Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μείνει η μάνα μου από κινητό. Είναι 71 χρονών και είχε ένα ΝΟΚΙΑ με κουμπιά. Παίζει κάνα ευκολόχρηστο SMARTPHONE για την περίπτωσή της ή να ξανά πάω σε κουμπάκια.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κουμπακια, κουμπακια....., θα μπλεξεις χειροτερα με τα αφης. 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.

Με κουμπιά! Ο,τι έχει συνηθίσει. Πιστεύω πως θα την παιδέψεις άδικα με Smartphone. Είναι μεγάλη η αλλαγή αυτή για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisChas είπε

Έχει μείνει η μάνα μου από κινητό. Είναι 71 χρονών και είχε ένα ΝΟΚΙΑ με κουμπιά. Παίζει κάνα ευκολόχρηστο SMARTPHONE για την περίπτωσή της ή να ξανά πάω σε κουμπάκια.😁

Κουμπάκια για να μην ταλαιπωρηθεί σε τέτοια ηλικία.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ChrisChas είπε

Αν είναι για την μαμά παρτης το alcatel u3 hd

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 10:24 ΠΜ, ChrisChas είπε

Ούτε για αστείο smartphone σε άτομο 71 ετών.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/25/Nokia/f/852222/aplis-chrisis.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ, ξέρω μια χαρά 70ρηδες που έκαναν πρόσφατα μετάβαση  σε smartphone. Λίγη όρεξη θέλει και από τις δύο πλευρές να μάθουν μερικά πράγματα...! Κρίμα είναι να μένουν εκτός εποχής.

Redmi 6A πχ...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pseudοnumo είπε

Smartphone και πιο συγκεκριμένα το Galaxy Ace 4 μεταχειρισμένο, πολύ ευκολοχρηστο και γενικότερα θα το χαρει

Εντάξει δεν την παλεύεις....

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάω μάλλον προς το MLS που φαίνεται καλό για την περίπτωση της. Ποιο πολύ για να έχει και ένα viber να μιλάει με καμιά φιλενάδα της.

Δημοσ.

Σιχαίνομαι που το γράφω αλλά με ένα iphone θα μάθει εύκολα.. (true story)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dark είπε

Mls και turbo x ούτε σε εχθρούς 

Έχεις μπει στο νόημα εσύ... 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...