Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, περιμενα κατι παπουτσια που εκανα παραγγελια στις 18/1/19 απ'το nike.com και σημερα ηταν να ερθουν.

online βλεπω πως ηρθαν σπιτι μου απο την ups και δεν με βρηκαν (Ο παραλήπτης δεν ήταν διαθέσιμος για παράδοση.) ενω ημουν σπιτι.

τεσπα, πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αυτα που βλεπω και online και μου εδωσαν επιλογη να παραλαβω στο κορωπι η να ερθουν δευτερα. 

μου φανηκε περιεργο που δεν με πηραν τηλεφωνο οπως εχει τυχει με αλλες εταιριες courier.

ειπα στην κοπελα που μιλησαμε να το στειλει πισω το πακετο και βλεπω online (Μια αλλαγή παράδοσης για αυτό το δέμα βρίσκεται σε εξέλιξη. / Το δέμα θα επιστραφεί στον αποστολέα.)

ειχα κανει την πληρωμη μεσο paypal, τωρα τι πρεπει να κάνω για να παρω πισω τα λευτά μου;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billaros1984 είπε

Καλησπερα, περιμενα κατι παπουτσια που εκανα παραγγελια στις 18/1/19 απ'το nike.com και σημερα ηταν να ερθουν.

online βλεπω πως ηρθαν σπιτι μου απο την ups και δεν με βρηκαν (Ο παραλήπτης δεν ήταν διαθέσιμος για παράδοση.) ενω ημουν σπιτι.

τεσπα, πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αυτα που βλεπω και online και μου εδωσαν επιλογη να παραλαβω στο κορωπι η να ερθουν δευτερα. 

μου φανηκε περιεργο που δεν με πηραν τηλεφωνο οπως εχει τυχει με αλλες εταιριες courier.

ειπα στην κοπελα που μιλησαμε να το στειλει πισω το πακετο και βλεπω online (Μια αλλαγή παράδοσης για αυτό το δέμα βρίσκεται σε εξέλιξη. / Το δέμα θα επιστραφεί στον αποστολέα.)

ειχα κανει την πληρωμη μεσο paypal, τωρα τι πρεπει να κάνω για να παρω πισω τα λευτά μου;

Δεν καταλαβαίνω γι ποιο λόγο έκανες άρνηση παραλαβής επειδή σου είπαν παραδοση Δευτέρα...;!;!;

Πολυ πιθανό σε τέτοια περίπτωση να καθυστερήσεις να βγάλεις άκρη ή να επιβαρυνθείς τα έξοδα αποστολής (και επιστροφής) και το θεωρώ απολύτως λογικό αν συμβεί!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Για να κινείτε το χρήμα  :) :)

Δεν καταλαβαίνω γιατί πι περισσότεροι γίνονται τόσο αρνητικοί σε τέτοιες περιπτώσεις...

Το ποιο πιθανό είναι να μετάνιωσε την αγορά  😛 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί πι περισσότεροι γίνονται τόσο αρνητικοί σε τέτοιες περιπτώσεις...

Το ποιο πιθανό είναι να μετάνιωσε την αγορά  😛 

Δεν ηματε αρνητικοί, αλλα το να διαβάζεις οτι καποιος έστειλε πισω κατι επειδή δεν μπόρεσε να το παραλάβει συγκεκριμένη μερα ειναι λιγο, πως να το κάνουμε

Ας ανοίξει λοιπόν dispute ο φίλος στο paypal και να τους εξηγήσει οτι δεν τα θέλει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spyros007 είπε

Δικαιωμα του αλλα τα μεταφορικα μπρος- πισω πρεπει να τα πληρώσει.

Αναμενόμενο...

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ηματε αρνητικοί, αλλα το να διαβάζεις οτι καποιος έστειλε πισω κατι επειδή δεν μπόρεσε να το παραλάβει συγκεκριμένη μερα ειναι λιγο, πως να το κάνουμε

Ας ανοίξει λοιπόν dispute ο φίλος στο paypal και να τους εξηγήσει οτι δεν τα θέλει.

Πολύ θα έλεγα...όχι λίγο απλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειπα και εγω να ρωτησω στο ινσομνια γιατι μεσα απο το σιτε της νικε με το πρωτο ψαξιμο δεν βρηκα κατι σχετικο για επιστροφες

https://i.imgur.com/SeYPQo5.jpg

https://i.imgur.com/cA8JGEs.jpg

αλλα εδω μεσα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.

τελικα εστειλα mail στη nike και αναμενω.

τωρα αν δεν παρω ολο το ποσο που πληρωσα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου αλλα αν γινει αυτο, η nike τρωει ακυρο εφορου ζωης οπως και η ups συν οποιο καταστημα συνεργαζεται με ups

εχω παραλαβει με acs, speedex,ελτα. ολες με εχουν ενημερωσει πριν ερθουν και οσες φορες δεν με βρηκαν με πηραν τηλεφωνο και αφησαν σημειωμα. απο acs μαλιστα μου ειχαν δωσει μια φορα και το κινιτο του οδηγου να συνεννοηθουμε να παραδωσει σε διπλανο καταστημα επειδη για προσωπικους λογους δεν μπορουσα να παραλαβω εγω.

η ups δεν αφησε ουτε χαρτακι (η μπορει να το πηρε ο αερας η κανας περιεργος γειτονας) αλλα εφοσον λενε πως ηρθαν δεν μπορουσαν να παρουν ενα τηλεφωνο που κυριολεκτικα δεν ξοδευεις πανο απο 1 λεπτο για να πεις πως ειμαι ο κουριερ να παραδωσω το δεμα.

το ακυρο το εριξα γιατι ενιωσα να με κοροιδευουν.

Επεξ/σία από billaros1984
Δημοσ.
4 ώρες πριν, billaros1984 είπε

Σημερα λογο του οτι ειχαμε γινει σωστος Waterworld (Αθηνα εστω) πολλες παραδοσεις δεν εγιναν. Εγω περιμενα απο Fedex παραδοση με next day delivery και παπαλα (και εμενα το ιδιο, εγραψαν και καλα οτι δεν ειμουν εδω ενω ειμουν, προφανως δεν θελουν να γραφουν οτι δεν "προλαβαν").

Δημοσ.

και στην τελικη αν ηταν η αποθηκη τους κοντα στο κεντρο Αθηνα θα πηγαινα ο ιδιος να παραλαβω αλλα σιγα μην τρεξω μεχρι το Κορωπι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billaros1984 είπε

και στην τελικη αν ηταν η αποθηκη τους κοντα στο κεντρο Αθηνα θα πηγαινα ο ιδιος να παραλαβω αλλα σιγα μην τρεξω μεχρι το Κορωπι.

Βεβαια ξερεις πως καμια σχεση δεν εχει η Nike με ολο αυτο ετσι; Η μεταφορικη τα εκανε σαλατα οχι η Nike.

Δημοσ.

Από την Nike μια φορά έκανα να πάρω τα χρήματα πίσω ενάμιση μήνα και δεν ξανά πήρα τίποτα. Καροιδευουν τον κόσμο αν και στο τέλος ξηγηθηκαν πολύ τζάμι. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ έκανα μια παραγγελία από nike και η κατάσταση της παραγγελίας λέει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη Athens και στην συνέχεια στάλθηκε πίσω το δέμα χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει έτσι την ξανα παρήγγειλα και εμφανίζει πάλι το ίδιο μήπως ξέρεις κάπως τι γίνεται;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...