dvlsakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω όσους γνωρίζουν η ασχολούνται με το επάγγελμα του ασφαλιστή αν αξίζει κάποιος σήμερα να ξεκινήσει να το κάνει ? είμαι στα 30 δεν έχω σταθερή δουλειά ψάχνομαι γενικά και μου πρότεινε ο πεθερός μου που ήταν χρονιά σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία και εκπαίδευε ασφαλιστές να με πάει σένα πρακτορείο φίλου του και να κάνω εκπαίδευση να δώσω εξετάσεις κλπ. Ξέρω ότι θα έχει τρέξιμο και ότι θα είναι δυσκολο.ποια δουλειά δεν είναι . αλλά πως είναι η καθημερινότητα ενός ασφαλιστη.ειδικα σε κάποιον που είναι νέος. πχ ξυπνάς το πρωί τι κάνεις πως βρίσκεις ραντεβού εκτός του κύκλου σου σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να πληρώνω ΤΕΒΕ ? από τον πρώτο μηνά ? τι έξοδα είναι ? πόσους πελάτες πρέπει να έχεις για να πω ότι βγάζω σχετικά καλά λεφτά για αρχή. γενικά δεν το έχω πολύ με το να πιάσω στην πάρλα τον άλλον και να τον ψήσω. Είμαι και λίγο ντροπαλός. Με την εκπαίδευση αυτό το ξεπερνάς σε βοηθάνε? συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και ευχαριστώ εκ των προτέρων
andrapos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Έχω φίλο που εχει(από τους γονείς του) ασφαλιστικό γραφείο.Εχει αρκετό τζίρο αλλά και έξοδα.Εργάζονται 4 άτομα συνολικά στο γραφείο και έχουν όλοι μεγάλο κύκλο γνωστών και επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους καθημερινά.Δεν είναι μόνο να πουλάς συμβόλαια αυτή η δουλειά.Ολοι οι πελάτες σου(που για να βγάζεις καλά λεφτά πρέπει να είναι ΠΟΛΛΑ άτομα)όταν χρειαστούν την ασφάλεια τους εσένα θα παίρνουν τηλέφωνο.Πολλοι θα σε παρακαλάνε να βγάλεις την ασφάλεια και <<τα λεφτά θα στα φέρω από βδομάδα>>(εσύ για να κάνεις το συμβόλαιο πρέπει να πληρώσεις πρωτα την εταιρια).Βέβαια παιζει ρόλο και σε ποια περιοχή είσαι,πόσοι κάτοικοι υπαρχουν,τι ενοίκια παίζουν κλπ.Νομίζω ότι οι ασφαλιστές παίρνουν ένα 10-15% επί του συμβολαίου.Αν σκεφτείς ότι μια μέση ασφάλεια αυτοκινήτου κάνει 300 το χρόνο,για μηχανή 200 και για παπί 80,πες 250 μέση τιμή συμβολαίου να παίρνεις εσύ τα 30.Με 2000 πελάτες θα έχεις 60000 το χρόνο.Βαλε ενοίκια,ρευμα,εφορία,τηλεφωνα,ασφάλεια δική σου και αν απασχολεις υπάλληλο μισθό και ασφάλεια του..Φαντάσου ότι για να έχεις 2000 πελάτες θα πρέπει να κάνεις 10 συμβόλαια κάθε μέρα όλο το χρόνο.Αν δεν έχεις μεγάλο κύκλο αυτό είναι πολύ δυσκολο.Αν λες απλά να πας σαν υπάλληλος σε γραφείο και να παίρνεις το μισθό σου είναι αλλιώς.Πρεπει να μάθεις καλά τις πλατφόρμες που έχουν οι εταιρίες για να βγάζουν συμβόλαια και να προτείνεις εύστοχα συμβόλαια..Δεν θα πας σε κάποιον με atos 20ετιας να πουλήσεις μεικτή ασφάλεια,ούτε σε κάποιον με καινούριο αμάξι την πιο φτηνή ασφάλεια. 2
Masamune Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Γιατί δεν ρωτάς τον πεθερό σου που ήταν χρόνια ασφαλιστής και εκπαίδευε κιόλας άλλους να στα εξηγήσει; 5 2
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ρωτάω αν κάποιος ξέρει. Μπορεί ένας εξωτερικός ασφαλιστής να πάρει ασφάλεια σε κατώτερη τιμή από αυτή που τη δίνουν μέσω ίντερνετ μεγάλες εταιρείες του χώρου και να την μεταπουλήσει στην κανονική τιμή στον πελάτη γιατί για να την δώσει παραπάνω δεν παίζει.Πόσους βλάκες θα βρει σήμερα που το ίντερνετ το χρησιμοποιούν εύκολα και 70άρηδες;;;;;; Από την άλλη πόσο φθηνότερα θα του τη δώσουν οι μεγάλες του χώρου από αυτή που δίνουν μέσω πλατφόρμας στο ίντερνετ.15 και 20% δεν το βλέπω.Άντε να δώσουν ένα 10 - 15 σε κάποιον μεγάλο ασφαλιστή που θα πει έχω 1000 πελάτες σε άλλη και θα τους φέρω στη δική σου. Ο TS που θα ζητήσει τιμή για τον πρώτο του πελάτη το πιο πιθανό να του πουν τιμή που βλέπεις στο ίντερνετ.
vsterg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν μια και πέρασα από τον κλάδο αλλά δεν έμεινα, να σου πω μερικά πράγματα. Ασφαλιστικός σύμβουλος (ασφαλιστής, είναι λάθος έκφραση που έχουμε συνηθίσει όλοι) Υπάρχουν δυο κατηγορίες: 1. Ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, 2.Εξαρτημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Ο πρώτος, συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες της αγοράς, ο δεύτερος δουλεύει σε μια ασφ. εταιρία και αυτό είναι υποχρεωμένος να το δηλώνει από την αρχή στον πελάτη του. Έχει μεγάλη ευθύνη για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Γι αυτό ο νόμος υποχρεώνει κάθε έναν τους, να έχει ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης, ούτως ώστε αν προκύψουν ευθύνες και παραλήψεις από την εκτέλεση της εργασίας του ο πελάτης να μπορεί να αποζημιωθεί. Το ποσό που καλύπτουν αυτά τα συμβόλαια αστικής ευθύνης είναι 1.500.000 € Ο νόμος λέει ξεκάθαρα, ότι ανεξάρτητος ασφ. σύμβουλος είναι ο διαμεσολαβητής. Αυτός δηλαδή που ερευνά την αγορά και προτείνει λύσεις προς όφελος του πελάτη. Ας μου απαντήσουν τώρα όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές αν κάποιος το έχει δει αυτό στην πραγματικότητα. Μην βλέπεις ότι οι πελάτες δεν έχουν καμία ενημέρωση, έχουν άγνοια για τα δικαιώματα τους η δεν ξέρουν την νομοθεσία. όταν μπλέξει μια υπόθεση ο δικηγόρος του πελάτη θα τον ενημερώσει σχετικά και θα τρέχεις... Ξεκινώ από το 2. Εξαρτημένος ασφαλιστικός σύμβουλος. Αν πας εξαρτημένος Ασφ Σύμβουλος σε μια εταιρεία Θα έχεις καθημερινό μαστίγιο για το πρόγραμμα σου, Φτιάξε την λίστα επαφών σου, ποιους πελάτες θα δεις σήμερα, πόσα συμβόλαια πούλησες αυτή τη βδομάδα, το μήνα κοκ έχεις στόχους μην το ξεχνάς !! Απαντήσεις του τύπου δεν έχω γνωστούς δεν υπάρχουν!! Θα ξεθάψεις τηλέφωνα φίλων από το στρατό από τους συμφοιτητές σου, κάθε ένα που γνώρισες στη ζωή σου και θα πρέπει να τους πιέσεις να αγοράσουν ένα συμβόλαιο. Αν δεν έχεις μεγάλο κύκλο ή αν ο κύκλος σου τελειώσει γρήγορα, θα πρέπει να κάνεις τελεμαρκετινγκ τηλέφωνα δηλαδή σε αγνώστους. Μισθός δεν υπάρχει, μόνο ότι βγάλεις από τις μηνιαίες σου προμήθειες και αν υπάρξει θα είναι ως προκαταβολή από τις μελλοντικές σου προμήθειες αυτό κι αν είναι άγχος!! Οι περισσότερες εταιρείες πιέζουν από την πρώτη μέρα, ώστε να εκμεταλλευτούν τους άμεσους ανθρώπους του κύκλου σου, με την λογική ότι αν δεν αντέξεις και τα παρατήσεις θα τους μείνουν οι πελάτες και τα συμβόλαια που εσύ έκανες. Πάμε και στο ηθικό μέρος που για μένα έχει μεγάλη σημασία. Αν δεις ότι τα προγράμματα που διαθέτει η εταιρία σου δεν είναι τα καλύτερα για τον πελάτη σου, πως θα έχεις το κουράγιο να πείσεις δικούς σου ανθρώπους να τα πάρουν, όταν στον ανταγωνισμό υπάρχει κάτι με καλύτερους όρους ή φθηνότερο ? 1. Ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος. Εδώ είσαι καλύτερα, δεν έχεις βούρδουλα από κάποιον άλλο, αλλά πρέπει να δουλέψεις με την ίδια μέθοδο και συνθήκες όπως πριν σαν να είχες προϊστάμενο αν θες να πετύχεις. Πρέπει αρχικά να μάθεις ΟΛΑ τα ψιλά γράμματα από ΟΛΑ τα συμβόλαια από ΟΛΕΣ τις εταιρείες της αγοράς, για να μπορείς να ενημερώσεις σωστά τον πελάτη σου και να τον κατευθύνεις να διαλέξει αυτό που θα τον καλύψει πραγματικά. Αυτό είναι δύσκολο γιατί οι όροι των συμβολαίων (μιλώ για τα ψιλά γράμματα - τις εξαιρέσεις που εσένα ενδιαφέρουν περισσότερο) δεν υπάρχουν αναρτημένοι κάπου αλλά σε εσένα είναι απαραίτητοι για να ενημερώσεις τον πελάτη σου για το συμφέρον του... Εκτός λοιπόν από την καθημερινή δουλειά με τους πελάτες, τα τηλέφωνα και τα ραντεβού, έχεις και το δικό σου κομμάτι εκπαίδευσης. Πρακτικά ελεύθερος χρόνος μηδέν. (Αν θες να πετύχεις φυσικά) Ακόμα κάτι σημαντικό. Για να μπορέσεις να ζήσεις (ειδικά στην αρχή) πρέπει να "πουλήσεις" το συμβόλαιο της εταιρείας που σου δίνει τη μεγαλύτερη προμήθεια. Αυτό είναι αντίφαση !! Τον πρώτο χρόνο αν υπολογίσεις τα έξοδα (εφορία - ΟΑΕΕ - συμβόλαιο αστ ευθύνης, λογιστή, ρούχα, μετακινήσεις, κλπ) θα μπεις μέσα μέχρι τα μάτια. Συμπεράσματα Αν δεν έχεις κάποιο πατέρα - πεθερό στην δουλειά που να σου παραχωρήσει λόγο συνταξιοδότησης το πελατολόγιο που ήδη έχει για να έχεις εισόδημα από την αρχή μην το κάνεις. Έχει τις ίδιες δυσκολίες ξεκινήματος στην εύρεση πελατολογίου - εισοδήματος, με μια δουλειά από το σπίτι τύπου Amway - Heballife. Αλλά τουλάχιστον σ αυτές μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια χωρίς δικηγόρους και πελάτες να σε κυνηγούν αύριο. Για όσους φτάσατε να διαβάσετε μέχρι εδώ θα σας πω δυο πράγματα για τις ευθύνες και πόσο εύκολο είναι να προκύψουν. Γνωρίζετε φυσικά την περίπτωση με το ατύχημα του γιου του Mr. Jumbo. Προκαλώ!! Ποιος από εσάς εκεί έξω ξέρει, ότι αν το παιδί σας, στην νυκτερινή έξοδο που θα κάνει απόψε, δεν θα κοντραριστεί με το αυτοκίνητό σας που του δώσατε, και πάρει ζβαρνα μερικούς ανθρώπους, ότι τα χρήματα για αποζημίωση που μπορεί να προκύψουν, δεν θα είναι αρκετή η όποια περιουσία σας (αν έχετε) και αν δεν είστε ο Χ Λάτσης να τα έχετε, ότι θα πάτε φυλακή γιατί η εταιρεία θα δώσει μέχρι όσα της αναλογούν με βάση τα άτομα που πρέπει να αποζημιωθούν απο το συμβόλαιό σας? Πάμε τώρα στην ευθύνη του Ασφ. Συμβούλου !! Σας είπε πότε κανένας ασφ σύμβουλος, ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν απεριόριστη αστική ευθύνη με επιπλέον κόστος ? σας είπε ? Πως να σας πει ο καημένος όταν εσείς ζητάτε συνεχώς πως θα αλλάξετε εταιρία αυτό το εξάμηνο για να ρίξετε την τιμή.... Το ξέρετε όμως, ότι αν δεν έχετε υπογράψει το χαρτί με το οποίο σας παρέδωσαν το συμβόλαιο που γράφει ότι το βρήκατε της αρεσκείας σας ότι μπορείτε να κινηθείτε εναντίον του ασφ συμβούλου που σας πούλησε το συμβόλαιο ως ελλειπή ενημέρωση - ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του και να αξιώσετε αποζημίωση ? Ο δικηγόρος σας όμως .... πρέπει να το ξέρει !!! πχ ασφαλίζεις το σπίτι σου για φωτιά πλημμύρα σεισμό και θεωρείς ότι είσαι super. Αμ δε !!! Αν για παράδειγμα στον επάνω όροφο κατοικεί ο πατέρας σου και στο διαμέρισμα του σπάσουν οι σωλήνες, και χαλάσουν τα δικά σου πατώματα δεν σε καλύπτει το συμβόλαιό σου γιατί η ζημιά προήλθε από διαμέρισμα που ανήκει σε ιδιοκτήτη πρώτου βαθμού συγγένειας... Αν τώρα δεν μένει ο πατέρας σου αλλά κάποιος ξένος, η εταιρεία σου, θα σε αποζημιώσει όπως οφείλει, αλλά μετά θα στραφεί σε αυτόν που σου προκάλεσε τη ζημιά και θα ζητήσει να αποζημιωθεί για την ζημιά που πλήρωσε εκείνη σε εσένα ... Και ρωτάω εγώ, κι εσύ το ασφάλιστρο γιατί της το πλήρωσες εφόσον τελικά αυτός που προκάλεσε τη ζημιά θα πληρώσει. Μονο για την άμεση είσπραξη των χρημάτων, έτσι κι αλλιώς με τον από πάνω θα βγάλετε μαχαίρια. Πολλά είπα συγνώμη !! 9 5
dark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, dvlsakos είπε γενικά δεν το έχω πολύ με το να πιάσω στην πάρλα τον άλλον και να τον ψήσω. Είμαι και λίγο ντροπαλός Μακρυά. Αυτό είναι το νούμερο 1. Ασε που θα γίνεις μισητός σε όλους τους φίλους συγγενείς. Ασε που πλέον πέθανε ο κλασικός ασφαλιστής. Όλα γίνονται μέσω ίντερνετ 2
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) vsterg Πολύ ωραία τα ανέλυσες. Θα σου πω όμως ότι εγώ τους ασφαλιστές του έχω στο μυαλό μου ως παραμυθάδες οι οποίοι απλά θα σου πουν οτιδήποτε ψέμα να σε κάνουν να υπογράψεις χωρίς ποτέ να σου πουν την αλήθεια. Ο άλλος είχε ασφαλίσει την ξαδέλφη του για γέννα και όταν μετά από δύο χρόνια πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει ανακάλυψε ότι το συμβόλαιο δεν υπήρχε και ήταν μία απάτη.Ακόμη τον κυνηγάει όχι μόνο αυτή αλλά πολύς κόσμος γιατί εξαπάτησε πολλούς και εξαφανίσθηκε. Οπότε προτιμώ το ίντερνετ το οποίο σίγουρα δε με εξασφαλίζει 100% αλλά το θεωρώ πιο αξιόπιστο από οποιονδήποτε ασφαλιστή.Θυμάμαι το δικό μου παλιά που είχα τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή με έγδερνε στην κυριολεξία του ζητούσα κάτι πιο οικονομικό μου έλεγε ότι δεν υπάρχει και όταν ανακάλυψα το ιντερνετ με έπαιρνε και με παρακαλούσε να ξαναγυρίσω και θα μου έδινε και αυτός τις ίδιες τιμές.Γελούσα στο τηλέφωνο για το κατάντημά του. Για μένα αυτοί που πάνε ακόμη σε ασφαλιστές για μία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σαν αυτούς που δεν αλλάζουν βενζινάδικο επειδή βάζουν πάρα πολλά χρόνια από το ίδιο γιατί το θεωρούν αξιόπιστο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 1
dark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Για μένα αυτοί που πάνε ακόμη σε ασφαλιστές για μία ασφάλεια αυτοκινήτου Υπαρχουν ακομα τετοια κοροιδα ?
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Πάντα θα υπάρχουν και δεν αναφέρομαι μόνο στον κλάδο των ασφαλίσεων.☺️ 2 λεπτά πριν, dark είπε Υπαρχουν ακομα τετοια κοροιδα ?
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Ρωτάω αν κάποιος ξέρει. Μπορεί ένας εξωτερικός ασφαλιστής να πάρει ασφάλεια σε κατώτερη τιμή από αυτή που τη δίνουν μέσω ίντερνετ μεγάλες εταιρείες του χώρου και να την μεταπουλήσει στην κανονική τιμή στον πελάτη γιατί για να την δώσει παραπάνω δεν παίζει.Πόσους βλάκες θα βρει σήμερα που το ίντερνετ το χρησιμοποιούν εύκολα και 70άρηδες;;;;;; Το σκεπτικο δεν ειναι λαθος αλλα ουτε απαραιτητα σωστο. Νομιζεις οτι για 20-30 ευρω παραπανω το εξαμηνο ολοι θα τρεχουν να κανουν εγγραφες στο ιντερνετ , δικαιολογητικα στο ιντερνετ, να ανησυχουν αν τους πετυχουν στο τηλεφωνο ενω μπορει να εχει προσωπικη επαφη με ενα ασφαλιστη σε ενα γραφειο , ποσο μαλλλον γνωστο ασφαλιστη (ποσο μαλλον αν μιλαμε και για επαρχια) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από bluesattack 2
nogoso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, Είμαι και γω από αυτούς που κάνω συμβόλαιο μόνο μέσω ίντερνετ αλλά ξέρω ότι σε περίπτωση μιας ιδιαίτερης περίπτωσης ο ασφαλιστης θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και από το τρέξιμο. Εννοείται ότι ο σωστός ασφαλιστης δεν είναι αυτός που θα τον πάρεις τηλέφωνο και θα σου πει, τρακαρες; Οκ πάρε τηλέφωνο σε αυτό το νούμερο, αλλά θα τα κάνει αυτός για σένα. Εκεί αξίζουν τα 20€ παραπάνω. Πλέον μη νομίζετε ότι και αυτοί δίνουν πανάκριβα συμβόλαια, με τιμές αγοράς παίζουν συν ένα μεροκάματο. Για τον ts έχω να πω ότι μόνος σου από το μηδέν είναι πολύ δύσκολα να ξεκινήσεις. Εκτός αν το κάνεις παράλληλα με μια άλλη δουλειά που σε φέρνει σε επαφή με κόσμο.
Mansora Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Από εμπειρίες γνωστών που προσπάθησαν να ξεκινήσουν στο χώρο όλοι μου έλεγαν ότι οι νέοι ασφαλιστές έπρεπε να δουλεύουν σε μια μορφή πυραμίδας. Για να πληρωθείς φέρε μας 10 που ο καθένας τους θα φέρει ακόμα 10 κτλ. 2
dvlsakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Masamune είπε Γιατί δεν ρωτάς τον πεθερό σου που ήταν χρόνια ασφαλιστής και εκπαίδευε κιόλας άλλους να στα εξηγήσει; θελω και αλλες γνωμες απλα να μαζεψω συνολικα δεν ειναι κακο για ενα νεο εγχειρημα 3 ώρες πριν, vsterg είπε 1. Ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος. Εδώ είσαι καλύτερα, δεν έχεις βούρδουλα από κάποιον άλλο, αλλά πρέπει να δουλέψεις με την ίδια μέθοδο και συνθήκες όπως πριν σαν να είχες προϊστάμενο αν θες να πετύχεις. Πρέπει αρχικά να μάθεις ΟΛΑ τα ψιλά γράμματα από ΟΛΑ τα συμβόλαια από ΟΛΕΣ τις εταιρείες της αγοράς, για να μπορείς να ενημερώσεις σωστά τον πελάτη σου και να τον κατευθύνεις να διαλέξει αυτό που θα τον καλύψει πραγματικά. Αυτό είναι δύσκολο γιατί οι όροι των συμβολαίων (μιλώ για τα ψιλά γράμματα - τις εξαιρέσεις που εσένα ενδιαφέρουν περισσότερο) δεν υπάρχουν αναρτημένοι κάπου αλλά σε εσένα είναι απαραίτητοι για να ενημερώσεις τον πελάτη σου για το συμφέρον του... Εκτός λοιπόν από την καθημερινή δουλειά με τους πελάτες, τα τηλέφωνα και τα ραντεβού, έχεις και το δικό σου κομμάτι εκπαίδευσης. Πρακτικά ελεύθερος χρόνος μηδέν. (Αν θες να πετύχεις φυσικά) Ακόμα κάτι σημαντικό. Για να μπορέσεις να ζήσεις (ειδικά στην αρχή) πρέπει να "πουλήσεις" το συμβόλαιο της εταιρείας που σου δίνει τη μεγαλύτερη προμήθεια. Αυτό είναι αντίφαση !! Τον πρώτο χρόνο αν υπολογίσεις τα έξοδα (εφορία - ΟΑΕΕ - συμβόλαιο αστ ευθύνης, λογιστή, ρούχα, μετακινήσεις, κλπ) θα μπεις μέσα μέχρι τα μάτια. Συμπεράσματα Αν δεν έχεις κάποιο πατέρα - πεθερό στην δουλειά που να σου παραχωρήσει λόγο συνταξιοδότησης το πελατολόγιο που ήδη έχει για να έχεις εισόδημα από την αρχή μην το κάνεις. Έχει τις ίδιες δυσκολίες ξεκινήματος στην εύρεση πελατολογίου - εισοδήματος, με μια δουλειά από το σπίτι τύπου Amway - Heballife. Αλλά τουλάχιστον σ αυτές μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια χωρίς δικηγόρους και πελάτες να σε κυνηγούν αύριο. Σαν ανεξάρτητος θα είμαι . ο προβληματισμός μου είναι εφόσον ξεκινάς από το 0 πως ξεκινάς επαφές για να κλείσεις συμβόλαια εκτός από κάποιους συγγενείς που θα πάρεις τις ασφάλειες των αυτοκινήτων τους. το ΤΕΒΕ πχ και όλα τα έξοδα θα έχω ξεκινήσει να παίρνω μισθό να τον πληρώνω ? 2 ώρες πριν, dark είπε Υπαρχουν ακομα τετοια κοροιδα ? 1 ώρα πριν, nogoso είπε Καλησπέρα, Είμαι και γω από αυτούς που κάνω συμβόλαιο μόνο μέσω ίντερνετ αλλά ξέρω ότι σε περίπτωση μιας ιδιαίτερης περίπτωσης ο ασφαλιστης θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και από το τρέξιμο. Εννοείται ότι ο σωστός ασφαλιστης δεν είναι αυτός που θα τον πάρεις τηλέφωνο και θα σου πει, τρακαρες; Οκ πάρε τηλέφωνο σε αυτό το νούμερο, αλλά θα τα κάνει αυτός για σένα. Εκεί αξίζουν τα 20€ παραπάνω. Πλέον μη νομίζετε ότι και αυτοί δίνουν πανάκριβα συμβόλαια, με τιμές αγοράς παίζουν συν ένα μεροκάματο. Για τον ts έχω να πω ότι μόνος σου από το μηδέν είναι πολύ δύσκολα να ξεκινήσεις. Εκτός αν το κάνεις παράλληλα με μια άλλη δουλειά που σε φέρνει σε επαφή με κόσμο. Σε αυτό το κομμάτι μου είπαν γιατί και εγώ το σκεφτόμουν ότι το ιντερνέτ θα σου δώσει καλή τιμή Αλλά είναι απρόσωπο άμα γίνει κάτι ποιον θα καλέσεις. Και ο ασφαλιστής μπορείς να σου δώσει καλή τιμή και ξέρεις ποιον θα πάρεις τηλέφωνο την ώρα που θα έχεις το άγχος που θα έγινε κάτι. Η ότι και αν χρειαστείς άμα συμβεί κάτι τέλος πάντων έχει μια λογική….
tasinho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Θα σου πρότεινα πραγματογνώμονας,παίζει πολύ χρήμα,αλλά δε ξέρω τι και πως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα