Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το όνομα και το PayPal δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το στορι θα πάει ως εξής όμως..

Θα του δώσεις PayPal και μετά θα σου έρθει ένα mail που θα φαίνεται ότι κάποιος σου έκανε κατάθεση. 99% θα είναι σκαμ το μήνυμα και θα το διαπιστώσεις αν μπεις στο PayPal account σου που δεν θα υπάρχει το ποσό αυτό. 

Εναλλακτικά με κάποιον τρόπο θα σου ζητήσει λεφτά με κάποια δικαιολογία (σου έβαλα περισσότερα στον λογαριασμό, ο μεταφορέας δέχεται μόνο μετρητά κλπ κλπ κλπ) 

Εκτός αν είναι τόσο σπάνιο το πιάνο σου ή αν είναι τόσο φτηνό που να συμφέρει η μεταφορά του στην Αμερική (+1 στο τηλέφωνο -> αμερικανικό νούμερο) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έδωσες κινητό μέχρι τώρα για να μιλήσετε, θα έδινα κάποιο άλλο από αυτό που έχω στο PayPal. Το όνομα σου θα το δει έτσι και αλλιώς αφού βάλει το mail στο PayPal. Να ζητήσεις πληρωμή σε friends & family. Έτσι δεν θα μπορέσει να τα πάρει πίσω μέσω dispute. 

Και προφανώς δεν στέλνεις τίποτα αν δεν τα δεις στον λογαριασμό σου. Προσωπικά θα περίμενα μέχρι να τα τραβήξω και στην κάρτα μου. 

Επεξ/σία από overpower
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γμτ, κάποιος είχε κάποιος φτιάξει ενα ωραίο σενάριο και τους έφαγε λεφτά στους Νιγηριανούς. Αλλα θέλουν δούλεμα.

πιθανον πάντως να σου ζητούσε λεφτά για μεταφορικά κλπ κλπ.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ctasis είπε

Εγώ πάντως όταν έκανα συναλλαγή μέσω paypal με άγνωστο απο το εξωτερικό, του έδωσα τα στοιχεία μου, μου κατέθεσε τα χρήματα και μετά του έστειλα το εμπόρευμα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα

Μπραβο !! Λες να τον ξαποστειλα χωρις λογο ?  χαχαχαχα !

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, foivous είπε

Μπραβο !! Λες να τον ξαποστειλα χωρις λογο ?  χαχαχαχα !

Δεν ξέρω τι έκανες και δεν με νοιάζει στο κάτω κάτω. Εσύ ξεκίνησες να ρωτάς και εγώ πολύ απλά σου απάντησα τι έχω κανει σε παρόμοια περίπτωση

Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 11:44 ΜΜ, christos4 είπε

Με το όνομα και το PayPal δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το στορι θα πάει ως εξής όμως..

Θα του δώσεις PayPal και μετά θα σου έρθει ένα mail που θα φαίνεται ότι κάποιος σου έκανε κατάθεση. 99% θα είναι σκαμ το μήνυμα και θα το διαπιστώσεις αν μπεις στο PayPal account σου που δεν θα υπάρχει το ποσό αυτό. 

Έχει βγει και νέα απάτη, όπου καταθέτουν όντως τα λεφτά στο PayPal. Απλά μετά τραβάνε refund. Υπάρχουν τρόπου να μη την πατήσεις (ή ακόμα και να τους αποσπάσεις χρήματα) αλλά δεν αξίζει. Εγώ δε θα το 'κανα γιατί εάν μία στο εκατομμύριο είναι legitimate buyer, είναι κρίμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Έχει βγει και νέα απάτη, όπου καταθέτουν όντως τα λεφτά στο PayPal. Απλά μετά τραβάνε refund. Υπάρχουν τρόπου να μη την πατήσεις (ή ακόμα και να τους αποσπάσεις χρήματα) αλλά δεν αξίζει. Εγώ δε θα το 'κανα γιατί εάν μία στο εκατομμύριο είναι legitimate buyer, είναι κρίμα.

Σωστη η προσεγγιση και αυτο επιζητουσα εξ αρχης ως απαντηση , νασαι καλα φιλε μου 

Στις 1/2/2019 στις 12:28 ΠΜ, overpower είπε

Αν δεν έδωσες κινητό μέχρι τώρα για να μιλήσετε, θα έδινα κάποιο άλλο από αυτό που έχω στο PayPal. Το όνομα σου θα το δει έτσι και αλλιώς αφού βάλει το mail στο PayPal. Να ζητήσεις πληρωμή σε friends & family. Έτσι δεν θα μπορέσει να τα πάρει πίσω μέσω dispute. 

Και προφανώς δεν στέλνεις τίποτα αν δεν τα δεις στον λογαριασμό σου. Προσωπικά θα περίμενα μέχρι να τα τραβήξω και στην κάρτα μου. 

Σωστος !! Ευχαριστω  πολυ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...