Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Malwarebytes Anti-Malware. Το Χρησιμοποιω απο τοτε που ηταν ακομα Alpha σε εκδοση και δεν με εχει απογοητευσει ακομα. 1
zx1234r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Eset smart security. Best ever. Το έχω στήσει σε μεγάλες εταιρείες και δεν υπήρξε ποτέ θέμα ούτε στο παραμικρό. Το έχω τουλάχιστον 12 χρόνια 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ Eset είχα στήσει στη δουλειά και κλείδωμα στις ρυθμίσεις να μη κάνουν βλακείες .
ftsftm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμασε μια επαναφορα συστηματος μερικες μερες πισω,πριν παθεις την ζημια!
dimtsef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, DNA180 είπε Καλά κάνεις και την λες την κακία σου, απλά να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν και οι δόσεις!!! Κανείς δεν σκάει 1000€ την σημερινή εποχή για να πάρει υπολογιστή. Antivirus έχω, το free avast βέβαια, αλλά με την χρήση που κάνω στον συγκεκριμένο υπολογιστή, δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Δεν το έκανα από τσιγκουνιά απλά πίστευα ότι δεν χρειαζόταν. Τον ιό τον έφαγα για μία στιγμή που αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το avast επειδή δεν δούλευε κάποιο πρόγραμμα. Τώρα θα προτείνεις κάτι; προτείνω να κάνεις υπομονή μέχρι να βγάλουν decrypter, μέχρι τότε κάνε ένα φορματ και ΑΓΟΡΑΣΕ το bitdefender το καλύτερο κατ εμε σύστημα προστασία με εξειδίκευση στο ransomware 1
malakudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Αν τα αρχεία σου αξίζουν πολύ πάνω από 1200$, απλώς πληρώνεις. Αν δεν αξίζουν, τότε τα κρατάς σε μια άκρη μήπως και βγει decrypter. 1
turbat0s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Επίσης δεν φταίει το free avast αλλά το ότι ήταν απενεργοποιημένο. Δεν θα έσωζε την κατάσταση οποιοδήποτε άλλο. 1
DNA180 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, malakudi είπε Αν τα αρχεία σου αξίζουν πολύ πάνω από 1200$, απλώς πληρώνεις. Αν δεν αξίζουν, τότε τα κρατάς σε μια άκρη μήπως και βγει decrypter. Και ένα εκατομμύριο δολάρια να άξιζαν, πάλι δεν θα πλήρωνα φίλε μου!!!! Τι είναι αυτά που μας λες τώρα; Παρακινείς το θύμα να πληρώσει τον εκβιαστή με άλλα λόγια; Πας καλά; 28 λεπτά πριν, turbat0s είπε Επίσης δεν φταίει το free avast αλλά το ότι ήταν απενεργοποιημένο. Δεν θα έσωζε την κατάσταση οποιοδήποτε άλλο. Ναι αυτό εννοείται!!! Απλά τώρα που την έφαγα, λέω να πάω σε κάτι πιο σίγουρο... 1
karaLRS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, DNA180 είπε Και ένα εκατομμύριο δολάρια να άξιζαν, πάλι δεν θα πλήρωνα φίλε μου!!!! Τι είναι αυτά που μας λες τώρα; Παρακινείς το θύμα να πληρώσει τον εκβιαστή με άλλα λόγια; Πας καλά; Ναι αυτό εννοείται!!! Απλά τώρα που την έφαγα, λέω να πάω σε κάτι πιο σίγουρο... αν τα αρχεία άξιζαν εγώ θα πλήρωνα. τα λάθη κοστίζουν.
DNA180 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε αν τα αρχεία άξιζαν εγώ θα πλήρωνα. τα λάθη κοστίζουν. Δεύτερος υποψήφιος hacker... Πάμε παρακάτω!!! Επόμενος... 1
karaLRS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DNA180 είπε Δεύτερος υποψήφιος hacker... Πάμε παρακάτω!!! Επόμενος... Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. αν είχες αρχεία που πραγματικά χρειαζοσουν θα πλήρωνες. δηλαδή αν έχανες όλες τις φωτογραφίες της ζωής της οικογένειας σου δεν θά τις ήθελες πίσω;
DNA180 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, karaLRS είπε Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. αν είχες αρχεία που πραγματικά χρειαζοσουν θα πλήρωνες. δηλαδή αν έχανες όλες τις φωτογραφίες της ζωής της οικογένειας σου δεν θά τις ήθελες πίσω; Ξέρω πολύ καλά με τι τρόπο είναι πλασμένος ο κόσμος φίλε μου, πίστεψε με!!! Και όχι δεν θα πλήρωνα. Θα έκανα αυτό που θα κάνω και τώρα. Θα περίμενα μέχρι να βγει το αντίστοιχο decrypter που τις ξεκλειδώνει. Και το λέω αυτό την στιγμή που έχω "χάσει" όχι απλά φωτογραφιούλες, αλλά μέχρι και ηλεκτρονικά αρχεία από τα οποία εξαρτάται η υγεία μου!!!!!! ΟΧΙ λοιπόν φίλε μου, κλέφτη και απατεώνα δεν θα πληρώσω. Προτιμώ να πεθάνω!!!!!! Μην εκτίθεσαι λοιπόν περισσότερο και μην περνάς στον κόσμο το μήνυμα ότι είναι φυσιολογικό εφόσον κάποιος πέφτει θύμα απάτης να πληρώνει τον απατεώνα γιατί φαίνεται και λίγο ύποπτο ξέρεις... 1 1 7
karaLRS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, DNA180 είπε Ξέρω πολύ καλά με τι τρόπο είναι πλασμένος ο κόσμος φίλε μου, πίστεψε με!!! Και όχι δεν θα πλήρωνα. Θα έκανα αυτό που θα κάνω και τώρα. Θα περίμενα μέχρι να βγει το αντίστοιχο decrypter που τις ξεκλειδώνει. Και το λέω αυτό την στιγμή που έχω "χάσει" όχι απλά φωτογραφιούλες, αλλά μέχρι και ηλεκτρονικά αρχεία από τα οποία εξαρτάται η υγεία μου!!!!!! ΟΧΙ λοιπόν φίλε μου, κλέφτη και απατεώνα δεν θα πληρώσω. Προτιμώ να πεθάνω!!!!!! Μην εκτίθεσαι λοιπόν περισσότερο και μην περνάς στον κόσμο το μήνυμα ότι είναι φυσιολογικό εφόσον κάποιος πέφτει θύμα απάτης να πληρώνει τον απατεώνα γιατί φαίνεται και λίγο ύποπτο ξέρεις... με βρήκες εγώ είμαι ο χάκερ. αν εξαρτάται η υγεία σου από τα κάποια πράγματα πληρώνεις. αν μπορείς να περιμένεις περιμένεις απλά τα πράγματα.
DNA180 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε με βρήκες εγώ είμαι ο χάκερ. αν εξαρτάται η υγεία σου από τα κάποια πράγματα πληρώνεις. αν μπορείς να περιμένεις περιμένεις απλά τα πράγματα. Έγινε φίλε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα