kitharas Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου Η fuliwen εξαιρετική. Μόνο μια περιεργη μυρωδιά έχει. Admok διάβασα άσχημα λογια και δεν προχώρησα στην αγορά της. Hongdian 100...δε με κερδίζει το σχέδιό της. Αλλα ίσως προχωρήσω και εγώ σε παραγγελία. Wingsung...εξαιρετική! Αλλά δεν είναι Asvine V126 νομίζω.
mp44christos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kitharas said: Η fuliwen εξαιρετική. Μόνο μια περιεργη μυρωδιά έχει. Admok διάβασα άσχημα λογια και δεν προχώρησα στην αγορά της. Hongdian 100...δε με κερδίζει το σχέδιό της. Αλλα ίσως προχωρήσω και εγώ σε παραγγελία. Wingsung...εξαιρετική! Αλλά δεν είναι Asvine V126 νομίζω. Ναι, Στην admok ειναι πως θα σου κατσει το nib τους. Εγω την πηρα με bock F. Μου άρεσε αυτο το χρώμα και ειπα ας μην παρω και 3η asvine p20. Μου λείπει η hongdian n11 απο τη συλλογη και υπαρχει σε καλη τιμη αν σε ενδιαφερει. Ενδιαφερουσα και η Ν25 αλλα θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη της. Στα αλλα νεα εχω αγορασει οτι fountain pen friendly notebook υπαρχει! Επεξ/σία 12 Μαϊου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου Την Ν11 την έχω και την χρησιμοποιώ, αξιόλογη. N25 δε μαρεσει εμφανισιακά. Προς το παρόν περιμένω το holy grail μου...Jinhao 10 σε Metal Gray
mp44christos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kitharas said: Την Ν11 την έχω και την χρησιμοποιώ, αξιόλογη. N25 δε μαρεσει εμφανισιακά. Προς το παρόν περιμένω το holy grail μου...Jinhao 10 σε Metal Gray Ναι ξέρω. Θα κάνεις πάρτι μόλις παραλάβεις! Επιπλέον το amazon έχει την asvine c2000 15%off. Εχει θέμα βέβαια και ξεραίνετε. Μου ήρθε και η hongdian n9 Επεξ/σία 13 Μαϊου από mp44christos 1
kitharas Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mp44christos είπε Θα κάνεις πάρτι μόλις παραλάβεις Την περιμένω πως και πως! Επίσης γράφω με την Jinhao 58 και δε περίμενα πόσο πολύ θα με βολέψει. Όπως κατάλαβες είμαι πιο πολύ του EDC παρά της crafted πένας. Θέλω να γράφω παντου και πάντα που λένε χωρίς να την λυπάμαι. Update: Ιδού! Επεξ/σία 13 Μαϊου από kitharas 1
kitharas Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 12/5/2025 στις 8:45 ΜΜ, mp44christos είπε Ναι, Στην admok ειναι πως θα σου κατσει το nib τους. Εγω την πηρα με bock F. Μου άρεσε αυτο το χρώμα και ειπα ας μην παρω και 3η asvine p20. Μου λείπει η hongdian n11 απο τη συλλογη και υπαρχει σε καλη τιμη αν σε ενδιαφερει. Ενδιαφερουσα και η Ν25 αλλα θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη της. Στα αλλα νεα εχω αγορασει οτι fountain pen friendly notebook υπαρχει! Γνώμη για την Admok; Ποιότητα κατασκευής γενικότερα; Σκέφτομαι την μαύρη
mp44christos Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 hours ago, kitharas said: Γνώμη για την Admok; Ποιότητα κατασκευής γενικότερα; Σκέφτομαι την μαύρη Θα σου απαντήσω σε κανέναν μήνα. Δνε την έχω ακόμα. 1
kitharas Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 15 ώρες πριν, mp44christos είπε Θα σου απαντήσω σε κανέναν μήνα. Δνε την έχω ακόμα. Είχα την αίσθηση ότι είναι αυτή με το άσπρο καπάκι...
mp44christos Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 2 hours ago, kitharas said: Είχα την αίσθηση ότι είναι αυτή με το άσπρο καπάκι... Αυτή η φωτογραφία ηταν απο το aliexpress.
kitharas Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 23 λεπτά πριν, mp44christos είπε Αυτή η φωτογραφία ηταν απο το aliexpress. Πονηρέ!!! Παρήγγειλα τη μαύρη, bock EF nib. 1
mp44christos Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 2 hours ago, kitharas said: Πονηρέ!!! Παρήγγειλα τη μαύρη, bock EF nib. ξεχασα να ανφερω οτι το αποκορύφωμα ειναι αυτο "Wingsung 630/ADMOK 800 Raden Pattern Maki-e" (βαλε το στο γκοογλε).
kitharas Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 6 ώρες πριν, mp44christos είπε ξεχασα να ανφερω οτι το αποκορύφωμα ειναι αυτο "Wingsung 630/ADMOK 800 Raden Pattern Maki-e" (βαλε το στο γκοογλε). Αχ τις ξέρω....φοβερές... 1
mp44christos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 15/05/2025 at 20:36, kitharas said: Αχ τις ξέρω....φοβερές... Βγήκε η Majohn p140 (Σαν την p139 άλλα tropedo σχήμα και διάφανη με ακριλικό) με νο 8 μύτη. Τη χτύπησα αβίαστα. 49 ευρώ έβγαινε με τα κουπόνια. Επεξ/σία 19 Μαϊου από mp44christos 1
mp44christos Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Έχουμε αρκετή κίνησή στις κινέζικές πένες. 2 νεα μοντέλα που τα ζαχαρώνω ειναι Asvine c2000 με εβονιτη! Και p139 σε νεο ακριλικό!
kitharas Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου P139...όνειρο! Περιμένω Jinhao 58 με νέο ακρυλικό. Αλλά έχω φάει πακέτο με τα δέματα, έχουν αργήσει απελπιστικά πολύ. Δε ξέρω τι συμβαίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα