Προς το περιεχόμενο

Gome u7

bill27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συμφέρει να το πάρεις από εκεί που το πήρα εγώ, έχει ανεβάσει την τιμή.Παντως τό τηλέφωνο στη τιμή που τό πήραμε είναι το απόλυτο vfm.

Screenshot_2019-04-04-01-17-46-794_com.alibaba.aliexpresshd.png

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα 2 για μαμά και θεία. 

Ωραίο design. Καλουτσικος επεξεργαστής που όμως δεν αποδίδει σαν αλλά κινητά με τον p25. 

Πολύ κακη μπαταρία, ευτυχώς που τα κορίτσια κάνουν κυρίως τα βασικά. Είναι με 7.1 και δύσκολα να πάρει άλλο. Οι κάμερες του είναι κακές αλλά στα 65 ευρώ δεν περιμένεις κάτι αξιόλογο. το fingerprint είναι ενα μπαγκ ολόκληρο, απλά δεν ασχολείσαι μαζί του. Το χειρότερο είναι όμως το ηχείο του! Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο κακα ηχεία το 2019...

Καλό είναι για τα λεφτά του αλλά ως εκεί. Δεν θα το έπαιρνα ποτέ για εμένα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πήρα 2 για μαμά και θεία. 

Ωραίο design. Καλουτσικος επεξεργαστής που όμως δεν αποδίδει σαν αλλά κινητά με τον p25. 

Πολύ κακη μπαταρία, ευτυχώς που τα κορίτσια κάνουν κυρίως τα βασικά. Είναι με 7.1 και δύσκολα να πάρει άλλο. Οι κάμερες του είναι κακές αλλά στα 65 ευρώ δεν περιμένεις κάτι αξιόλογο. το fingerprint είναι ενα μπαγκ ολόκληρο, απλά δεν ασχολείσαι μαζί του. Το χειρότερο είναι όμως το ηχείο του! Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο κακα ηχεία το 2019...

Καλό είναι για τα λεφτά του αλλά ως εκεί. Δεν θα το έπαιρνα ποτέ για εμένα. 

Η μπαταρια στο δικο μου εχει βγαλει 8+  ωρες ost,οι καμερες ειναι οκ για τα λεφτα που δωσαμε και η σελφι καμερα ειναι καλυτερη απο την πισω.Fingerprint δεν χρησιμοποιω οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.Οσο για το ηχειο του στο δικο μου ειναι μια χαρα και δεν παραμορφωνει τον ηχο οταν ειναι τερμα.Τελος για τον επεξεργαστη του που λες οτι δεν αποδιδει σαν αλλα κινητα με τον p25 πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Εστω και αν δεν αποδιδει η διαφορα ειναι τοσο εμφανης που το καταλαβαινεις με την χρηση?Οπως και να χει μπορει τα δικα σου να βγηκανε ελαττωματικα.Το τηλεφωνο δεν ειναι ετσι οπως το παρουσιαζεις.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill27 είπε

Η μπαταρια στο δικο μου εχει βγαλει 8+  ωρες ost,οι καμερες ειναι οκ για τα λεφτα που δωσαμε και η σελφι καμερα ειναι καλυτερη απο την πισω.Fingerprint δεν χρησιμοποιω οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.Οσο για το ηχειο του στο δικο μου ειναι μια χαρα και δεν παραμορφωνει τον ηχο οταν ειναι τερμα.Τελος για τον επεξεργαστη του που λες οτι δεν αποδιδει σαν αλλα κινητα με τον p25 πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Εστω και αν δεν αποδιδει η διαφορα ειναι τοσο εμφανης που το καταλαβαινεις με την χρηση?Οπως και να χει μπορει τα δικα σου να βγηκανε ελαττωματικα.Το τηλεφωνο δεν ειναι ετσι οπως το παρουσιαζεις.

Αναφορικά με τον επεξεργαστή το συμπέρανα από την χρήση 2 ulefone με P25 που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Σαφώς ακριβότερα βέβαια. 

Ο ήχος είναι παραμορφωμένος πολύ ακόμα και όταν δεν είναι στο τέρμα.

Θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό το 1, αλλά και τα 2 κάπως δύσκολα.

Σε αντίστοιχη τιμή είχαμε πάρει το china-κάτι smartphone δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, το οποίο πέρα από την ποιότητα κατασκευής και το design ήταν καλύτερο στα υπόλοιπα.

Μπορούν και οι άλλοι να έχουν άποψη, δεν είσαι ο απόλυτος κριτής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκρίνεις το China mobile a3s που ευτυχώς το έχω με το GOME U7?ε τότε έχεις πάρει σίγουρα ελλατωματικα τηλέφωνα η πολύ απλά δεν γνωρίζεις ότι ο p25 είναι σαφώς καλύτερος από sd 425. Το ξαναλέω πώς το τηλέφωνο είναι vfm τουλάχιστον το δικό μου,για τά δικά σου ίσως θά έπρεπε νά επικοινωνήσεις από κει που τά πήρες για refund ή να τά στείλεις στο service.Δεν υπάρχει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο στο banggood οπότε νάι μάλλον τά δικά σου είναι ελλατωματικα, μάλλον είσαι ή εξαίρεση.

Επεξ/σία από bill27
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 4/4/2019 στις 3:12 ΜΜ, turbat0s είπε

Ειδικά αυτό είναι πολύ σημαντική ένδειξη!

Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι καμία ένδειξη, το έχω το τηλέφωνο και μαμαει, νά βοηθήσω ήθελα και όχι να κάνω τόν έξυπνο

Δημοσ.

Όσοι δεν ευλογούμε τις αγορές μας για να νιώσουμε ότι αγοράσαμε συσκευή των 150 ευρώ με 65, κάνουμε τους έξυπνους; 

Και η δική μου γνώμη είναι ότι για 65 ευρώ είναι καλό.  

Αυτό δεν αναιρεί πόσο κακές κάμερες έχει όμως εν έτει 2019, και ότι έρχεται με 7, ενώ θα βρεις το y8 της umidigi με android 9, σε λίγο χαμηλότερη τιμή με fingerprint sensor που λειτουργεί, με πιο τίμιο ηχείο (όχι καλό! αλλά όχι το χάλι του U7). Μεγαλύτερη μπαταρία δε, κατώτερο επεξεργαστή, με καλύτερο ωστόσο efficiency, λιγότερη RAM και storage. 

Όχι ότι είναι καλύτερο για όλους το Y8, αλλά για κάποιους είναι και έχει παίξει φθηνότερα.

Μην παρεξηγηθώ, δεν θα έπαιρνα ποτέ για μένα ούτε το Υ8. 

Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο 425 και τι ο P25. Εσύ ξέρεις τι σημαίνει throttle; 

Δημοσ.

Επειδή δεν θά βγάλουμε ούτε εμείς ούτε αυτοί που διαβάζουν άκρη καί ακόμα χειρότερα επειδή είμαστε off topic λέω κάτι τελευταίο σχετικά με το τηλέφωνο καί δεν ασχολούμαι άλλο με άτομα που σέ λίγο θά μας πούνε ότι πετάει και ο γάιδαρος.... Το τηλέφωνο ακόμα καί σέ αυτή την τιμή που είναι τώρα είναι vfm.Τελος από εμένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 10:41 ΜΜ, bill27 είπε

Στις 4/4/2019 στις 2:10 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Στις 3/4/2019 στις 2:52 ΜΜ, leros2004 είπε

Σήμερα παρέλαβα :) , όμορφο φαίνεται απο κοντά. 

To περιμένω κι εγώ...   Μήπως ξέρετε αφου το εχετε πρώτοι, αν  "βλέπει" τις τηλφν επαφές των sim ?   Δυστηχώς απο το πολύ παλιό μου τωρινό κινητό δεν μπορώ να τις περάσω καπως αλλοιώς.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kounga είπε

To περιμένω κι εγώ...   Μήπως ξέρετε αφου το εχετε πρώτοι, αν  "βλέπει" τις τηλφν επαφές των sim ?   Δυστηχώς απο το πολύ παλιό μου τωρινό κινητό δεν μπορώ να τις περάσω καπως αλλοιώς.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, δυστυχώς δεν έχω καμία επαφή στη sim. Όλες είναι αποθηκευμένες στη μαμά Google

Δημοσ.
Στις 14/4/2019 στις 4:18 ΜΜ, leros2004 είπε

Στις 5/4/2019 στις 10:41 ΜΜ, bill27 είπε

Στις 4/4/2019 στις 2:10 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Κατι  ακόμη,  απο  οτι κατάλαβα το βύσμα καλωδίου φορτιστή είναι type C?   Ξέρετε πως το ψάχνω στο στο BG  να πάρω έναν έξτρα ?  Επίσης έχετε εντοπίσει αν υπάρχει καμιά καλύτερη θήκη σιλικόνης (πιο σκληρή+παχιά) ?    Εγώ βγήκα μόνο θήκη-πορτοφόλι που δεν με βολεύει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kounga είπε

Κατι  ακόμη,  απο  οτι κατάλαβα το βύσμα καλωδίου φορτιστή είναι type C?   Ξέρετε πως το ψάχνω στο στο BG  να πάρω έναν έξτρα ?  Επίσης έχετε εντοπίσει αν υπάρχει καμιά καλύτερη θήκη σιλικόνης (πιο σκληρή+παχιά) ?    Εγώ βγήκα μόνο θήκη-πορτοφόλι που δεν με βολεύει...

Αν εννοεις καλωδιο για φορτιση γραψε type c cable to usb,αν εννοεις για το ανταπτορακι για τα ακουστικα type c to 3.5mm.Η θηκη που εχει μεσα ειναι μια χαρα δεν χρειαζεται να παρεις αλλη.To εχεις παραγγειλει?

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 8:38 ΠΜ, bill27 είπε

Αν εννοεις καλωδιο για φορτιση γραψε type c cable to usb,αν εννοεις για το ανταπτορακι για τα ακουστικα type c to 3.5mm.Η θηκη που εχει μεσα ειναι μια χαρα δεν χρειαζεται να παρεις αλλη.To εχεις παραγγειλει?

Nαι για φόρτιση, αλλά και το φορτιστή.  Ναι, το παρέλαβα, παράλειψη μου να το πω.  Απλά δεν μου φαίνεται τόσο σόι το πως κάθεται η θήκη στο κινητο , και θα ήθελα ναναι και πιο σκληρή, μάλλον πλαστική παρά σιλικόνης...

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...