kitharas Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Μου ήρθε η penbbs 556!παρα πολυ καλη. Η μύτη είναι mini fude. Κιθάρα νομίζω ότι θα σου κάνει αντί για ef. Υπέροχο ακριλικο. Ωραία φαίνεται! Οι fude δεν ειναι αυτές που "κοιτάν" προς τα πάνω;
mp44christos Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 hours ago, kitharas said: Ωραία φαίνεται! Οι fude δεν ειναι αυτές που "κοιτάν" προς τα πάνω; Ναι, άλλα αυτό είναι μίνι δηλ μια fine που κοιτάει λίγο προς τα πάνω.
MrsPeel Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 10/7/2025 στις 8:26 ΠΜ, kitharas είπε Που αποθηκεύετε τις πένες σας; Πριν από λίγα χρόνια αγόρασα αυτή την εκπληκτική δερμάτινη θήκη: https://www.galenleather.com/products/leather-zippered-5-slots-pen-case-navy-blue Αλλά αυτή είναι θήκη μεταφοράς και είναι για όσες έχω κατά καιρούς με μελάνι (currently inked). Για αποθήκευση αρχικά χρησιμοποιούσα το κουτί στο οποίο αγόρασα την κάθε πένα. Κάποια από αυτά είναι όμορφα, πχ της pilot vanishing point ή των pelikan. Αλλά όταν το σπίτι μου κινδύνευσε στις φωτιές του Ιουλίου του 2022 και το εγκατέλειψα μέσα στην άγρια νύχτα, κατάλαβα ότι τα πολύτιμα αντικείμενά μου πρέπει να τα έχω μαζεμένα. Τις πένες μου έκτοτε τις έχω σε κασετίνα- βαρελάκι (απλή σχολική, που την αγόρασα από τα perfect toys). Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί κάποιον ιδιαίτερο τρόπο φύλαξης.
mp44christos Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου On 26/07/2025 at 15:30, MrsPeel said: Πριν από λίγα χρόνια αγόρασα αυτή την εκπληκτική δερμάτινη θήκη: https://www.galenleather.com/products/leather-zippered-5-slots-pen-case-navy-blue Αλλά αυτή είναι θήκη μεταφοράς και είναι για όσες έχω κατά καιρούς με μελάνι (currently inked). Για αποθήκευση αρχικά χρησιμοποιούσα το κουτί στο οποίο αγόρασα την κάθε πένα. Κάποια από αυτά είναι όμορφα, πχ της pilot vanishing point ή των pelikan. Αλλά όταν το σπίτι μου κινδύνευσε στις φωτιές του Ιουλίου του 2022 και το εγκατέλειψα μέσα στην άγρια νύχτα, κατάλαβα ότι τα πολύτιμα αντικείμενά μου πρέπει να τα έχω μαζεμένα. Τις πένες μου έκτοτε τις έχω σε κασετίνα- βαρελάκι (απλή σχολική, που την αγόρασα από τα perfect toys). Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί κάποιον ιδιαίτερο τρόπο φύλαξης. Εξαρτάτε τη χρήση του καθένα. Εδώ ο κιθάρας μάλλον πρέπει να έχει 200+ Αυτός περιμένει οι πένες να τον σώσουν όχι αυτός τις πένες. Αν μιλάς για ακριβές πένες τότε αυτό με την κασετίνα είναι ότι χειρότερο. Μπορεις να παρεις κατι τετοιο υπαρχουν διαφορες μαρκες. https://www.stiloestile.com/en/pen-cases/pilot-roll-pen-case-blue 2
asdf84 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα !! Έπεσα επάνω σε κάτι πενάκια χειροποίητα σε χρυσό και είπα να ανεβάσω να θαυμάσετε και εσείς.. Δεν γνωρίζω τιμές αλλά μάλλον δεν θέλω να ξέρω κιόλας!! 😀 Επεξ/σία 29 Αυγούστου από asdf84 3
kitharas Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου Κοσμήματα πραγματικά, η δουλειά που έχει πέσει πάνω τους είναι απίστευτη! Μου φαίνονται custom made 2
mp44christos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Και ολα τα υπολοιπα απο το pinterest. 2 hours ago, asdf84 said: Καλησπέρα !! Έπεσα επάνω σε κάτι πενάκια χειροποίητα σε χρυσό και είπα να ανεβάσω να θαυμάσετε και εσείς.. Δεν γνωρίζω τιμές αλλά μάλλον δεν θέλω να ξέρω κιόλας!! 😀 To τελευταιο ειναι Vazir claro 200 euro κανει, και η φωτογραφια ειναι απο εδω https://www.reddit.com/r/fountainpens/comments/14rllq2/handengraved_nib_on_a_vazir_claro/Και ολα τα υπολοιπα απο το pinterest. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από mp44christos 2
mp44christos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Επιστροφή από τις διακοπές με Kaigelu 356 και majohn p141. Πάρα πολύ καλή η kaigelu και η majohn αλλά η p140 είναι καλύτερη. Στα άλλα νέα παρήγγειλα την asvine c2000 ebonite. 1
kitharas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, mp44christos είπε Επιστροφή από τις διακοπές με Kaigelu 356 και majohn p141. Πάρα πολύ καλή η kaigelu και η majohn αλλά η p140 είναι καλύτερη. Στα άλλα νέα παρήγγειλα την asvine c2000 ebonite. Στα άλλα νέα παρήγγειλα την asvine c2000 ebonite. WOW!!! Με το καλό! Προτιμώ την Kaigelu να σου πω, η άλλη ειναι μεγάλη για τα χέρια μου. Εγώ παρέγγειλα την Hongdian N12. Πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά και ποιοτική γραφή. Τσέκαρέ την. 1
mp44christos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, kitharas said: Στα άλλα νέα παρήγγειλα την asvine c2000 ebonite. WOW!!! Με το καλό! Προτιμώ την Kaigelu να σου πω, η άλλη ειναι μεγάλη για τα χέρια μου. Εγώ παρέγγειλα την Hongdian N12. Πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά και ποιοτική γραφή. Τσέκαρέ την. Με γιες. Την εχω τη N12. Πολυ καλη και εχει και λιγο bounce η μυτη της. 1
kitharas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Αρχίζω και εγώ να μπαίνω στον χώρο των piston fillers. Πήρα την Majohn P136 και είναι εντυπωσιακή στα χέρια μου!
mp44christos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 32 minutes ago, kitharas said: Αρχίζω και εγώ να μπαίνω στον χώρο των piston fillers. Πήρα την Majohn P136 και είναι εντυπωσιακή στα χέρια μου! Εχω παραγγειλει και την admok 28 vacuum filler με shmidt nib (οχι αυτη με το button filler). Ισως σε ενδιαφέρει Τσεκαρε τα ακολουθα: hongdian n7, n6, n1s, wingsung 629, 699, majohn p135, ti136 (την ειχε σε πολυ καλη τιμη μια περιοδο το αλι), Asvine p50, j16, p36, (υποθετω εχεις την π20) Τσεκαρε και την penbbs 556 αν και δεν εχει EF.
kitharas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Me button filler την πήρα αλλα δεν την δοκίμασα ακόμα, την vacuum δεν την έχω βρει Έχω hongdian n7, n6, n1s, wingsung 629, 699, Asvine p50, p36, p20 Αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα. Προς το παρόν παίζω με hongdian αρκετά (n12) 1
mp44christos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, kitharas said: Me button filler την πήρα αλλα δεν την δοκίμασα ακόμα, την vacuum δεν την έχω βρει Έχω Αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα. Εσυ παιδι μου εισαι αλλο λεβελ! Ποτε πρόλαβες; Πραγματικά, θελω να δω τη συλλογη σου. Αν δεν εχεις μπάνιο να κολημπας σε πενες θα απογοητευτώ. Υπάρχει κυρία να παραπονεθεί;
kitharas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, mp44christos είπε Εσυ παιδι μου εισαι αλλο λεβελ! Ποτε πρόλαβες; Πραγματικά, θελω να δω τη συλλογη σου. Αν δεν εχεις μπάνιο να κολημπας σε πενες θα απογοητευτώ. Υπάρχει κυρία να παραπονεθεί; Υπάρχει κυρία (η σύζυγος) που παραπονιέται. Τη συλλογή την έχω ξεκινήσει από το 2016 δειλά δειλά, και από το 2022 δυναμικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα