PC_MAGAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Γλώσσες προγραμματισμού: κριτήρια επιλογής Το κριτήριο είναι 1: βγάζεις λεφτά από κάποια Χ-Ψ τεχνολογία ε τότε είναι καλή. Απλά πρέπει να δεις ΤΙ είδους τεχνολογίες πρέπει να αξιοποιήσεις για να λύσεις ένα Χ-Ψ πρόβλημα. Ακόμα πρέπεις να δεις ΤΙ εφαρμογές θες να αναπτύξεις. Και ουκ ολίγες φορές θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τεχνολογίες που ΣΙΧΑΙΝΕΣΕ. 1
Bloodskin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 C για εκμαθηση computer science ( + αλγοριθμοι , +δομες) Python η Java , specializing για απασχοληση στο χωρο τουλαχιστον αυτο ακολουθω εγω 7 λεπτά πριν, Bloodskin είπε C για εκμαθηση computer science ( + αλγοριθμοι , +δομες) Python η Java , specializing για απασχοληση στο χωρο τουλαχιστον αυτο ακολουθω εγω να προσθεσω πως με ενδιαφερουν τα distributed applications κυριως απ την πλευρα του server γιατι ουσιαστικα το προβλημα ειναι που προσδιοριζει το εργαλειο αλλος που ασχολειται πχ. με android client apps θα πει javascript,css,sqlite κλπ.
solarpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Δεν ξέρω αν γράφει κανείς js monoliths για να δούμε αν όντως ισχύει αυτό. ένα ωραίο άρθρο σχετικά με js monolith, http://www.richardrodger.com/monolithic-nodejs
Jeiko_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 3:18 ΜΜ, solarpower είπε Javascript. Είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στις ιστοσελίδες. Πολύ σωστός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα