kitharas Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Στις 10/7/2025 στις 5:15 ΜΜ, mp44christos είπε εχω παρει μια θηκη/κουτι για 36 πενες με κουπονια εβγαινε 35 ευρω αν θυμαμαι. Εσυ βεβαια εισαι περιπτωσάρα. Η απαντηση για σενα ειναι και στα πατζακια σου. Χαχαχα ούτε καν!!!! Παίρνω αυτές τις 48άρες θήκες τύπου denim αλλά έχω την αίσθηση ότι γρατζουνάνε τα πλαστικά.... Σκεφτόμουν στο μέλλον αν έχω χώρο κάποιο τύπου συρτάρι...συμμαζευμένο με μικρό ύψος.
mp44christos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ On 12/07/2025 at 16:20, kitharas said: Χαχαχα ούτε καν!!!! Παίρνω αυτές τις 48άρες θήκες τύπου denim αλλά έχω την αίσθηση ότι γρατζουνάνε τα πλαστικά.... Σκεφτόμουν στο μέλλον αν έχω χώρο κάποιο τύπου συρτάρι...συμμαζευμένο με μικρό ύψος. Αυτό εδώ έχω : 2
kitharas Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Τέλειο! Αν πάρεις τα εσωτερικά μπορεί ίσως κάποιος μάστορας να σου φτιάξει συρταράκια. Από που το πήρες; Εγώ έχω αυτές: 1
mp44christos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ 15 minutes ago, kitharas said: Τέλειο! Αν πάρεις τα εσωτερικά μπορεί ίσως κάποιος μάστορας να σου φτιάξει συρταράκια. Από που το πήρες; Εγώ έχω αυτές: Από αλι το είχα πάρει στα 40 ευρώ αλλά δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχουν αυτά εδώ αλλά με τελωνείο. https://gopens.com/slotted-display-trays/ Εσύ έχεις τόσες πολλές που ίσως αξίζει να τα αγοράσεις και να πεις σε μαραγκό να σου κάνει συρτάρια.
kitharas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:34 μμ 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Από αλι το είχα πάρει στα 40 ευρώ αλλά δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχουν αυτά εδώ αλλά με τελωνείο. https://gopens.com/slotted-display-trays/ Εσύ έχεις τόσες πολλές που ίσως αξίζει να τα αγοράσεις και να πεις σε μαραγκό να σου κάνει συρτάρια. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι! Να πάρω τέτοια και να φτιάξω συρτάρια. 1
mp44christos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ (επεξεργασμένο) Αλλά δύο όνειρα! Το πρωτο jowo nib που δοκιμαζω. Πολυ καλυτερο απο bock. Για 80 ευρω αυτες οι δυο πενες τους εκλεψα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:39 μμ από mp44christos
kitharas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Αλλά δύο όνειρα! Το πρωτο jowo nib που δοκιμαζω. Πολυ καλυτερο απο bock. Για 80 ευρω αυτες οι δυο πενες τους εκλεψα. Μεγειές! Ποιά μοντέλα είναι; Και από που;;;;;;;
mp44christos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kitharas said: Μεγειές! Ποιά μοντέλα είναι; Και από που;;;;;;; Asvine j16 με jowo broad, Asvine p36 με asvine medium απο amazon.de Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:54 μμ από mp44christos 1
asdf84 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα παιδιά! Τελευταία είδα την asvine c2000 ebonite και μετά από καιρό είδα πένα να μου αρέσει, την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; 1
mp44christos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, asdf84 said: Καλησπέρα παιδιά! Τελευταία είδα την asvine c2000 ebonite και μετά από καιρό είδα πένα να μου αρέσει, την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Δεν πρέπει να την έχεις κάποιος από τους φανερους. Πάρε την και πες μας. Πρέπει να είναι πολύ καλή. Εγώ τώρα πατάω λίγο pause στις πένες γτ το εχω ξεχεσει το τελευταίο 6μηνο. Περιμένω Μονό την penbbs 556 και μετα οικονομια για μερικους μηνες. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από mp44christos 1
kitharas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17 ώρες πριν, asdf84 είπε Καλησπέρα παιδιά! Τελευταία είδα την asvine c2000 ebonite και μετά από καιρό είδα πένα να μου αρέσει, την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Δεν την έχω. Την ζαχάρωνα, αλλά το #8 nib είναι μεγάλο για μένα. Περιμένω Majohn T1 και Τ5 σε κόκκινο. Από τις νέες δε μου έχει κερδίσει κάτι το ενδιαφέρον... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα