ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασε ένας πελάτης ένα usb sharing switch για 2 υπολογιστές σε έναν printer. Προσπάθησε να το δουλέψει σε windows xp και windows 10 Παράλληλα. Στα Xp παίζει μια χαρά, στα 10 του βγάζει συνεχώς στο startup Οτι το πρόγραμμα θα πρέπει να τρέξει με δικαιώματα Administrator Είχα και εγώ ένα Pc εδώ , του έβαλα 10άρια , έχω και ενα pc με XP και μου κάνει τα ίδια Στα XP μια χαρά Στα 10άρια έχω δώσει κανονικά δικαιώματα στον μοναδικό χρήστη που έφτιαξα, δικαιώματα στον φάκελο της εγκατάστασης, δικαιώματα στο exe Που κάνει startup Κάθε φορά Που κάνω Logon βγάζει ότι θα πρεπει να συνδεθώ σαν administrator για να έχω διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες του switch Κατόπιν κλείνω το application από το tray, Πάω στο shortcut του προγράμματος επιλέγω Run As Administrator Και μου ανοίγει Υπάρχει κάποιος άλλος κανόνας στα 10 ? Έχω απενεργοποιήσει UAC , έχω τσεκάρει τα πάντα ...
asmilon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να σου τρεξει στο startup μια εφαρμογη με δικαιωματα διαχειριστη χωρις UAC prompt πρεπει να την εχεις ρυθμισει απο το Task Scheduler. Ενας απλος οδηγος που σου εξηγει τι πρεπει να γινει ειναι στο παρακατω λινκ: https://www.thewindowsclub.com/autostart-programs-windows-10-make Επισης καλο ειναι να επαναφερεις το UAC για λογους ασφαλειας... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από asmilon
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Η αλήθεια είναι οτι δεν εχω δουλέψει αρκετά τα 10. Διάβασα ότι υπάρχει ένας hidden Administrator τον οποίο και ενεργοποίησα. Έκανα πάλι εγκατάσταση το πρόγραμμα του usb switch Δεν μου βγάζει πλέον το σφάλμα στην αρχή. Αλλά δεν μου κρατάει την ρύθμιση που χρειάζεται για να μπορεί να κάνει το auto switch Που χρειάζεται αυτόματα όταν πας να τυπώσεις από τα windows 10. Δεν δουλεύει ούτε σε compatibility mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα