shot00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μολις υπεγραψα συμβολαιο με την κοπελια μου και ενοικιασαμε ενα διαμερισμα. Και οι 2 βαλαμε την υπογραφη οποτε φαινομαστε και οι 2 στο taxis οτι ενοικιαζουμε σπιτι.. 1. Οσο αφορα το επιδομα ενοικιου που λενε τωρα πως θα βγει, φορολογικη του 17 εχω 4.500 και η κοπελα καπου στα ιδια, θα το δικαιουμαστε? Η χρειαζεται να ενοικιαζεις ηδη ενα χρονο καπου για να σου το δωσουν? 2. Με την αλλαγη του ονοματος στη δεη και δευακ ξερει κανεις τι ποσα παιζουν? Μου ειπαν πρεπει να γινει εναρξη στα δικα μας ονοματα( ετσι εγραφε και το συμβολαιο)... Πρωτη φορα στο ενοικι οποτε οποιαδηποτε πληροφορια και συμβουλη, ευπροσδεκτη!!
zx1234r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο δύο ξέρω μόνο να απαντήσω. Θα πάρετε έναν τελευταίο λογαριασμό του ιδιοκτήτη για να φαίνεται ο αριθμός παροχής, μία ταυτότητα και ένα εκκαθαριστικό εφορίας και θα πάτε σε κατάστημα δεη της περιοχής. Για το ποσό της εγγύησης σας ενημερώνουν επιτόπου. Εγώ είχα πληρώσει κανα 100ρικο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από zx1234r 1
SB_1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, shot00 είπε Μολις υπεγραψα συμβολαιο με την κοπελια μου και ενοικιασαμε ενα διαμερισμα. Και οι 2 βαλαμε την υπογραφη οποτε φαινομαστε και οι 2 στο taxis οτι ενοικιαζουμε σπιτι.. 1. Οσο αφορα το επιδομα ενοικιου που λενε τωρα πως θα βγει, φορολογικη του 17 εχω 4.500 και η κοπελα καπου στα ιδια, θα το δικαιουμαστε? Η χρειαζεται να ενοικιαζεις ηδη ενα χρονο καπου για να σου το δωσουν? 2. Με την αλλαγη του ονοματος στη δεη και δευακ ξερει κανεις τι ποσα παιζουν? Μου ειπαν πρεπει να γινει εναρξη στα δικα μας ονοματα( ετσι εγραφε και το συμβολαιο)... Πρωτη φορα στο ενοικι οποτε οποιαδηποτε πληροφορια και συμβουλη, ευπροσδεκτη!! Στη ΔΕΗ μάλλον πρέπει να έχετε και το αντίγραφο από τη δήλωση της ενοικίασης στο taxis. Εκεί φαίνεται και ο αριθμός παροχής. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από SB_1957
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Για την ΔΕΗ αρκεί ΜΟΝΟ το ηλεκτρονικό μισθωτηρια και 130€ εγγύηση. ΥΓ. Αν υπάρχει ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ με χαρτι ελεκτρολογου, είναι δουλειά του ιδιοκτήτη! Τώρα όσον αφορά το επίδομα ενοικίου δεν έχουν βγει ακόμα κάποιες μικρές λεπτομέρειες του νόμου που μπορεί να κάνουν και την διαφορά ! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για την ΔΕΗ αρκεί ΜΟΝΟ το ηλεκτρονικό μισθωτηρια και 130€ εγγύηση. ΥΓ. Αν υπάρχει ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ με χαρτι ελεκτρολογου, είναι δουλειά του ιδιοκτήτη! Τώρα όσον αφορά το επίδομα ενοικίου δεν έχουν βγει ακόμα κάποιες μικρές λεπτομέρειες του νόμου που μπορεί να κάνουν και την διαφορά ! Επισης ενα εστω παλιο λογαριασμο να φαινεται ο αριθμος παροχης.Εγγυηση 130 ευρω οπως ειπαν ...
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά απορία, γιατί 130€ για εγγύηση; Εγώ είχα δώσει 25€ πριν μερικα χρόνια. Έχουν ξεφύγει; 130€ αέρα...; Ts συνήθως το νερό το αφήνεις στον ιδιοκτήτη γιατί είναι μπελας για τόσο μικρά ποσά η αλλαγη Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από paylidis 2
shot00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ρε παιδιά απορία, γιατί 130€ για εγγύηση; Εγώ είχα δώσει 25€ πριν μερικα χρόνια. Έχουν ξεφύγει; 130€ αέρα...; Ts συνήθως το νερό το αφήνεις στον ιδιοκτήτη γιατί είναι μπελας για τόσο μικρά ποσά η αλλαγη Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα μηπως αυτα τα 130 Ε ειναι για αν εχει γινει διακοπη του ρευματος και θελεις να κανεις εναρξη? Σε εμας, ηδη μενει ο ιδιοκτητης αυτη τη στιγμη και το ρευμα δουλευει κανονικα....απο 1 φεβρουαριου μπαινουμε... θα το συζητησω με τον ιδιοκτητη γιατι οντως τσαμπα μπελας το νερο.. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από shot00
chsam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, shot00 είπε Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα μηπως αυτα τα 130 Ε ειναι για αν εχει γινει διακοπη του ρευματος και θελεις να κανεις εναρξη? Σε εμας, ηδη μενει ο ιδιοκτητης αυτη τη στιγμη και το ρευμα δουλευει κανονικα....απο 1 φεβρουαριου μπαινουμε... θα το συζητησω με τον ιδιοκτητη γιατι οντως τσαμπα μπελας το νερο.. Εφοσον αλλαξεις ονομα, υπογραφεις νεο συμβολαιο και δινεις 130ευρω εγγυηση (και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν δεν υπαρχει ή εχει λήξει) . 3 ώρες πριν, paylidis είπε Ρε παιδιά απορία, γιατί 130€ για εγγύηση; Εγώ είχα δώσει 25€ πριν μερικα χρόνια. Έχουν ξεφύγει; 130€ αέρα...; Δυστυχως εδω και καποιους μηνες ετσι ειναι, ενω παλια ηταν συναρτηση των τετραγωνικων. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, paylidis είπε Ρε παιδιά απορία, γιατί 130€ για εγγύηση; Εγώ είχα δώσει 25€ πριν μερικα χρόνια. Έχουν ξεφύγει; 130€ αέρα...; Είναι απλό, επειδή οι κακοπληρωτές πελάτες της ΔΕΗ είναι πλέον πάνω από 500.000. 8 ώρες πριν, shot00 είπε Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα μηπως αυτα τα 130 Ε ειναι για αν εχει γινει διακοπη του ρευματος και θελεις να κανεις εναρξη? Σε εμας, ηδη μενει ο ιδιοκτητης αυτη τη στιγμη και το ρευμα δουλευει κανονικα....απο 1 φεβρουαριου μπαινουμε... θα το συζητησω με τον ιδιοκτητη γιατι οντως τσαμπα μπελας το νερο.. Τα 130 είναι εγγύηση που πληρώνεται κάθε φορά που γίνεται νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, άσχετα αν έχει γίνει διακοπή ή όχι. Για το νερό από όσο ξέρω η αλλαγή ονόματος στον ενοικιαστή δεν είναι εφικτή.
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Είναι απλό, επειδή οι κακοπληρωτές πελάτες της ΔΕΗ είναι πλέον πάνω από 500.000. Τα 130 είναι εγγύηση που πληρώνεται κάθε φορά που γίνεται νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, άσχετα αν έχει γίνει διακοπή ή όχι. Για το νερό από όσο ξέρω η αλλαγή ονόματος στον ενοικιαστή δεν είναι εφικτή. Τα 130 όταν αποχωρήσει και γίνει διακοπή σύνδεσης θα αφαιρεθούν από τον τελευταίο λογαριασμό ή θα επιστραφούν -εκτός αν και αυτό έχει αλλάξει. Για το νερό στην ΕΥΔΑΠ δεν γίνεται αλλαγή αλλά προσθήκη το όνομα του ενοικιαστή και ο λογαριασμός έχει και τα δύο ονόματα. Αυτό έγινε πριν 10 χρόνια που νοικιάσαμε το σπίτι που μένουμε, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Τα 130 όταν αποχωρήσει και γίνει διακοπή σύνδεσης θα αφαιρεθούν από τον τελευταίο λογαριασμό ή θα επιστραφούν -εκτός αν και αυτό έχει αλλάξει. Για το νερό στην ΕΥΔΑΠ δεν γίνεται αλλαγή αλλά προσθήκη το όνομα του ενοικιαστή και ο λογαριασμός έχει και τα δύο ονόματα. Αυτό έγινε πριν 10 χρόνια που νοικιάσαμε το σπίτι που μένουμε, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Τα 130 είναι εγγύηση, όταν λήξει η σύμβαση και εφόσον δεν υπάρχουν χρέη η εγγύηση επιστρέφεται. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, αν ήταν κάτι άλλο δεν θα λεγόταν εγγύηση. Όσο για το νερό, δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό.
takoulou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα... Η εγγυηση δινεται στην αρχη... Και συμψηφιζεται στον τελικο λογαριασμο οταν αποχωρισεις απο αυτο το σπιτι... Θα πρεπεις να ρωτησεις τον ιδιοκτητη αν εχει καταθεσει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου τωρα τελευταια στην Δεδδηε... Θα ισως να σου χρειαστει για την αλλαγη του ονοματος..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Τα 130 όταν αποχωρήσει και γίνει διακοπή σύνδεσης θα αφαιρεθούν από τον τελευταίο λογαριασμό ή θα επιστραφούν -εκτός αν και αυτό έχει αλλάξει. Για το νερό στην ΕΥΔΑΠ δεν γίνεται αλλαγή αλλά προσθήκη το όνομα του ενοικιαστή και ο λογαριασμός έχει και τα δύο ονόματα. Αυτό έγινε πριν 10 χρόνια που νοικιάσαμε το σπίτι που μένουμε, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Δυστυχως ακομα ισχυει και υποχρεος ειναι παντα ο ιδιοκτητης.
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα 130 είναι εγγύηση, όταν λήξει η σύμβαση και εφόσον δεν υπάρχουν χρέη η εγγύηση επιστρέφεται. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, αν ήταν κάτι άλλο δεν θα λεγόταν εγγύηση. Όσο για το νερό, δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό. Δεν είπες κάτι διαφορετικό. Απλά τα διευκρίνισα λίγο περισσότερο για τον TS και όποιον άλλον δεν τα γνωρίζει πολύ καλά.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Δεν είπες κάτι διαφορετικό. Απλά τα διευκρίνισα λίγο περισσότερο για τον TS και όποιον άλλον δεν τα γνωρίζει πολύ καλά. Το θέμα είναι πως η διευκρίνηση σου δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες. Η οφειλή στην όποια εταιρεία ύδρευσης ακολουθεί το ακίνητο, δηλαδή τον εκάστοτε ιδιοκτήτη, άσχετα αν ο λογαριασμός αναφέρει ή δεν αναφέρει το όνομα του ενοικιαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα