kitharas Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Atropos28 είπε Πρέπει να ναι Νο 5. Φαίνεται να έχει ανοιχτά λιγάκι τα πτερύγια χαμηλά. Νομίζω θες αλλαγή. Οποιαδήποτε Kaigelu Νο5 θα ναι πιστεύω καλά 1
kitharas Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου Admok M800 και Hongdian T1 Titanium. Ικανοποιητικές, προτιμώ Hongdian! 1
mp44christos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου On 06/06/2025 at 12:55, kitharas said: Admok M800 και Hongdian T1 Titanium. Ικανοποιητικές, προτιμώ Hongdian! Μεγειές. Εμένα μου αρέσει πολύ η admok. Ειδικά το ακριλικο είναι πολύ ωραίο και η bock εγγύηση. Δεν ξέρω αν η Schmidt μύτη ειναι καλύτερη. Παίζει στο μέλλον να το δοκιμάσω. Επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες. Περιμένω της majohn p139 black rock και p140 1
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 7 ώρες πριν, mp44christos είπε Οκ καλύτερο από γυναίκα. Τεράστια!! Καλορίζικη Εγώ έχω ερωτευτεί την hongdian T1...απίστευτη! 1
Kostas2203 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλη την ομάδα !! Όντας και εγώ αρκετά καμένος με τις πένες έφτιαξα κάποια ράφια για να είναι οργανωμένα τα μελάνια μου. Νομίζω θα σας αρέσουν ! 2
kitharas Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 19 ώρες πριν, Kostas2203 είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα !! Όντας και εγώ αρκετά καμένος με τις πένες έφτιαξα κάποια ράφια για να είναι οργανωμένα τα μελάνια μου. Νομίζω θα σας αρέσουν ! Μερακλής! Πολύ όμορφα! 19 ώρες πριν, Kostas2203 είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα !! Όντας και εγώ αρκετά καμένος με τις πένες έφτιαξα κάποια ράφια για να είναι οργανωμένα τα μελάνια μου. Νομίζω θα σας αρέσουν ! Στις 19/6/2025 στις 11:55 ΠΜ, mp44christos είπε Οκ καλύτερο από γυναίκα. Η Admok M800 πως σου φαίνεται από ποιότητα κατασκευής; Εμένα λίγο "φτηνή", πολλά φαγώματα το ακρυλικό της με το καλημέρα, βγάζοντας την από το κουτί.
mp44christos Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 21 minutes ago, kitharas said: Μερακλής! Πολύ όμορφα! Η Admok M800 πως σου φαίνεται από ποιότητα κατασκευής; Εμένα λίγο "φτηνή", πολλά φαγώματα το ακρυλικό της με το καλημέρα, βγάζοντας την από το κουτί. Αν δεν κάνω λάθος εσύ πήρες με μαύρο που μπορεί να μην είναι ακριλικό άλλα απλό πλαστικό. Το δικό μου μια χαρά κρατάει. Βέβαια, και να έχει γρατζουνιές δε θα φαινόντουσαν στο άσπρο.
kitharas Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Αν δεν κάνω λάθος εσύ πήρες με μαύρο που μπορεί να μην είναι ακριλικό άλλα απλό πλαστικό. Το δικό μου μια χαρά κρατάει. Βέβαια, και να έχει γρατζουνιές δε θα φαινόντουσαν στο άσπρο. Σωστά...δεν είναι γρατζουνιές αλλά buffs, αράχνες που λένε...Μάλλον δίκιο έχεις, πλαστικό είναι
kitharas Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου Να προσθέσω ότι τελικά το πλαστικό στις κινέζικες πένες είναι μαλακό, κακής ποιότητας ίσως. Σε αντίθεση με το ακρυλικό που είναι φοβερό!
mp44christos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 07/07/2025 at 08:38, kitharas said: Να προσθέσω ότι τελικά το πλαστικό στις κινέζικες πένες είναι μαλακό, κακής ποιότητας ίσως. Σε αντίθεση με το ακρυλικό που είναι φοβερό! Δοκίμασες κατι καινούριο; Prime day στο αμαζον. Εκπτωση σε ολες τις asvine. Ορμάτε αδέρφια! Χτυπησα μια j16 στα 46 ευρω και μια p36 στα 36 ευρω. Μου ήρθαν σήμερα οι hongdian 100, hongdian n11 και majohn p139 black rock. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου Ναι, Admok M400 και M800 σε ακρυλικο, πολύ καλύτερο υλικό όπως αναμένονταν 1
mp44christos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 hours ago, kitharas said: Που αποθηκεύετε τις πένες σας; εχω παρει μια θηκη/κουτι για 36 πενες με κουπονια εβγαινε 35 ευρω αν θυμαμαι. Εσυ βεβαια εισαι περιπτωσάρα. Η απαντηση για σενα ειναι και στα πατζακια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα