drioraen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 εχω ενα θεμα και θελω να παω στον εισαγγελεα.δεν θελω να καταθεσω μυνηση αλλα θα το κανω και αυτο.το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνουν να μπω στο γραφειο του. υπαρχει ενας αστυφυλακας εξω απο το γραφειο.οποτε πηγαινω (09.00-13.00) και μου λεει να περιμενω.Ειμαι υποχρεωμενος να περιμενω? εννοειτε οταν δεν εχει αλλο κοσμο μετα απο αρκετη ωρα μου η να μιλησω με την γραμματεα του εισαγγγελεα η οτι ο εισαγγελεας εχει εδρα και δεν μπορω να τον δω. επισης υπαρχει και αντιεισαγγελεας που ειναι το ιδιο νομιζω.αν ο εισαγγελεας εχει οντως εδρα θα μπορουσα να απευθυνθω στον αντιεσαγγελεα νομιζω. Ειναι ολοφανερο οτι προσπαθουν να με αποτρεψουν.προσωπικα μου φαινετε γελοιο να μην αφηνουν τον πολιτη να εχει ελευθερη προσβαση στον εισαγγελεα. Σκεφτομαι να παω και να μπω στο γραφειο του χωρις να ζητησω την αδεια απο κανεναν.Τι προβλεπει ο νομος? μπορω να το κανω αυτο?
TechnoState Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 .... αρχικά, με επιστολή στην οποία θα ζητάς να απαντηθεί, δοκίμασες?? Δεν σε καλύπτει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου κ συγκεκριμένα ο αστυνομικός διευθυντής του, που θα είναι κ πιο εύκολα προσβάσιμος? Σίγουρα θα γνωρίζει πολλά περισσότερα κ ο "συνήγορος του πολίτη" γι αυτό. Μετά, υπάρχουν κ κύκλοι δικηγόρων, που διατηρούν καλές κ κοντινές σχέσεις (με εισαγγελείς κ δικαστικό σώμα γενικότερα) οπότε μένει να βρεις τον κατάλληλο ενδιάμεσο. 1
solton57010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Να φανταστώ θέλεις εισαγγελική παραγγελία για παράπονα. Αν όντως εχει αστυνομικό και σου λέει να περίμενεις και μπουκαρεις μέσα με το έτσι θέλω σε βλέπω 100% στο αυτοφωρο (γενικά οι εισαγγελεις έχουν κολλήματα με τέτοια θέματα). Αν ο εισαγγελέας είναι παρών(στο γραφείο) δεν μπορείς να πας στον αντεισαγγελέα (και να πας δεν θα σε δεχτεί). Οπότε ή ακούς τον αστυνομικό και περιμένεις μέχρι να σε δεχτεί ή δοκίμασε να μιλήσεις με την γραμματεία της εισαγγελειας αν είναι προσβάσιμη μήπως σε εξυπηρετησουν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, drioraen said: εχω ενα θεμα και θελω να παω στον εισαγγελεα.δεν θελω να καταθεσω μυνηση αλλα θα το κανω και αυτο.το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνουν να μπω στο γραφειο του. υπαρχει ενας αστυφυλακας εξω απο το γραφειο.οποτε πηγαινω (09.00-13.00) και μου λεει να περιμενω.Ειμαι υποχρεωμενος να περιμενω? εννοειτε οταν δεν εχει αλλο κοσμο μετα απο αρκετη ωρα μου η να μιλησω με την γραμματεα του εισαγγγελεα η οτι ο εισαγγελεας εχει εδρα και δεν μπορω να τον δω. επισης υπαρχει και αντιεισαγγελεας που ειναι το ιδιο νομιζω.αν ο εισαγγελεας εχει οντως εδρα θα μπορουσα να απευθυνθω στον αντιεσαγγελεα νομιζω. Ειναι ολοφανερο οτι προσπαθουν να με αποτρεψουν.προσωπικα μου φαινετε γελοιο να μην αφηνουν τον πολιτη να εχει ελευθερη προσβαση στον εισαγγελεα. Σκεφτομαι να παω και να μπω στο γραφειο του χωρις να ζητησω την αδεια απο κανεναν.Τι προβλεπει ο νομος? μπορω να το κανω αυτο? Εάν βρίσκεσαι σε Εισαγγελία που έχει συγκεκριμένο Εισαγγελέα Ακροάσεων (π.χ. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Πάτρα), τότε η πρόσβαση στον Εισαγγελέα είναι ελεύθερη για τον πολίτη αλλά τη ροή του κόσμου (να μην μπαίνουν όλοι μαζί, να υπάρχει μια σειρά) την κανονίζει αστυνομικό όργανο. Δεν μπουκάρεις έτσι. Και φυσικά είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις. Εάν το θέμα για το οποίο θέλεις να δεις τον Εισαγγελέα είναι κλήση για παράπονα ή για συστάσεις σε κάποιον, τουλάχιστον στην Εισαγγελία Αθηνών (υποψιάζομαι και στις άλλες Εισαγγελίες) η εισαγγελική παραγγελία για παράπονα έχει καταργηθεί. Πας κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ζητάς να κληθεί ο τάδε για συστάσεις. 5 1
TechnoState Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 @paredwse ..... παραπάνω απο αυτό (αστυνομικό τμήμα- διοικητής τοπικού αστ. τμήματος) κ εφόσον δεν υπάρχει εισαγγελέας ακροάσεων στην περιοχή, υπάρχουν άλλες επιλογές??? ....Πληροφοριακά πάντα
solton57010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ε 11 λεπτά πριν, TechnoState είπε @paredwse ..... παραπάνω απο αυτό (αστυνομικό τμήμα- διοικητής τοπικού αστ. τμήματος) κ εφόσον δεν υπάρχει εισαγγελέας ακροάσεων στην περιοχή, υπάρχουν άλλες επιλογές??? ....Πληροφοριακά πάντα Εαν θελεις να κανεις παραπονα η διαδικασια ειναι εισαγγελια (για να παρεις εισαγγελικη παραγγελια παραπονων) - αξιωματικος υπηρεσια α.τ. της περιοχης για να παραδοσεις την εισαγγελικη παραγγελια και να εκτελεστει. Σε οποιαδηποτε αλλη ενεργεια ακόμα και αν πας στον α.τ. πρωτα και αυτο δράσει αυτοβούλως δεν θα εισαι καλλυμένος . Τώρα αν αυτό που θέλεις αφορά διατάραξη κοινής ησυχίας και λοιπές παρόμοιες περιπτώσεις μπορείς να καλέσεις το 100 ή να πας αυτοπροσόπως στο α.τ. της περιοχής . Εισαγγελέας ακροάσεων δεν υπάρχει παντού ,όπου δεν υπάρχει πας στον εισαγγελέα που έχει στο δικαστικό μέγαρο της περιοχής σου.Το να περιμένεις δεν το γλιτώνεις σε καμία από τις 2 περιπτώσεις.
vagos789 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μιλα με την γραμματεια Οι εισαγγελεις ειναι πολυ κολλημενα ατομα,δεν θες να τους εκνευρισεις,αυτος μπορει να δουλευει σε μια υποθεση εμποριας οργανων και εσυ να θες να μπουκαρεις να πεις οτι ο γειτονας μετακινει τον καδο σκουπιδιων,θα σε παρει και θα σε σηκωσει 9 1
takoulou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα... Εχει εισαγγελεα ακροασεων στις μεγαλες πολεις... Θα πας εκει μονο αν εχεις πολυ σοβαρη καταγγελια - προταση να κανεις... Εφοσον εχεις και καποια αποδεικτικα... Αλλιως δεν θα σε δεχτει...
duende Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, vagos789 είπε Μιλα με την γραμματεια Οι εισαγγελεις ειναι πολυ κολλημενα ατομα,δεν θες να τους εκνευρισεις,αυτος μπορει να δουλευει σε μια υποθεση εμποριας οργανων και εσυ να θες να μπουκαρεις να πεις οτι ο γειτονας μετακινει τον καδο σκουπιδιων,θα σε παρει και θα σε σηκωσει η να περιμενει να δει τι θα γινει με τα αναδρομικα του. ακομα πιο σημαντικο 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, TechnoState said: @paredwse ..... παραπάνω απο αυτό (αστυνομικό τμήμα- διοικητής τοπικού αστ. τμήματος) κ εφόσον δεν υπάρχει εισαγγελέας ακροάσεων στην περιοχή, υπάρχουν άλλες επιλογές??? ....Πληροφοριακά πάντα Αν δεν υπάρχει Εισαγγελέας ακροάσεων, υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ (υποχρεωτικά εκ του νόμου) Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Πηγαίνει κάποιος στην τοπική εισαγγελία και ζητά να τον δει. Μπορεί να μην τον δει αμέσως (αν είναι εκτός γραφείου σε κάποια έρευνα ή σε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση) αλλά θα τον δει, ο Εισαγγελέας ακούει όλους. 1 1
drioraen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Που ειναι γραμμενο σε ποιον νομο οτι ειμαι υποχρεωμενος να περιμενω? και δεν μπορω να μπω ετσι? (αν και εφοσον δεν εχει αλλο κοσμο?) το τι θελω τον εισαγγελεα δεν θα αναφερω επι της παρουσης.το μονο που με ενδιαφεσει να σιγουρεψω ειναι πως γινεται η προσβαση σε αυτον. το προβλημα μου ειναι εξαιρετικα σημαντικο για μενα.το τι μελλει γεννεσθαι οπως λενε μερικοι παραπανω εαν μπω χωρις αδεια απο τον αστυνομικο και την γραμματεα που δεν προκειτε να δωσουν οπως σας ειπα το γνωριζω.θελω να δω τι νομος υπαρχει που το απαγορευει αυτο.το να μπω χωρις αδεια.δεν νομιζω οτι φοβαμαι οτι και να μου κανουν εκτος αν απαγορευεται απο τον νομο.το να τους εκνευρισω δεν ειναι παρανομο.
gaius germanicus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εξαρτάται τι θες να του πεις,αν είναι να ρουφιανεψεις κάποιον ότι πήγε μέχρι την Δευτέρα Γυμνασίου αντί για την τρίτη θα σε δεχθεί αμέσως.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, drioraen said: Που ειναι γραμμενο σε ποιον νομο οτι ειμαι υποχρεωμενος να περιμενω? και δεν μπορω να μπω ετσι? (αν και εφοσον δεν εχει αλλο κοσμο?) το τι θελω τον εισαγγελεα δεν θα αναφερω επι της παρουσης.το μονο που με ενδιαφεσει να σιγουρεψω ειναι πως γινεται η προσβαση σε αυτον. το προβλημα μου ειναι εξαιρετικα σημαντικο για μενα.το τι μελλει γεννεσθαι οπως λενε μερικοι παραπανω εαν μπω χωρις αδεια απο τον αστυνομικο και την γραμματεα που δεν προκειτε να δωσουν οπως σας ειπα το γνωριζω.θελω να δω τι νομος υπαρχει που το απαγορευει αυτο.το να μπω χωρις αδεια.δεν νομιζω οτι φοβαμαι οτι και να μου κανουν εκτος αν απαγορευεται απο τον νομο.το να τους εκνευρισω δεν ειναι παρανομο. Άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα - Απείθεια "Με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών τιμωρείται όποιος, ύστερα από νόμιμη πρόσκληση, αρνείται σε κάποιον από τους υπαλλήλους του άρθρου 13, παρ. α', χωρίς αντίσταση, την υπηρεσία ή συνδρομή που οφείλεται κατά το νόμο ή την είσοδο σε οποιοδήποτε μέρος για να επιχειρηθεί κάποια νόμιμη υπηρεσιακή ενέργεια." Το οποίο, σε απλά ελληνικά, σημαίνει ότι οφείλεις να υπακούς στις εντολές των υπαλλήλων του Κράτους (όπως για παράδειγμα του αστυνομικού οργάνου που βρίσκεται έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα ή του υπαλλήλου της Εισαγγελίας και οριοθετεί τη ροή εισερχόμενων στο γραφείο του Εισαγγελέα). Ορίστε ο νόμος που σου απαγορεύει να μπουκάρεις όπου γουστάρεις. 5 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει βεβαια περιπτωση να περιμενει καποιος απ εξω χωρις κοσμο γιατι ο εισαγγελεας ή καποιος γενικα πισω από πορτα είναι στο ...facebook ή στην insomnia !! Ελπιζω να μην με ακουει καποιος εισαγγελεας ή άλλος που τον αφορα . Πλακα κανω...Καλημέρα ! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Vasivouzoukos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαρχει βεβαια περιπτωση να περιμενει καποιος απ εξω χωρις κοσμο γιατι ο εισαγγελεας ή καποιος γενικα πισω από πορτα είναι στο ...facebook ή στην insomnia !! Ελπιζω να μην με ακουει καποιος εισαγγελεας ή άλλος που τον αφορα . Πλακα κανω...Καλημέρα ! Οι ΟΠΚΕ κατευθύνονται στο σπίτι σου με βαριοπούλα και έτοιμοι να σπάσουν την πόρτα και να μπουκάρουν (όπως θα μπουκάρει και ο θεματοθέτης στο γραφείο του εισαγγελέα). Δυστυχώς το ''πλάκα κάνω'' δεν σε σώζει, δίεπραξες κακούργημα και δεν σε σώζει τίποτα 😢
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα