ideal09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι να κανεις ηχομονωση; Το καλοκαιρι που θα τα εχεις ολα ανοιχτα θα ανεχεσαι τις κωλοκαμπανες; 3
umad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Δηλαδή καλείς την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας,δεν λες τίποτα για εκκλησίες τζαμιά κτλ. Έρχεται και σου λέει δεν γίνεται να κάνω τίποτα? Αναφορά στον διοικητή που υπάγεται για παράβαση καθήκοντος και να σου εξηγηγήσουν για ποιο λόγο μεριμνούν διαφορετικά για τέτοιες περιπτώσεις και από ποιο νόμο προκύπτει αυτή η αντιμετώπιση. Εκεί φυσικά επιφυλάσσεσαι παντός νόμιμου διακαιώματός σου για τις ενέργειες ΚΑΙ της αστυνομίας. Αυτά τα δεν γίνεται τίποτα που τα έχετε δει??? Άλλο το σχολείο που προανέφερε κάποιος...Ούτε λειτουργεί Σ/Κ και το χειρότερο κουδούνι να είναι στις 2 το μεσημέρι???Καμία σχέση!!! 1
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Έχω μία απορία χτυπάει κάθε μέρα στις 7 και στις 8 το πρωί και όχι Κυριακές και εορτές και για ποιο λόγο καθημερινά;;;;;;; Χτυπαει καθημερινα 6:50 7:50 17:00 Κυριακες 6:50 8:30 και γενικα σε διαφορες ασχετες ωρες που μου διαφευγουνε τωρα περιπου 2 λεπτα καθε φορα. Εκτος την εκκλησια ειναι και το καλοκαιρι τα αεροπλανα οπως και ο δρομος(μηχανακια αμαξια) αλλα αυτα ειναι σε λογικες εντασεις δεν κανουνε προβλημα... Στο υπουργειο υγειας πηρα με στειλανε στο περιβαλοντος απο εκει στην αστυνομια(η αστυνομια μετραει λεει μονο κεντρα οχι εκλησιες) απο εκει μου ειπανε να μιλισω στο δημο/περιφερεια στο παπα και μετα να παω σε δικηγορο. Ο ενας με εστελε στον αλλο... 3 φορες εχω επιχειρησει να βρω ακρη αλλα ολλες τις φορες κουραζομουνα και το παρατησα... Εγω του ειπα του παπα τη λυση να παιζει μονο τις μικρες καμπανες το εκανε μονο 1 εβδομαδα(και λυθηκε το προβλημα οσο το εκανε) και δεν το ξανακανε μετα τη βδομαδα τωρα τις χτυπαει ολες... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Το σχολείο είναι πολύ χειρότερο, το κουδούνι των σχολείων χτυπάει κάθε 45min, + τα ουρλιαχτά οι φωνές και η φασαρία στα διαλείμματα, αθλοπαιδιές κτλ. Εγώ αν ήταν να διαλέξω "τιμωρία" ανάμεσα σε καμπάνες, σχολείο, αεροδρόμιο, περιφερειακό, θα διάλεγα τις καμπάνες γιατί τα έχω ζήσει και τα τέσσερα. Τώρα εάν είσαι σε περιοχή που συνδυάζει και τα τέσσερα την έβαψες.
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι αντικειμενικα ειναι το αεροδρομιο το χειροτερο οι εντασεις και οι συχνοτητες ηχου του αεροδρομιου κανουνε τη μεγαλυτερη ζημια. Εχουνε γινει μελετες σε υπαλληλους αεροδρομιων και εχουνε προβλημα με την ακοη τους. Το αεροδρομιο ειναι μακραν το χειροτερο. Δεν λεω οτι η δικια μου περιπτωση ειναι η χειροτερη σε αλλες εκκλησιες η καμπανα ειναι συνδεμενη με το ρολοι και χτυπαει καθε ωρα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 δε θελω να το πω... αν θες σου λεω με pm την εκκλησια
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, j2k είπε Χτυπαει καθημερινα 6:50 7:50 17:00 Κυριακες 6:50 8:30 και γενικα σε διαφορες ασχετες ωρες που μου διαφευγουνε τωρα περιπου 2 λεπτα καθε φορα. Εκτος την εκκλησια ειναι και το καλοκαιρι τα αεροπλανα οπως και ο δρομος(μηχανακια αμαξια) αλλα αυτα ειναι σε λογικες εντασεις δεν κανουνε προβλημα... Στο υπουργειο υγειας πηρα με στειλανε στο περιβαλοντος απο εκει στην αστυνομια(η αστυνομια μετραει λεει μονο κεντρα οχι εκλησιες) απο εκει μου ειπανε να μιλισω στο δημο/περιφερεια στο παπα και μετα να παω σε δικηγορο. Ο ενας με εστελε στον αλλο... 3 φορες εχω επιχειρησει να βρω ακρη αλλα ολλες τις φορες κουραζομουνα και το παρατησα... Εγω του ειπα του παπα τη λυση να παιζει μονο τις μικρες καμπανες το εκανε μονο 1 εβδομαδα(και λυθηκε το προβλημα οσο το εκανε) και δεν το ξανακανε μετα τη βδομαδα τωρα τις χτυπαει ολες... Νομίζω κάθε μέρα όλες τις καμπάνες είναι βάρβαρο σε αυτές τις ώρες.Νόμιζα Κυριακές και εορτές γινόταν. Και για το απόγευμα άντε στην ευχή αλλά καθημερινά το πρωί αυτές τις ώρες;;;;;; Μάλλον ο παππάς θέλει να διώξει κόσμο από την εκκλησία και όχι να καλέσει πιστούς με αυτή την τακτική. Τι να σου πω ρε φίλε . Ελπίζω να τον φωτίσει ο Θεός να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι σωστό έστω να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του και όχι μόνο κρασί στη μεταλαβειά. 5 λεπτά πριν, j2k είπε Οχι αντικειμενικα ειναι το αεροδρομιο το χειροτερο οι εντασεις και οι συχνοτητες ηχου του αεροδρομιου κανουνε τη μεγαλυτερη ζημια. Εχουνε γινει μελετες σε υπαλληλους αεροδρομιων και εχουνε προβλημα με την ακοη τους. Το αεροδρομιο ειναι μακραν το χειροτερο. Δεν λεω οτι η δικια μου περιπτωση ειναι η χειροτερη σε αλλες εκκλησιες η καμπανα ειναι συνδεμενη με το ρολοι και χτυπαει καθε ωρα. Νομίζω ότι το αεροπλάνο δεν είναι τόσο βάρβαρο σαν την καμπάνα.Ο ήχος του αεροπλάνου αρχίζει αδύναμα δυναμώνει σιγά σιγά ώστε τον συνηθίζει το αυτί και χάνεται το ίδιο. Οι καμπάνες αρχίζουν ξαφνικά και με όλη τους την ένταση.Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτί να τις συνηθίσει.Και εμένα που δε με ενοχλούν γενικά ήχοι νομίζω με καμπάνες δεν θα μπορούσα να ζήσω σε τέτοιο ρυθμό που μας λες.
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον παπα τον εχω θερμοπαρακαλεσει και δεν καταλαβαινει... Το μητροπολιτη τον εχω παρει μερικες φορες αλλα δεν μπορω να το βρω. Θα επιμεινω και ελπιζω να το καταλαβει θα τους στειλω εντομεταξυ τη νομοθεσια και τις περιπτωσεις δεδικασμενου που υπαρχουνε στη μητροπολη και θα προτεινω συμβιβασμο. Να χτυπανε μονο οι 2 μικρες καμπανες και οχι οι μεγαλες... οπως το ειχε κανει 1 εβδομαδα ο παπας οταν τον παρακαλεσα. Μετα βεβαια με εγραψε και τις χτυπαει ολες... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k
adsl2+ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 διάβασε εδώ: https://roides.wordpress.com/2008/01/12/post120108/ 1
Axelq Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Η λύση με την δωρεά μου ακούγεται η καλύτερη αλλά δεν νομίζω να γλυτώσεις με 100-200 ευρώ.. Άμα κερδίσεις πάντως δικαστήριο εναντίον της εκκλησίας, θα μπεις σίγουρα στο βιβλίο Guinness.
j2k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθησα να πιασω τον παπα στο φιλοτιμο του κλαφτηκα αλλα δε δουλεψε Το ιδιο θα κανω και με το μητροπολιτη.. αμα δε πιασει ουτε αυτο εξωδικο.. μετα εισαγγελεας βαρδιας.. και μετα ηχομονωση.. Η εκλησια παιρζει με πολλα λεφτα.. 500 και 1000 ευρω δωρεα ειναι ΨΙΧΟΥΛΑ μακαρι με 500 ευρω να ελυνα το προβλημα καλυτερα δωρεα παρα να τα παρει δικηγορος. Αλλα δυστηχως δεν λυνετε με δωρεα 500ευρω με 50.000 πιθανον με 500 οχι. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από j2k
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Πάντως είναι εκπληκτικό πως σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να νομιμοποιούμε την αυθαιρεσία. Ο ένας θεωρεί ότι η εκκλησία είναι πάνω από τους νόμους, ο άλλος λέει να πας παρακαλετά, ο τρίτος τα θεωρεί περιττά όλα αυτά, ο τέταρτος προτείνει να λαδώσεις τον παπά κ.ο.κ. Και κάπως έτσι ζούμε στην πιο δυσλειτουργική χώρα και όποιος δεν έχει άκρες-λεφτά είναι στον κουβά με τον ασβέστη. Προσωπικά θα πήγαινα με την νόμιμη οδό. Καταρχάς, κάνε έγγραφη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα ώστε να αναγκαστεί ο μπάτσος να σου απαντήσει εγγράφως και μετά να τον κυνηγήσεις κι αυτόν. Και μετά στείλε εξώδικα στους πάντες. Εκκλησία, μητρόπολη, αστυνομία, οποιονδήποτε κερατά εμπλέκετε. Μπορεί να μην γίνει και τίποτα, ως συνήθως. Αλλά μπορεί και να γίνει. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν από μόνα τους. Σταματήστε να λειτουργείτε ως θύματα. Έχουμε δικαιώματα και πρέπει να τα διεκδικούμε.
axe3d Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Φίλε μου για τι decibel μιλάμε ... Πόσο είναι μέσα στο σπίτι σου .... ( με ανοιχτά παράθυρα )
Jimi79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Για αρχη παρε κανα δυο καλα ηχεια κ δωσε ενταση κ βαζε καμια μελωδια οταν βαραει ο παπας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις