Προς το περιεχόμενο

Refurbished Laptops : Αναβάθμιση επεξεργαστή Laptop από i5 σε i7


CostasSP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αγοράσει πρίν κάποια χρόνια ενα λάπτοπ FUJITSU-SIEMENS με επεξεργαστή i5-520m.Θέλω να το αναβαθμίσω αυτόν το χρόνο με τον επεξεργαστή i7-620m ή τον i7-640m αλλά δυσκολεύομαι να πάρω μια τελική απόφαση http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_i5_Mobile/i5-520M_(PGA988).html .

Στο παραπάνω link,ψάχνοντας πιό κάτω στη σελίδα θα βρείτε ένα πίνακα με τα Specifications και τα Steppings των επεξεργαστών.

Στα Steppings προκύπτουν άλλες δύο κατηγορίες το C2 και το K0 με το πρόσημο + αναλόγως αν κάνει αυτή τη λειτουργία σε κάποιους από τους επεξεργαστές που αναγράφονται στη λίστα.

Γκούγκλαρα,βρήκα κάποια σημασία από ξένα sites, αλλά δεν σκάμπασα και πολλά για να είμαι ειλκρινής..

Θέλω να μάθω άν το πρόσημο σύν είναι θετικό στοιχείο ενός επεξεργαστή (του δίνει μεγαλύτερη απόδοση), άν υπάρχει πρόβλημα με την συμβατότητα παλιού με νέου επεξεργαστή (πχ. i5-520m +\+ και i7-640m - \+ ....άρα δεν ταιριάζει ?!?).Τέλος άν <<σηκώνει>> παραπάνω RAM (από 4Gb να τη σηκώσω 16Gb).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

θεωρητικα εφοσον το σοκετ το υποστηριζει θα το σηκωνει ,ωστοσο αποψη μου ειναι οτι δεν θα δεις τεραστια διαφορα σε αποδοση , επενδυσε σε ssd καλυτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...
  • Δημιουργία νέου...