Προς το περιεχόμενο

Blackview: Νέα trends και τεχνολογίες εισβάλουν στην οθόνη των smartphones


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την κατηγορία των smartphones, με τους κατασκευαστές να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην οθόνη κάθε κορυφαίου τους μοντέλου. Και από την άλλη μάθαμε για τα καλά το notch, το watedrop notch και τη διπλή οθόνη. Τι μας επιφυλάσσει όμως το 2019;

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Huawei και η Samsung ανακοίνωσαν smartphone με μικρές οπές στην οθόνη ενώ το 2019 παρόμοια τακτική αναμένεται να ακολουθήσουν όλοι οι κατασκευαστές αντικαθιστόντας με αυτό τον τρόπο την εγκοπή (notch). Όμως έρευνες δείχνουν ότι το καταναλωτικό κοινό ελάχιστα ενδιαφέρεται για παρόμοιες οθόνες αφού «κάτι τέτοιο δε δείχνει πρακτικό».

honor-view-20-front.png.9bce6f88574c48864ff4a255ee843da7.png

Οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι ένα από τα επερχόμενα trends. Πρόσφατα η Xiaomi φανέρωσε μια σχετική οθόνη όμως το μεγάλο πρόβλημα παρόμοιων οθονών είναι το μεγάλο τους πάχος. Αν και επιτυχημένα ένα smartphone μπορεί να μεταμορφωθεί σε tablet, είναι φανερό ότι αυτή η τεχνολογία δεν έχει οριμάσει και δε πρόκειται κάτι τέτοιο να γίνει αν και άλλα εξαρτήματα δεν αποκτήσουν αναδιπλούμενο χαρακτήρα.

flexpai.jpg.df9bed4fb42d2c8e42eb66612284d23b.jpg

Επερχόμενο trend μπορεί να είναι η τεχνολογία προβολής που βρίσκουμε σε προτζέκτορες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει smartphone να ενσωματώνουν παρόμοια τεχνολογία αλλά και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους όπως κάνει η κινεζική Blackview με μερικά ανθεκτικά μοντέλα που κατασκευάζει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, ένα τέτοιο smartphone ενσωματώνει υποστήριξη laser projector και διαθέτει οθόνη 6.01 ιντσών με ανάλυση 1080  x 2160, MTSK3 8πύρηνο επεξεργαστή από την MTK, 6GB RAM και 64GB ROM.

Την ίδια στιγμή οι διαστάσεις της συσκευής βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπαδα με το γυαλί της Corning να έχει παρουσία στη μπροστινή και πίσω επιφάνεια του κινητού. Διπλή κάμερα 16MP/0.3MP στο εμπρόσθιο μέρος και 16MP κύρια κάμερα αποτελούν τις φωτογραφικές ικανότητες για πολύ καλές selfies μεταξύ άλλων. Πολλοί άλλωστε θέλουν να δοκιμάσουν την αίσθηση προβολής στο ταβάνι μιας ταινίας με μεγάλη οθόνη καθώς βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Η Blacview αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα αυτό το smartphone, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...