asdf84 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 2/9/2025 στις 8:17 ΠΜ, kitharas είπε Στα άλλα νέα παρήγγειλα την asvine c2000 ebonite. WOW!!! Με το καλό! Προτιμώ την Kaigelu να σου πω, η άλλη ειναι μεγάλη για τα χέρια μου. Εγώ παρέγγειλα την Hongdian N12. Πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά και ποιοτική γραφή. Τσέκαρέ την. Όταν με το καλό παραλάβεις asvine c2000 κάνε ένα αναλυτικό review εάν δεν σου κάνει κόπο. 😀
mp44christos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μου ήρθε η asvine c2000 σε ebonite με 1.1 stub. Απόλαυση με το stub! Και καταπληκτική! Τώρα αν άξιζε τα 70-80 ευρω εινια αλο θέμα. Η admok 28 με vacuum filler Και Schmidt nib! Νομίζω ότι μου αρέσουν καλύτερα τα Schmidt απο τα bock nibs. Και αυτή πάρα πολύ καλή!
kitharas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, mp44christos είπε Μου ήρθε η asvine c2000 σε ebonite με 1.1 stub. Απόλαυση με το stub! Και καταπληκτική! Τώρα αν άξιζε τα 70-80 ευρω εινια αλο θέμα. Η admok 28 με vacuum filler Και Schmidt nib! Νομίζω ότι μου αρέσουν καλύτερα τα Schmidt απο τα bock nibs. Και αυτή πάρα πολύ καλή! Ωραία η Admok! και οι δικές της μύτες ειναι καλές. Η C2000 δε με τραβάει ακόμα. Χθες εγώ παρέλαβα την Majohn N1, μια σχετικά παλιά pocket pen, η οποία είναι κουκλίστικη!
mp44christos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες On 10/09/2025 at 12:07, kitharas said: Ωραία η Admok! και οι δικές της μύτες ειναι καλές. Η C2000 δε με τραβάει ακόμα. Χθες εγώ παρέλαβα την Majohn N1, μια σχετικά παλιά pocket pen, η οποία είναι κουκλίστικη! Την έχω δει την N1. Αλλά δεν με ενθουσιάζουν οι pocket pens. Παρέλαβα άλλη μια asvine p20 με την καινούρια no6 μύτη stub. Απίστευτη καλύτερη από την stub της majohn p136.
stylish Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 7 minutes ago, mp44christos said: Την έχω δει την N1. Αλλά δεν με ενθουσιάζουν οι pocket pens. Παρέλαβα άλλη μια asvine p20 με την καινούρια no6 μύτη stub. Απίστευτη καλύτερη από την stub της majohn p136. Όμορφη. Από τι υλικό είναι;
mp44christos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 hour ago, stylish said: Όμορφη. Από τι υλικό είναι; Ακριλικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα