TsoliasGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, j2k είπε Mε το παπα τα εχω κανει αυτα στο μητροπολιτη θα παω με αυτον δεν εχω μιλησει ακομα. Δωρεά έταξες?
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 οχι δεν εταξα δωρεαν αλλα και 500 ευρω να δωσω σε δωρεα ειναι ψιχουλα η εκλησια παιζει μπαλα με πολλαπλασια ποσα.
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να ξεκινησεις νομικα, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα φτασεις σε δικαστηρια... Ενα εξωδικο στη μητροπολη με στοιχεια και τι λεει ο νομος, ισως αλλαξει το καθεστως 'κλησεως των πιστων στον οικο του θεου" ισως οχι και πρεπει να συνεχισεις. Ο παπας για να σε παρει στα σοβαρα και να ασχοληθει, πρεπει να δει οτι μιλας σοβαρα, αλλιως σε γραφει στα αμφια του.
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Αν ο ναος υπηρχε πριν κατοικησεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα με το σκεπτικο οτι το ηξερες και ηταν εν γνωσει σου. Το ιδιο αν μενεις σε θορυβωδη δρομο πλατεια σχολειο γηπεδο...κλπ Δεν ισχύει αυτό.
Torasu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε των ομματιών σου και σύκω φύγε. Δε θα βρεις άλλη λύση (πλην πλήρους ηχομόνωσης, ότι σε βολεύει περισσότερο). Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Torasu
devil-ji Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Κι εγω ειμαι με τη λυση του να κανεις παρεμβολες στο controller, μονο στην περιπτωση βεβαια που δεν μπορουν να σε ανακαλυψουν. Επισης θα βοηθουσε να προσευχηθουμε ολοι μας ο στρατηγος ανεμος να φυσαει προς την αντιθετη κατευθυνση απο το σπιτι σου Αντε πατε αναψτε κι ενα κερακι και καντε μια δωρεα στην εκκλησια οι πιστοι.
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Αυριο θα τα κανω ολα τηλ μητροπολη αναλογα τι θα μου πουνε μετα σε δικηγορο θα παρω και αλουμινα για νεα ηχομονωτικα κουφωματα/τζαμια για προσφορα
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Έχω μία απορία χτυπάει κάθε μέρα στις 7 και στις 8 το πρωί και όχι Κυριακές και εορτές και για ποιο λόγο καθημερινά;;;;;;; 2
Pleo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Έχεις επιλογές: 1. If you can't beat them, join them. Πηγαίνεις στη λειτουργία και εκκλησιάζεσαι τακτικά. Έτσι δεν θα σε ενοχλεί το κάλεσμα των πιστών, αφού θα είσαι κι εσύ ένας. 2. Μετακομίζεις δίπλα σε μιναρέ. Έτσι για κοσμοπολίτικη αλλαγή να ακούς τον ιμάμη αντί για την καμπάνα. 3. Αγοράζεις ακουστικά με noise cancellation και τα φοράς όση ώρα διαρκεί η ενόχληση. 4. Περιμένεις η τεχνολογία να βρει τρόπο ακύρωσης του ενοχλητικού τόνου στο ελεύθερο πεδίο (προφανώς με αντίθετη συχνότητα). Γίνεται ήδη στα αυτοκίνητα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει στην περίπτωσή σου. 3 1 1
Lakou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή έχει συμβεί στο χωριο μου αυτό αλλά και σε διπλανό χωριο όλα μπήκαν στην θέση τους όταν η καταγγελία-παράπονο έφτασε στην μητρόπολη με ΕΓΓΡΑΦΟ μόνο εκεί θα επιληφθούν του θέματος.... πάντως αυτό που παρατήρησα εγώ ειναι ότι τώρα δεν χτυπάνε πριν τις 8 και απλά μειώθηκε η διάρκεια του χτυπήματος.,.,..... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Lakou
kostakis81 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 δυστιχοσ η πολυ δημοκρατεια βλαπτει φιλε η εκκλησια ειναι ενασ θεσμοσ 2000 ετων και ολοι οι προυγουμενοι το ανεχτηκαν το καμπαναριο δυστηχος δεν προκειτε να βγαλεισ ακρη τα ιερατεια εχουν πολυ δυναμη και who are you? προσπαθησε να τιουσ μιλησεισ με ευγενεισ γιατι μονον ετσι ισωσ βγαλεισ ακρη αν πασ με τσαμπουκαδεσ κλπ θα το μετανοιωσεισ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχουν και άλλοι που είναι δίπλα σε σχολείο, αεροδρόμιο, περιφερειακό..., που είναι 10δες φορές χειρότερα. Ωτοασπίδες, και συνήθεια.
free@last Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Έγγραφη καταγγελία στο Τμήμα Υγείας της περιοχής/περιφέρειας σου,με κοινοποίηση στην τοπική Εισαγγελία. Η αστυνομία δεν θα σου κάνει τίποτα γιατί ηχομετρηση επιτρέπεται να κάνει μόνο σε καταστήματα. Αρμόδιο για ηχομετρηση σε δημόσιους χώρους είναι το τμήμα Υγείας. 1
eliasjuve Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μήπως είσαι βαμπίρ; Ενι γουέι αυτός ο μεσαιωνικός τρόπος καλέσματος σε λατρευτική σύναξη είναι παρωχημένος και δεν συμβαδίζει με την πρόοδο της ανθρωπότητας σε πολιτιστικό αλλά και πολιτισμικό επίπεδο. Στην ανάγκη και εφόσον πρέπει να γίνει κάλεσμα ας βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος παρά αυτός ο βάναυσος ειδικά για όσους τυγχάνει να μένουν κοντά σε εκκλησίες. Για να μην μιλήσουμε για τα κακόμοιρα τα σκυλάκια και λοιπά ζωάκια που σπάει το κεφάλι τους από τις συχνότητες του χτυπήματος της καμπάνας. 1
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 http://union.atheia.gr/οδηγός-πολιτών/ηχορύπανση-από-ναούς/?fbclid=IwAR3H-Snp2NM0mN0MWn4p_XuI5jipuSq36DuA83K_L0ZRfv1fA-qVUi1220g
Προτεινόμενες αναρτήσεις