zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Έχω την κάρτα γραφικών ASUS R9 270X έχω κάνει αναβάθμιση MOBO και CPU (την κάρτα την είχα) θέλω να ρυθμίσω τους ανεμιστήρες της κάρτας ώστε οταν είναι σε full load δηλαδή παιχνίδια, ταινίες κλπ να ανεβάζουν αυτόματα στροφές ώστε να την κρατάνε ''δροσερή'' έψαξα στο BIOS της MOBO όμως δεν βρήκα κάτι για την GPU έχει μόνο για την CPU και τα case fans, κατέβασα το GPU Tweek όμως δεν βρήκα την ρύθμιση που ψάχνω γνωρίζει κάποιος επί του θέματος;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) απο την μητρική δεν θα βρεις τέτοια ρύθμιση. Ο adrenalin μπορεί να κάνει τέτοια μέσα απο τις ρυθμίσεις του (κοινώς το control panel της κάρτας), δυστυχώς δεν έχω amd gpu για να σε κατευθυνω περισσότερο. η κάρτα γραφικών δεν είναι σε καμία περίπτωση σε πλήρη φόρτο στην αναπαραγωγή ταινίας, ουτε καν σε 4Κ με υψηλό bitrate. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Xristaras12 1
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το βρήκα στο GPU Tweek τελικά να είναι καλά το youtube ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αν κάποιος έχει κατα νού κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για τα ανεμιστήρια ας ποστάρει.
Kostas-Skam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) MSI Afterburner το καλυτερο που ξερω και χρησιμοποιω για την δικη μου καρτα. Μπορεις μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος να φτιαξεις δικο σου profile και να βαλεις προαιρετικα στο taskbar να φαινονται οι θερμοκρασιες των cpu, gpu. https://imgur.com/a/mi0yCTf Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Kostas-Skam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα