Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μη κοροιδευομαστε και μεταξύ μας τώρα το μόνο καλό είναι το υποχρεωτικό χαμόγελο που σου ρίχνει το πιπίνι στο ταμείο . Άμα οτιδήποτε που πάρεις έχει θέμα κλαφτα . Να πω και ένα καλό είχα βρει ένα νέο παιδί και με είχε βοηθήσει να φορτώσω έτρεχε αγχωμένα γιατί ο μλκας προϊστάμενος θα του έβαζε καβγά για 3 λεπτά . Έτσι λειτουργούν τους βάζουν να σου κάνουν μισή ώρα μπουρδολογία κατά τα άλλα .... Εδω βλεπεις οτι εξηγω πιο πανω ποια ειναι η προβλεπομενη διαδικασια του rma που ισχυει σε ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα και οι αλλοι με βγαζουν υπαλληλο του καταστηματος..... Και για οσους με γνωριζουν και απο πιο παλια ξερουν στα θεματα rma ηλεκτρονικων προιοντων(ειδικα pc hardware)απο παλιοτερα θεματα τι σταση εχω παρει προς ολα τα καταστηματα.... Εχω πετυχει περιστατικα και εγω και φιλοι μου που τους εχουν φερθει πολυ καλα σε συγκεκριμενο καταστημα που αγορασαν. Τωρα μπορει να ηταν θεμα του οτι επεσε σε καλο προσωπικο/καλη περιοδο δεν ξερω. Το ιδιο βεβαια οχι μονο για το Πλαισιο αλλα και για τις αλλες αλυσιδες φυσικα και και εκει ολως τυχαιως μονο κακα λογια ακουγονται. Δεν λεω οτι ολα ειναι ροδινα και δεν εχω πετυχει και κακα περιστατικα προφανως,αλλα ειπαμε δεν ειναι ολα μονο μαυρα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εσυ πηγες πισω μια τηλεοραση για ενα προβλημα.Αν δεν το ελεγξει το επισημο service δεν απαιτεις τιποτα.Το ιδιο πραγμα ισχυει για ολα τα πραγματα. Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά. Επειδή ακριβώς το πλαίσιο έχει εξουσιοδοτημένο σέρβις, απαιτώ να γίνει έλεγχος εντός του καταστήματος, όπως έχουν κάνει άλλες 2 φορές σε εμένα, όταν ειχα αγοράσει ελαττωματικό προϊόν. Ορθολογικά αυτό πρέπει να γίνει, ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ενώ γνωρίζουν οι περισσότεροι εκεί μέσα πως τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι ελαττωματικά, θα με έβαζαν να περιμένω το λιγότερο δυο εβδομάδες για να πραγματοποιηθούν τα πάρε δώσε με την Samsung. Εάν το πλαίσιο δεν διέθετε σέρβις εντός του καταστήματος, οκαυ αναγκαστικά θα έπρεπε να περιμένω την Samsung να βγάλει πόρισμα. Εφόσον όμως έχω την δυνατότητα να απαιτήσω έλεγχο εντός του καταστήματος ώστε να λυθεί το πρόβλημα εντός ολίγου χρονικού διαστήματος, θα το κάνω. Όπως και τελικά έγινε. Αν άκουγα τον υπό διευθυντή, θα εκλεγα τα χρήματα και σίγουρα, η διαδικασία θα διαρκούσε 3 εβδομάδες το ελάχιστο. ΥΓ: το αν είσαι υποδιευθυντής του καταστήματος είναι σαρκαστικό, λυπάμαι εάν σε έθιξε. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από TzortzisJosh
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Που αναφέρεται ότι είναι υποχρεωτικό το doa και η διάρκειά του; Δεν μπορώ να βρω κάτι.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TzortzisJosh είπε Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά. Επειδή ακριβώς το πλαίσιο έχει εξουσιοδοτημένο σέρβις, απαιτώ να γίνει έλεγχος εντός του καταστήματος, όπως έχουν κάνει άλλες 2 φορές σε εμένα, όταν ειχα αγοράσει ελαττωματικό προϊόν. Ορθολογικά αυτό πρέπει να γίνει, ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ενώ γνωρίζουν οι περισσότεροι εκεί μέσα πως τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι ελαττωματικά θα με έβαζαν να περιμένω το λιγότερο δυο εβδομάδες για να πραγματοποιηθούν τα πάρε δώσε με την Samsung. Εάν το πλαίσιο δεν διέθετα σέρβις εντός του καταστήματος, οκαυ αναγκαστικά θα έπρεπε να περιμένω την Samsung να βγάλει πόρισμα. Εφόσον όμως έχω την δυνατότητα να απαιτήσω έλεγχο εντός του καταστήματος ώστε να λυθεί το πρόβλημα εντός ολίγου χρονικού διαστήματος, θα το κάνω. Όπως και τελικά έγινε. Αν άκουγα τον υπό διευθυντή, θα εκλεγα τα χρήματα και σίγουρα, η διαδικασία θα διαρκούσε 3 εβδομάδες το ελάχιστο. ΥΓ: το αν είσαι υποδιευθυντής του καταστήματος είναι σαρκαστικό, λυπάμαι εάν σε έθιξε. Συνηθως αυτος που εχει εξουσιοδοτημενο service οπως σωστα λες δεν μενει μονο στον ελεγχο αλλα μπορει να κανει και επισκευη αν χρειαστει.Σε αυτες τις περιπτωσεις κοινως βλεπουμε το γνωστο''εγγυηση Πλαισιο''. Προφανως και αν εχει οντως επισημο/εξουσιοδοτημενο service(δεν το ανεφερες στο σχολιο σου γιαυτο το γραφω)τοτε ναι τους λες για διευκολυνση του πελατη να γινει εστω ο ελεγχος σε αυτους και αν ειναι εκτος DOA να το στειλουν στο service. Δεν ξερω αν για τις τηλεορασεις Samsung του θεματος ομως το Πλαισιο εχει οντως εξουσιοδοτημενο service(δεν το αναφερει και καπου αν δεν κανω λαθος). Επισης για το ελαττωματικο μοντελο που λες δεν μπορω να πω κατι γιατι πολυ απλα δεν το ανεφερες στο αρχικο σου σχολιο που και εγω σχολιασα το εν λογω μοντελο. Το ιδιο ισχυει και για τις ιντσες της τηλεορασης για να μπορει καποιος να σου πει αν κανονικα πρεπει να ερθει απο το σπιτι σου το service να την τσεκαρει/παραλαβει την τηλεοραση ή πρεπει να την πας απο εκει. Γιαυτο και εγραψα εξ αρχης οτι συμφωνουσα με οτι εγραψες στο αρχικο σου σχολιο εκτος απο το συγκεκριμενο κομματι που ανεφερες,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει πληρης εικονα με βαση τα στοιχεια που εδωσες.
tsioulak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, newton91 είπε Σε ποιο κατάστημα ; Σε ποια περιοχή εννοώ Ειπε, πλαισιο καλαμαριας. 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Μιλάμε λοιπόν για μια αλυσίδα όπου αρκετός κόσμος υποστηρίζει πως Προωθεί δικά της προιόντα, αμφιβόλου ποιότητας Η εγγύση στα επώνυμα προιόντα ειναι καθαρά εργοστασιακή Οι πωλητές ειναι μέτριοι σε γνωσεις και εφήμεροι Οι εργαζόμενοι ζουν τεράστια πίεση με πολυ μικρους μισθούς Είναι αγενής προς τον πελάτη που ψάχνει το δίκιο του και μόνο μετά απο μεγάλη πίεση δέχονται το λάθος τους Οι τιμές δεν ειναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό Το ερώτημα ειναι, πως γινεται αυτή η αλυσίδα να παραμένει πρώτη σε πωλήσεις. Μηπως υπάρχουν και κάποια θετικά; Το θετικο του ειναι η ευκολια, ευκολια του να πας στο μαγαζι και να δεις το προιον, ευκολια του ετοιμοπαραδοτου (ειδικα για εκτος Αθηνας ειναι σημαντικο αυτο) και λοιπες ευκολιες ενος μεγαλου φυσικου καταστηματος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν, επειδή πάααααλι γίνεται αντίστοιχη συζήτηση σε θέμα που έχει αναλυθεί, περάστε και ρίξτε μια ματιά από εδώ πρώτα, και συνεχίζετε: https://www.insomnia.gr/forums/topic/697498-εγγύηση-1-χρόνος-ή-2-χρόνια-κινητάtablet/
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Όταν έκανα τελευταία αγορά μεγάλο μεγάλο ήταν ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ . Τώρα το βγάλανε μην αγοράζετε από εκεί .
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καθε φορα που καποιος θελει να αγορασει απο πλαισιο ας κανει μια βολτα απο το ινσομνια ωστε να ειναι ετοιμος για το ελλαττωματικο προιον που σιγουρα θα αγορασει .Εχει γινει κουραστικο πια το 90% των ποστ για ελλαττωματικα προιοντα και για αρνηση εγγυησης-επιστροφης ειναι απο το πλαισιο.Γιατι υπαρχει ακομα κοσμος που αγοραζει απο εκει να πω οτι τα εχει φθηνα να ελεγα ενταξει αλλα σε ολα τα προιοντα που ειναι μαρκες τα εχει πανακριβα . Απο πλαισιο δεν εχω αγορασει ποτε, μια φορα πηρε η αδερφη μου χωρις να ξερει ενα ρουτερ το οποιο δεν δουλεψε ποτε και με το που ειδα πανω το turboX ηξερα απο την αρχη οτι δεν θα δουλεψει ποτε (φυσικα δεν ασχοληθηκα με εγγυηση κλπ γιατι ηταν πολυ μικρο το ποσο και δεν αξιζε ουτε τον κοπο,ουτε τον χρονο. Απο mediamarkt δεν εχω αγορασει ποτε ,απο κωτσοβολο και public εχω παρει παρα πολλα πραγματα και προσωπικα δεν ειχα καποιο θεμα μεχρι τωρα
Stamer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Επειδή ακριβώς το πλαίσιο έχει εξουσιοδοτημένο σέρβις Απλά για να είμαστε σωστοί, το πλαίσιο ΔΕΝ έχει εξουσιοδοτημένο service samsung.
Razgriz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Χωρίς να υποτιμώ τον συνήγορο του καταναλωτή, πολύ γραφειοκρατία. Στην προηγούμενη περίπτωση με την πρώτη Samsung που πήρα, δεν με βοήθησαν. Μου ζήτησαν ΤΡΟΜΕΡΗ χαρτούρα και πάλι έπρεπε να περιμένω 2-3 μήνες το ελάχιστο. Την δουλειά τους κάνουν ΟΚ αλλά αν είναι να γίνει κάτι να γίνει και σωστά - γρήγορα. Σε εμένα τώρα εντάξει, πρόκειται για τηλεόραση. Κάποιος άλλος πιθανόν να έχει αγοράσει κάποιο ψυγείο και να το χρειάζεται άμεσα ή να είναι ανάγκη. Δεν μπορεί να περιμένει τον συνήγορο 3 μήνες να αναλάβει και ΑΝ την υπόθεση. Θα μπορούσε η τόσο χρήσιμη αυτή αρχή να επιδοτηθεί από το κράτος και οι υποθέσεις να λύνονται εντός 1-2 εβδομάδων. Σύμφωνα με έρευνες, να αναφέρω και πάλι, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα Ευρωπαϊκά αναφορικά με την άγνοια των καταναλωτών περί δικαιωμάτων τους. Πρέπει να λάβει δράση το αρμόδιο υπουργείο. Που όμως... Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν τέτοια τερτίπια. Εδώ οι καταστηματάρχες αλλά και οι μιλημένοι υπάλληλοι σου βγάζουν την πίστη. Ελαττωματικό προϊόν; Το επιστρέφεις και τέλος. Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι. Το παρακάτω έγινε ενω ήμουν Αγγλία. Αγορά από amazo UK zotac 1080ti. Μέσα σε δύο μέρες φτάνει σπίτι. Ανοίγω το κουτί και βρίσκω μέσα μια amd 10 ετιας. Τηλ επιτόπου και μου ζηταγανε χαρτί από αστυνομία ότι έγινε κλοπή στη μεταφορά ενώ έφυγε από δική τους αποθήκη με δικό τους οδηγό. Πάω αστυνομία και μου λένε δεν μπορώ να καταγράψω τέτοιο περιστατικό και με παραπέμπουν σε online/ τηλ καταγγελία σε αρμόδια αρχή για Internet scum. Τηλ εκεί και καταγγελία. 4 μέρες στα τηλ με το αμαζον όπου κατέληξα να τους απειλω ότι θα πάω δικαστικά. Μέιλ στο CEO όπου έλαβα απάντηση όταν είχε λυθεί το θέμα. Στα τηλέφωνα το ένα ψέμα μετά το άλλο επειδή ήταν high value item κατά το αμαζον. Έβγαλα άκρη με μια υπάλληλο που απλά ασχολήθηκε μαζί μου χωρίς να μου διαβάζει text book answers. Ψάξιμο στο ίντερνετ έδειξε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις με "high value items". Η αρμόδια αρχή μου απάντησε μετά από 2 μήνες με αρνητική απάντηση και ότι δεν πιστεύουν ότι αξίζει να ασχοληθούν με το περιστατικό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Razgriz τυπογραφικό
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Καθε φορα που καποιος θελει να αγορασει απο πλαισιο ας κανει μια βολτα απο το ινσομνια ωστε να ειναι ετοιμος για το ελλαττωματικο προιον που σιγουρα θα αγορασει .Εχει γινει κουραστικο πια το 90% των ποστ για ελλαττωματικα προιοντα και για αρνηση εγγυησης-επιστροφης ειναι απο το πλαισιο.Γιατι υπαρχει ακομα κοσμος που αγοραζει απο εκει να πω οτι τα εχει φθηνα να ελεγα ενταξει αλλα σε ολα τα προιοντα που ειναι μαρκες τα εχει πανακριβα . Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενα θεμα καρφιτσωμενο καπου με ολες τις γνωστες αλυσιδες,δεν μπορει ο αλλος να γνωριζει τι αλλο εχει συμβει πιο παλια.
kostaskalamatas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως και υπαρχουν αλλα αν καθησει καποιος και αναφερει το οτιδηποτε θετικο(οχι μονο για το Πλαισιο αλλα και για αλλη αλυσιδα/γνωστο καταστημα),αυτοματως θα πεταχτει καποιο μπουμπουκι να πει οτι αυτος ειναι εκπροσωπος του καταστηματος γιαυτο και λεει καλα λογια. Γιαυτο και ολως τυχαιως στα forum διαβαζεις κυριως αρνητικα σχολια/περιστατικα,παρα θετικα. Θεωρω οτι το Πλαισιο, κινηται στα ακρα, οσον αφορα την αναλογια ποιοτητας τιμης των προιοντων του.(turbox) Αν εισαι γνωστης και γνωριζεις τι θελεις, στο πλαισιο μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες σε καποια προιοντα του. Σε καποια αλλα ομως... ουτε πρωτη ματια μη ριξεις!! Στην εταιρια που εργαζομαι, πριν 6 χρονια, χρειαστηκε να αγορασουμε 12 τηλεορασεις ,να τοποθετησουμε σε χωρους αναμονης εργατων,πελατων και σε αποθηκες,ως μονιτορ πληροφοριων. Αφου ξεκαθαρησαμε την τιμη ανα μοναδα που μπορουσαμε να δωσουμε και μετα απο ερευνα, την καλυτερη ποιοτητα εικονας τη βρηκαμε στις turbox. Μετα απο 6 χρονια, καμια απο αυτες δεν εχει βγαλει προβλημα, καποιες μαλιστα "παιζουν" κυριολεκτικα 24/7/365, σε αθλιο περιβαλλον(κρυο,σκονη, υγρασια, πολλαπλοι χρηστες) και λειτουργουν σα καινουργιες. κατι ποντικακια, ηχειακια κλπ, καλα ειναι. Σε μαι αλλη περιπτωση, χρειαστηκε να αγορασουμε κινητα και καποιες αξιον καμεριτσες .Ορμωμενος ο διευθυντης απο την καλη λειτουργια των τηλεορασεων, ηθελε να τα παρουμε απο Πλασιο. Για να τον πεισω για το αντιθετο, του ειπα να παρει μονο το δικο του απο εκει και αν σε 10 μερες μεινει ευχαρηστημενος, τοτε κανουμε την αγορα. Μετα απο 5 μολις ημερες😊, πηραμε αποφαση να μην αγορασουμε απο εκει. Πιστευω οτι το πλαισιο, δεν ειναι για ολους τους ιδιωτες, περοσσοτερο ειναι για επαγγελματιες, μικρους ή μεγαλυτερους, γιαυτο ακομα δινει εμφαση στη γραφικη του υλη.
Razgriz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενα θεμα καρφιτσωμενο καπου με ολες τις γνωστες αλυσιδες,δεν μπορει ο αλλος να γνωριζει τι αλλο εχει συμβει πιο παλια. Αυτό θα ήταν φοβερή ιδέα για όλους μας !
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Απλά για να είμαστε σωστοί, το πλαίσιο ΔΕΝ έχει εξουσιοδοτημένο service samsung. Το πλαίσιο τσαμπουκαλευει πλέον και για DoA το καταλάβαμε ότι αυτό λέει το θέμα ;
Stamer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Το πλαίσιο τσαμπουκαλευει πλέον και για DoA το καταλάβαμε ότι αυτό λέει το θέμα ; Τι σχέση έχει αυτό με την πληροφορία που έδωσα εγώ? @TzortzisJosh Ποιά τηλεόραση πήρες συγκεκριμένα? Θα μπορούσες να μας πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις