Eλληνας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα παραγγελία από Ελληνικό μαγαζί στις 4/10/2018 με PayPal Μαγαζί 5/10/2018 Στέλνω εμαιλ και τους ενημερώνω για την παραγγελία και ότι τα χρήματα τα βλέπω ακόμα στην κάρτα 5/10/2018 με ενημερώνουν πως τα χρήματα έχουν δεσμευτεί μέσω του paypal και λογικά σε 1-2 εργάσιμες αφαιρούνται 10/10/2018 έφτασε το δέμα στα χέρια μου και τους ενημερώνω πως το παρέλαβα και πως τα χρήματα φαίνονται ακόμα και στην κάρτα μου 11/10/2018 με ενημερώνουν πως η πληρωμή έχει γίνει κανονικά και πως έχουν πάρει τα χρήματα ✔️ Paypal 11/10/2018 στέλνω μήνυμα με την φόρμα επικοινωνίας στην paypal και τους ενημερώνω 11/10/2018 μου λένε πως βλέπουν την συναλλαγή να έχει ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με την κάρτα μου και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα μου (εθνική) ✔️ Εθνική τράπεζα (έχω συνδέσει την κάρτα της εθνικής με την paypal) Μετά από λίγες μέρες πάω στην εθνική τράπεζα και ενημερώνω τον υπάλληλο που ήταν στο γραφείο Ελεγξε την κάρτα και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το μαγαζί κάποια στιγμή και ότι είναι δεσμευμένα✔️ Περίπου 2 μήνες μετά ξανά στην εθνική τράπεζα 7/1/2019 ενημερώνω έναν υπάλληλο στο γραφείο του με τα παραπάνω μου είπε πως θα στείλει αίτημα στην πληροφορική για να το ελέγξουν και πως είναι κάποιο δικό τους πρόβλημα (μάλλον κάτι κόλλησε) 15/1/2019 ξανά πέρασα από την εθνική τράπεζα και με ενημέρωσε πως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απάντηση και μου έδωσε την κάρτα του ώστε να πάρω τηλ για να μην ταλαιπωρούμαι 23/1/2019 με παίρνουν τηλέφωνο από την εθνική τράπεζα όπου ήταν ο ίδιος και με ενημέρωσε πως τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν και πως μπορώ να τα ξανά χρησιμοποιήσω ✔️ Στην τελική παρέλαβα το δέμα χωρίς να πληρώσω κάτι, το μαγαζί πήρε τα χρήματα του, στην paypal μου είχαν πει πως τα βλέπουν όλα εντάξει χωρίς κανένα πρόβλημα και το ίδιο στην εθνική Με αυτά τα χρήματα είχα αγοράσει κάτι οπότε γιατί να μου τα επιστρέψουν? Χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμα ώστε να είμαι καλυμμένος με την τράπεζα εθνική, paypal? Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς? Σκέφτομαι να ξανά πάω στην τράπεζα η δεν χρειάζεται ? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Eλληνας
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Τι μπερδεύεις τράπεζες και μαγαζιά και ολα αυτα Ειναι απλο στο λογαριασμό σου στο παυπαλ τι λέει για την συναλλαγή, ανέβασε εδω το transaction να σου πουμε 1
bill987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δλδ αγόρασες κάτι Χ αξίας (ελπίζω να ήταν μεγάλης), σου λέει το μαγαζί ότι πληρώθηκε, η paypal σου λέει όλα καλά είναι και η τράπεζα σου επιστρέφει λεφτά, το άγχος πιο είναι ??? Αν στα ζητήσει το μαγαζί απλά τα πληρώνεις τότε!!! 1
Eλληνας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι μπερδεύεις τράπεζες και μαγαζιά και ολα αυτα Μάλλον δεν καταλάβατε πως η κάρτα μου είναι περασμένη στην paypal οπού με τον λογαριασμό της paypal τραβάω χρήματα... τα χρήματα δεσμεύτηκαν και αποδεσμεύτηκαν στην κάρτα της εθνικής Το μαγαζί με ενημέρωσε πως πήρε κανονικά τα χρήματα και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ειναι απλο στο λογαριασμό σου στο παυπαλ τι λέει για την συναλλαγή, ανέβασε εδω το transaction να σου πουμε Δυστυχώς δεν γνώριζα πως θα βοηθούσε.. Το πόσο, η ονομασία του μαγαζιού, τα τελευταία ψηφία της κάρτα μου, αριθμός τιμολογίου και το αναγνωριστικό συναλλαγής ΦΥΣΙΚΑ και είναι κριμένα άλλωστε δεν σας χρειάζονται.. Η παραγγελία έγινε λίγα λεπτά πριν αλλάξει η μέρα 3 λεπτά πριν, bill987 είπε Δλδ αγόρασες κάτι Χ αξίας (ελπίζω να ήταν μεγάλης), σου λέει το μαγαζί ότι πληρώθηκε, η paypal σου λέει όλα καλά είναι και η τράπεζα σου επιστρέφει λεφτά, το άγχος πιο είναι ??? Αν στα ζητήσει το μαγαζί απλά τα πληρώνεις τότε!!! Το μαγαζί πήρε κανονικά τα χρήματα του..
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ε τότε win-win Αλλά για το πόσο μιλάμε;
georgerov Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Το πιο πιθανό είναι το μαγαζί να είδε την δέσμευση των χρημάτων αλλά να μην έκανε claim funds ποτέ, και έτσι μετά από Χ διάστημα αποδευσμεύονται αυτόματα.
Eλληνας Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 9:31 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ειναι απλο Στις 23/1/2019 στις 9:56 ΜΜ, Eλληνας είπε Στις 23/1/2019 στις 9:31 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ειναι απλο στο λογαριασμό σου στο παυπαλ τι λέει για την συναλλαγή, ανέβασε εδω το transaction να σου πουμε Δυστυχώς δεν γνώριζα πως θα βοηθούσε.. Το πόσο, η ονομασία του μαγαζιού, τα τελευταία ψηφία της κάρτα μου, αριθμός τιμολογίου και το αναγνωριστικό συναλλαγής ΦΥΣΙΚΑ και είναι κριμένα άλλωστε δεν σας χρειάζονται.. Μάλλον είστε ο μοναδικός μέχρι στιγμής που γνωρίζει απο αυτα και περιμένω την απάντηση σας ωστε να μου λύσετε το πρόβλημα (αν ειναι πρόβλημα) Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα