφω τώρα έκθεση. Αν θες να είσαι εντάξει μπορείς. Επιλεκτικά διαβάζεις, ο OP είχε πρόβλημα με το διάβασμα στην εξεταστική, πως τον βοηθάει αν πιάσουν 10 το πρωί? Και πως θα επηρεάσει τον θόρυβο άμα τους πιάσει φιλικά. Το ρεζουμέ είναι να δείχνουμε και οι ίδιοι κατανόηση όχι μόνο να το ζητάμε από τους άλλους.
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ktf είπε Είναι βολικό να συγκρίνεις παράνομες συμπεριφορές που δεν αναφέρθηκαν πουθενά στο thread για να περάσεις το point σου. Αν κάποιος ενοχλήται από καθόλα νόμιμη και αντικειμενικά δικαιολογημένη φασαρία (ανακαίνιση, σεξ), δεν είμαι εγώ "μάγκας και καραμπουζουκλής" που λέω τα αυτονόητα, ούτε υπονόησα ότι είναι φασίστας και ψυχοπαθής. Το έθεσα με τρόπο που τον αναγκάζει να το δει από την απέναντι μεριά, πως θα του φαινότανε αν του τα κάνανε άλλοι. Εγω γενικα μιλησα,ουτε παραθεση σου εκανα,ουτε το nick σου ανεφερα πουθενα.Αλλα ξερεις τι λενε "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται". Μόλις τώρα, cumulus είπε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από cumulus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα