Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω λιγο εξω απο την Αθηνα και ειναι λυπηρο το γενονος οτι εδω και χρονια πιανω το πολυ 4 ταχυτητα. Οπως καταλαβαινετε λοιπον οταν ειναι 3-4 ατομα στο σπιτι δηλαδη στο ιντερνετ κολλανε ΟΛΑ. Σελιδες κανουν 3-4s να ανοιξουν, 500 ms και spikes σε παιχνιδια. Εχω τρελαθει πραγματικα και επειδη δεν λεει να σπασω καμια οθονη ψαχνω να βρω λυσεις. Το σπιτι ειναι μονοκατοικια δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα η ερωτηση ειναι η εξης. Μπορει να μπει 2η συνδεση στο σπιτι ωστε να εχουμε 2ο ρουτερ? Δεν με νοιαζουν τα επιπλεον χρηματα πραγματικα αμα ειναι να ειμαι χαλαρος. 

Δημοσ.

Μπορούν να μπουν όσες συνδέσεις θέλεις, αρκεί να υπάρχει ελεύθερο ζεύγος για την κάθε μία, στο καλώδιο που φέρνει το τηλεφωνικό σήμα από τον κατανεμητή της οικοδομής (ή το εξωτερικό box του ΟΤΕ) μέσα στο σπίτι.

Σε ποια περιοχή είσαι κι επίσης μπορείς να δώσεις εικόνα με τα στοιχεία συγχρονισμού του router;

Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω να υπαρχει το ελευθερο ζευγος που λες? Κοιτα να πω την αληθεια ειμαι ανιδεος σε αυτον τον τομεα απλα ξερω οτι η συνδεση δεν βασταει. Δεν ξερω γιατι εχει σημασια η περιοχη ομως..

Δημοσ.

Ζητώ τα στοιχεία σύνδεσης, διότι σε αυτά φαίνεται πόσο μακρυά είσαι ή αν γενικά υπάρχει θέμα και όσον αφορά την περιοχή για να δούμε τι λύσεις υπάρχουν. Δεν θέλω την διεύθυνση αλλά πχ. Σταμάτα ή Καπανδρίτι κλπ.

Το σπίτι σου συνδέεται (όπως κάθε οικοδομή στην χώρα) με ένα καλώδιο με το τηλεφωνικό δίκτυο του ΟΤΕ. Το σημείο σύνδεσης είναι αν αναφερόμαστε σε μονοκατοικία, σε εξωτερικό box στον τοίχο ή στην άκρη του οικοπέδου (συνήθως μαζί με τον μετρητή της ΔΕΗ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...