Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες μου κάνει εντύπωση πως στα πρόσφατα συλλαλητήρια δεν είχαμε πιτσιρικάδες τύπου charpu να κάνουν βόλτες με τα γρήγορα drones πάνω από τα ματ

Ακόμα και σε αυτό είμαστε τόσο πίσω στην Ελλάδα?

Η μήπως υπάρχει ομπρελά πάνω από τη βουλή που δεν πετανε τα drone

• Confused 1
Δημοσ.

Εγω αμα ειχα δε θα το πεταγα εκει. Δεν νομιζω να επιβιωνε

Εδω ειχα σκοπο να κατεβω να βγαλω φωτογραφιες και παλι καλα που δε πηγα :P

Δημοσ.

Απ οτι εχω καταλαβει η βουλη δεν ειναι no-fly zone (δεν υπαρχει δλδ "ομπρελα") , αλλα ολες οι υπερπτησεις drone απο πανω της ενεργοποιουν την αντιδραση της αστυνομιας σε μερες χωρις συλλαλητηρια.

Προφανως σε μερες που υπαρχει επιχειρισιακο σχεδιο απο τα ΜΑΤ, ειναι ακομα πιο αυστηρη η αντιμετωπιση. επομενως το "να κάνουν βόλτες με τα γρήγορα drones πάνω από τα ματ" οπως λες δεν παιζει.

Επισης, για το αν ειμαστε πισω σαν χωρα, θα ηθελα πολυ να δω πώς αντιδρα π.χ. η riot police του UK, αν πεταξουν απο πανω τους drone εν μεσω επιχειρισης. Θα του εκαναν χαιρετουρες;

• Moderators
Δημοσ.

Ότι είπε ο από πάνω. Ακόμη και να μην τον απασχολούσε κάποιον θα προσπαθούσε να το ριξει απλά για την πλάκα του επειδή ξέρει ότι δεν θα τον έβρισκε κάνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Drones την Κυριακή υπήρχαν αρκετά αλλά πετούσαν προφανώς αρκετά ψηλά, όπως υπήρχαν επίσης και drones της ΕΛ.ΑΣ !

Επεξ/σία από PCAPTURES
Δημοσ.

Παιδιά μιλώ για diy drone που δεν τα πιάνει καμιά απαγόρευση και ομπρελά

Δεν μιλώ για dji και λοιπές νόμιμες μάρκες

Παντος πιστεύω ότι θα ειχε τρομερή πλακά καθώς αν πάταγαν στα 50 μέτρα ψηλά δεν θα μπορούσε κανένας να τα ρίξει και θα πάθαιναν τρομερή πλάκα οι ματατζιδες

Τώρα δεν πιστεύω η ελας να εχει συστήματα που τα κατεβάζουν

• Confused 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Παιδιά μιλώ για diy drone που δεν τα πιάνει καμιά απαγόρευση και ομπρελά

Δεν μιλώ για dji και λοιπές νόμιμες μάρκες

Παντος πιστεύω ότι θα ειχε τρομερή πλακά καθώς αν πάταγαν στα 50 μέτρα ψηλά δεν θα μπορούσε κανένας να τα ρίξει και θα πάθαιναν τρομερή πλάκα οι ματατζιδες

Τώρα δεν πιστεύω η ελας να εχει συστήματα που τα κατεβάζουν

ναι δε θα μπορουσαν να κοιμηθουν οι ματατζηδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...