Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν σχεση αυτά ως προς την ταχυτητα του intarnet ?

Εχω ένα παλιο υπολογιστη με επεξεργαστη intel q6600 και 4γιγα μνημη  και μητρικη Asus 5 PKC.

Ταχυτητα 50αρα vdsl.

Λειτουργικο windows 7 σε ssd δισκο

Σε download μια χαρα είναι αλλα στο σερφαρισμα είναι αργος.

Περασα το λειτουργικο windows 10 με τα update μονο χωρις κανενα άλλο πρόγραμμα σε άλλο δισκο sata αλλα και παλι το σερφαρισμα είναι αργο.

Την ιδια δοκιμη ειχα κανει και με windows 7.

Τεχνικος που το ειχα παει για πρόβλημα poy eixe μου ειπε ότι δεν αξιζει να του ριξω λεφτα .

Αγορα αλλου υπολογιστη σιγουρα εστω για τις ανάγκες μου (90% internet) θελει τα 400ευρω.

Οι ανάγκες μου δεν επρεπε α καλύπτονται από τον υπαρχοντα από αποψη hardware?

Δημοσ.

Είναι λίγο παλιό το pc. Ακόμα και ο δίσκος δεν θα τραβάει αν είναι μηχανικός. Ίσως να την γλιτώσεις αν βάλεις ένα ssd.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι δεν το εκανα αλλα μπορει να το κανει εστω και αν είναι περασμενο μονο το λειτουργικο ?

Φυσικά. Ενδεικτικά με 2 καρτέλες που έχω τώρα ανοικτές στον chrome, steam, discord, vlc ,torrent έχω 6gb μνήμη ram δεσμευμένη. Σε windows 10.

Δημοσ.

Αυτη την εικονα εχω .

20.jpg

1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Είναι λίγο παλιό το pc. Ακόμα και ο δίσκος δεν θα τραβάει αν είναι μηχανικός. Ίσως να την γλιτώσεις αν βάλεις ένα ssd.

Εχω ssd για το λειτουρικο .

Δημοσ.

4GB ραμ λες αλλά βλέπω 3 σύνολο. Μήπως έχεις 32Bit λειτουργικό; Την P5KC με τον Q6600 τα έχω και εγώ και γενικά με ένα overclock στα 3Ghz και 4GB DDR3 στα 1333, πάει πολύ καλά για καθημερινή χρήση. Ποιά κάρτα γραφικών έχεις επίσης;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι 3gb (3Χ1)  βεπω αλλα 64αρι λειτουργικο εχω και καρτα γραφικων την nvidia gt610

1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτό σε ποια φάση είναι;

Σε αδρανεια .

1 ώρα πριν, CsIns είπε

4GB ραμ λες αλλά βλέπω 3 σύνολο. Μήπως έχεις 32Bit λειτουργικό; Την P5KC με τον Q6600 τα έχω και εγώ και γενικά με ένα overclock στα 3Ghz και 4GB DDR3 στα 1333, πάει πολύ καλά για καθημερινή χρήση. Ποιά κάρτα γραφικών έχεις επίσης;

Μπορω να αυξησω την μνημη και να βαλω 4GB οπως εσυ ?Εμενα ειναι ομως ddr2

Ο επεξεργαστης ειναι στα 2.4

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

ΜΕ την GT 610 έχεις accelaration στα βίντεο κανονικά σε youtube και άλλα site, οπότε εκεί είσαι καλά. Το πως αποδίδει σε DDR2 δεν μπορώ να σου πω γιατί DDR3 είχα πάει από το 2010 και δεν ξέρω πως είναι σήμερα η απόδοση. Μπορώ πάντως να σου πω score από κανα benchmark της επιλογής σου για σύγκριση.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, CsIns είπε

ΜΕ την GT 610 έχεις accelaration στα βίντεο κανονικά σε youtube και άλλα site, οπότε εκεί είσαι καλά. Το πως αποδίδει σε DDR2 δεν μπορώ να σου πω γιατί DDR3 είχα πάει από το 2010 και δεν ξέρω πως είναι σήμερα η απόδοση. Μπορώ πάντως να σου πω score από κανα benchmark της επιλογής σου για σύγκριση.

Αφου εχουμε την ιδια μητρικη αν καταλαβα καλα μπορω να βαλω 8GB μνημη ddr3 ?

Θα εχω διαφορα ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CsIns είπε

4GB είναι το Max σε DDR3 και 8 σε DDR2. Για απλή χρήση 4GB αφού έχεις και SSD είναι καλά.

Σε ευχαριστω.Το 1GB θα κανει την διαφορα ? Θα μπορει ομως στην μητρικη να μπει 4GB (2x2) DDR 3  ?

Δημοσ.

2x2 GB DDR3 έχω εγώ. Με SSD δεν ξέρω αν το 1GB κάνει την διαφορά, αλλά θα μπορείς να ανοίξεις καμιά καρτέλα παραπάνω. Μπορείς εύκολα να κάνεις και overclock στα 3ghz αν έχεις μιά  λίγο καλή ψύχτρα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...