j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε συνεχεια αυτου Εχω ενα σοβαρο προβλημα με την εκκλησια τη γειτονιας με την καμπανα που παιζει πριν τις 7 το πρωι στις 8 και το μεσημερι-απογεμα καθε μερα σε εντασεις που απαγορευονται απο τη νομοθεσια σε κατοικημενη περιοχη αλλα και σε βιομηχανικη περιοχη. Η ενταση ειναι το κυριως προβλημα και οχι η ωρα.. Εχω παρει αστυνομια δημο υπουργεια συνηγορο πολιτη κτλπ και δεν δινει κανεις σημασια με κοροιδευουνε ολοι... Οι υπαλληλοι της εκκλησιας λενε δεν ειναι αρμοδιοι και ο παπας που ειναι αρμοδιος σε συζητηση που ειχα μαζι του δεν ειναι διατεθιμενος να εφαρμοσει το νομο... Επισης εχω ιατρικες εξετασεις απο δημοσια νοσοκομεια που αποδεικνυουνε εργαστηριακα το προβλημα ακοης που εχω Επισης εχω ντεσιμπελομετρο οπου φαινετε ξεκαθαρα οτι η ενταση του ηχου υπαρβαινει κατα πολυ απο αυτα που οριζει ο νομος. Πως μπορω να το κυνηγησω να εφαρμοστει ο νομος ? Δεν θελω να παω δικαστικα γιατι θα κανει παρα πολυ καιρο να λυθει το προβλημα και θα πληρωσω χρηματα σε δικαστικα εξοδα + την ταλαιπωρια. Ας πουμε ομως αν ειναι να πληρωσω μεχρι 500 ευρω σε δικαστικα/εξωδικαστικα εξοδα αν λυθει το προβλημα συντομα θα τα δωσω... Παραπανω δεν δινω γιατι αν ειναι να δωσω παραπανω θα αλλαξω μερικα κουφωματα με 3πλα τζαμια κενου.. και θα βαλω ειδικες ηχομονωσεις (αυτο εχω υπολογισει οτι θα παει πανω απο 10.000 ευρω) Επισης εχω σκεφτει αφου κανεις δεν εφαρμοζει το νομο να τον παρω στα χερια μου... Μπορει καποιος να βοηθησει ? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k 1
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Άρε φίλε την έκατσες άσχημα δεν βγάζεις άκρη με παπάδες εγώ στο χωριό εμένα ακριβώς δίπλα σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά το πρόβλημα λύθηκε όταν ο γείτονας πήγε στον παπά και είπε ότι έχει μικρά παιδιά κλπ και γενικά την σταμάτησε τέλειος μόνο την Κυριακή χτυπάει πχ όταν πάει η ωρα ταδε κλπ δεν χτυπάει καν. Τώρα στην δικιά σου περίπτωση να μπλέξεις με δικαστήρια κλπ και να τα βάλεις με εκκλησία ένα θα σου πω... 1.μακριά 2.οι παπάδες είναι ποιο πάνω και από πολιτικούς βύσματα που δεν φαντάζεσαι. Η λύση είναι να δοκιμάσεις καμία ωραία συζήτηση με τον παπά η το κέντρο ππυ έχει η ενορία να πας με τα χαρτιά από τους γιατρούς κλπ και αν το κάνουν καλός αλλιώς αν δεν είναι δικό σου το σπίτι μετακόμισε σε καμία περίπτωση μην πας με τσαμπουκά
Thulogur Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, καταλαβαίνω το πρόβλημά σου, μια περιοδο εμενα κι εγω διπλα σε εκκλησια. Δεν μπορεις να κανεις κατι, κοιτα μήπως μετακομισεις. Δεν σε τρολαρω, απλα δεν θα βρεις λυση ουτε με συζήτηση ουτε με καταγγελίες. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Thulogur 1
Flying_Dutchman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντίστοιχο θέμα με ηχεία της εκκλησίας (ώστε να ακούει όλη η περιοχή τη λειτουργία, καθημερινές, ΣΚ, εορτές κτλ) είχαμε-έχουμε κι εμείς. Λύση ας πούμε βρέθηκε με τον μητροπολίτη της περιοχής (που στην ουσία βεβαίωσε το παράνομο της υπόθεσης και την εντολή που έχει δώσει να μην χρησιμοποιούνται τα εξωτερικά ηχεία). Στην ουσία αυτός είναι υπεύθυνος για την ενορία, οπότε γνώμη μου, απευθύνσου σε αυτόν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Flying_Dutchman 1
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σπιτι ειναι ιδιωκτητο δε γινετε να μετακομισω. Στον παπα εχω εξηγησει το πρoβλημα υγειας που εχω με την ακοη μου πολυ αναλυτικα.. και δεν τον νοιαζει.. Η λυση που εχω σκεφτει ειναι δολιοφθορα με υψηλη ταση(100kv) χαμηλο ρευμα(1ma) να καψω τον controller της καμπανας γιατι παιζει αυτοματα απο controller δεν την παζουνε manual. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k 6 3
TechnoState Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 .... όντως κ επειδή υπάρχει θέμα υγείας (η ακοή σου) δεν σκέφτεσαι το θέμα να μετακομίσεις. Ακόμα κ αν το σπίτι είναι δικό σου, υπάρχει η επιλογή να το νοικιάσεις κ με το ενοίκιο να πληρώνεις το δεύτερο σπίτι που θα νοικιάζεις εσύ...
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ειναι ετσι δινω 10χιλιαρικα και βαζω τριπλο τζαμι κενου super μονωση κτλπ. Η λυση που εχω βρει τωρα ειναι να μην κοιμαμε την ωρα που παιζει και πριν να παιξει να βαζω ισχυρες ωτοασπιδες μεχρι να παιξει και μετα τις βγαζω... Υπαρχει αναλογο ιστορικο και δεδικασμενο εναντιων την καμπανων το εδειξα στην αστυνομια και δεν κανουνε τιποτα... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k 1
ELTASSOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Αν ο ναος υπηρχε πριν κατοικησεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα με το σκεπτικο οτι το ηξερες και ηταν εν γνωσει σου. Το ιδιο αν μενεις σε θορυβωδη δρομο πλατεια σχολειο γηπεδο...κλπ 3 1 1
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανεις λαθος υπαρχει ξεκαθαρη νομοθεσια για τις επιτρεπτες σταθμες θορυβου και δεδικασμενο. Απλα κανεις δεν θελει να εφαρμοσει το νομο. Εχω δικιο με το νομο.. Εξωδικα μπορω να κανω κατι με δικηγορο με κοστος κατω απο 500ευρω? (υπαρχει δεδικασμενο παντως για αυτο το προβλημα με τις καμπανες) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k 2 1
mic2mic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στον μητροπολίτη απευθύνθηκες όπως σου είπαν; Η μόνη σου ελπίδα είναι να δείξει αυτός κατανόηση. Αλλιώς μην περιμένεις τίποτα από δικαστές, δικηγόρους, αστυνομία, πολιτικούς, δημοσιογράφους κλτ. Η εκκλησία είναι 10 φορές πιο δυνατή απ'όλους αυτούς και εφαρμόζει τον νόμο αν, όταν και όπως θέλει. 1
umad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αν ο ναος υπηρχε πριν κατοικησεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα με το σκεπτικο οτι το ηξερες και ηταν εν γνωσει σου. Το ιδιο αν μενεις σε θορυβωδη δρομο πλατεια σχολειο γηπεδο...κλπ Τι λες??? Δηλαδή αν πας σε μια πολυκατοικία που έχει γίνει φόνος και σε σκοτώσουν δεν είναι ποινικό αδίκημα λόγω ιστορικού??? Τράβα αγαπητέ σε ένα νομικό και δημοσιοποίησε το παντού το πρόβλημά σου να ακουστεί! 1
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον υπευθυνο παπα της ενοριας πηγα μου ειπε νταξει ναι τα παιδια χτυπανε την καμπανα θα δειξουμε κατανοηση κτλπ(ψεματα με controller χτυπαει αυτοματα) Την επαιζε 1 βδομαδα ποιο σιγανα(επαιζε τις 2 μικρες καμπανες απο το καμπαναριο οχι τις μεγαλες) και μετα 1 βδομαδα ξανα στο φουλ ολες οι καμπανες. Οταν του το ξαναπα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι δεν γινετε λειτουργια χωρις να χτυπανε ολες οι καμπανες καμπανες και δεν γινετε να αλλαξουνε τα σφυρια. Σε τι νομικο να παω ? δικηγορο ? Αμα παω δικαστικα θα παρει 10 χρονια οσο πηρε και στην αλλη περιπτωση που υπαρχει δεδικασμενο. Το θεμα νομικα πως μπορω να εχω αμεσα αποτελεσματα πριν σκασω 10+χιλιαρο για ηχομονωσεις. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Σοβαρα εγω στη θεση σου θα ειχα κανει αυτο που λες με τον κοντρολερ η κατι αλλο αντιστοιχο.
Thulogur Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, j2k said: Η λυση που εχω σκεφτει ειναι δολιοφθορα με υψηλη ταση(100kv) χαμηλο ρευμα(1ma) να καψω τον controller της καμπανας γιατι παιζει αυτοματα απο controller δεν την παζουνε manual. 9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις